logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial


Nu renunța la machiaj, este o regulă a atracției! – Un make-up reușit te poate schimba radical PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 August 2017 07:15

Dacă vrei un look impecabil, fă-ți timp întotdeauna pentru machiajul de frumusețe și folosește produse cosmetice de calitate. Pentru a fi sigură alege produse de brand: L̕Oreal, Lancome, Max Factor, Dior, Givenchy și altele. Pentru a realiza un machiaj potrivit unei rochii de seară ai nevoie în primul rând de un fond de ten cu efect radiance care îți protejează tenul și îți acoperă imperfecțiunile feței.

Dacă alegi o cremă hidratantă ca fond de ten cu factor SPF 15 poți fi sigură că ai parte de o bună protecție ziua și o piele hidratată pe timpul nopții, iar în plus astfel de produse sunt recomandate pentru orice tip de piele și sunt într-o gamă variată de tonuri.

Citeşte mai mult...
 
Cumpararea unei locuinte – o decizie grea sau simplista? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Iulie 2017 12:29
Ce persoana sau familie nu s-a gandit macar o data pana acum la ideea de a-si cumpara o locuinta proprie? Totusi, in acest sens intervin multe aspecte, incepand de la strangerea sumelor necesare unei astfel de investitii si pana la gasirea unui imobil care sa raspunda pe deplin la toate nevoile, asteptarile si cerintele proprii ale celor care vor locui in cadrul sau.
Multa lume ar spune ca daca dispui de suma necesara pentru achizitia unui imobil, lucrurile sunt simplificate. Asa sa fie totusi? Ei bine, haideti sa vedem exact ce implica procesul de cumparare al unei locuinte in cele ce urmeaza.
Cautarea unui dezvoltator imobiliar de incredere
La ora actuala, exista nenumarate variante de ansambluri rezidentiale. Insa calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor ce sunt in cautarea unei locuinte perfecte pare indoielnica in marea majoritate a cazurilor.
Ultima actualizare Joi, 13 Iulie 2017 12:35
Citeşte mai mult...
 
Shop-einstal.ro te ajuta in privinta acumularilor de apa! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Iulie 2017 12:20

Probabil ca iarna este anotimpul care pune cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre umiditate, sau despre apa in general. Dificil de tinut sub control si greu de evitat, acumularile de apa sunt cauzatoare nu doar de probleme estetice ci si generatoare de probleme la nivelul structurilor din beton, despre care stim deja ca sunt extrem de poroase si ca absorb imediat cantitati destul de mari de apa. Un aliat serios in ceea ce priveste lupta cu acumularile de apa, si un protector de nadejde al constructiilor este magazinul www.shop-einstal.ro, un nume deja cunoscut pe piata de profil pentru produsele de cea mai buna calitate iferite clientilor.

Shop-einstal.ro este un magazin care ofera clientilor sau o gama ampla de produse destinate ingrijirii gospodariilor, precum: pompe submersibile de suprafata sau de adancime, centrale termice, puffere, boilere sau sisteme de incalzire in pardoseala. Specialistii din acest magazin sunt la curent cu ultimele inovatii in domeniul produselor de acest tip si pun la dispozitia clientilor cele mai bune echipamente, la preturi cu adevarat accesibile oricui. Oferetele magazinului sunt de neegalat, iar calitatea produselor este de necontestat.

Citeşte mai mult...
 
Alimentația potrivită pentru bebelușul dumneavoastră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 12 Iunie 2017 15:12

Prezența unui bebeluș în viața fiecărui părinte este o bucurie inimaginabilă. Dacă în ceea ce privește propria persoană mai faceți compromisuri privind starea de sănătate optimă, ei bine odată cu venirea pe lume a unui copil aceste aspecte nu mai pot fi neglijate.

Prin urmare, fiecare părinte trebuie să aibă în vedere cele mai bune modalități prin care poate să îi asigure micuțului său bunăstarea. Un prim aspect care trebuie să vă intereseze ține de alimentele potrivite pentru copilașul dumneavoastră, astfel încât acesta să aibă parte de posibilitatea de crește și de a se dezvolta armonios.

Nu este un secret faptul că marea majoritate a produselor alimentare destinate bebelușilor care se găsesc în comerț la ora actuală sunt dăunătoare, ca urmare a numărului crescut de chimicale pe care îl conțin. Astfel, cea mai potrivită soluție la care pot apela părinții constă în alimentația bio pentru bebeluși. Într-adevăr, prețurile acestor produse sunt puțin mai crescute, dar sănătatea celui mic este prioritară.

Citeşte mai mult...
 
Două rutence din Sighet, mărul discordiei pe plan internațional PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Mai 2017 12:49

            Cele două frumoase rutence, au generat scandal internațional, care a avut ecouri din America până în cel mai îndepărtat colț al mapamondului.

      Despre acest aspect am discutat cu Ivan Romaniuc, primarul din Rona de Sus,  prim-vicepreședinte al Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România (URSR), localitatea de baștină al uneia dintre cele în cauză.

         Primarul este ferm convins că fetele din localitatea pe care o păstorește nu numai că sunt frumoase, dar sunt și foarte inteligente, sunt în stare să mute și munții din loc, așa cum sunt toate rutencele de altfel.

         "Dacă vă amintiți de serialul Suleyman Magnificul soția sultanului a fost  ruteancă pe nume Roxelana lui Suleyman Magnificul, sclava/roabă, cadână, sultană, a condus Imperiul Otoman și a rămas în istorie.

            Pe Lena o cunosc de când a venit pe lume, a crescut sub ochii mei fiind vecini.

Ultima actualizare Marţi, 30 Mai 2017 17:11
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior7172737475767778UrmătorSfârşit »

Page 76 of 78

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact