logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial


Achizitii imobiliare in Brasov – ce il recomanda pe Maurer Imobiliare ca dezvoltator expert PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Ianuarie 2018 19:43
La un moment dat, orice om doreste sa detina un imobil pe care sa il numeasca din toata inima acasa. Cu greu un apartament sau o casa poate dobandi acest statut, mai ales in cazul familiilor cu copii. Conteaza enorm fiecare detaliu ce alcatuieste astfel de spatii, motiv pentru care misiunea de a gasi un imobil potrivit este considerata dintre cele mai dificile si complexe.
Sunt atat de multi factori de care depinde intregirea nivelului de confort in locuinta proprie – siguranta constructiei, calitatea instalatiilor electrice si sanitare, capacitatea izolatorie, dar si alte dotari si utilitati. Din multitudinea de oferte si anunturi de vanzari imobiliare, remarcate se fac variantele de locuinte propuse de Maurer Imobiliare, un dezvoltator de top la ora actuala, atat in Brasov, cat si in alte orase din apropiere. Sub umbrela sa au fost lansate si elaborate proiecte de proportii, cu succes inevitabil, precum Avantgarden3 sau Maurer Residence.
Citeşte mai mult...
 
Ogorul.ro –Solutii ideale pentru gradina ta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 11 Septembrie 2017 07:15

Atunci cand vine vorba despre gradina ta, totul trebuie sa arate perfect. Desi este tratata ca un hobby, amenajarea corespunzatoare a unei gradini necesita atat timp cat si resurse financiare.

Ogorul.ro este platforma online care faciliteaza procesul de cumparare a celor mai bune produse, cu un raport calitate-pret excelent, necesare gradinaritului si agriculturii. Fie ca este vorba despre seminte profesionalesau legume, erbicide sau ingrasamant, drujbe sau motocoase, aici veti gasi tot ce aveti nevoie.Ogorul Retail este parte a grupului BRISE, una din cele mai importante companii de agro-business din Romania.

Pe langa metodele traditionale de plata, Ogorul.ro ofera clientilor sai posibilitatea contractarii unui credit in vederea achizitionarii de produse si utilaje agricole, prin intermediul Credius.

Gazonul perfect e la un click distanta, insa intial ar trebui sa aveti in vedere cateva criterii de achizitie:

Citeşte mai mult...
 
AirsoftMegastore – Un nou magazin de Airsoft in Constanta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 Septembrie 2017 09:48

Intr-o lume in care rutina si stresul cotidian devin tot mai apasatoare, tinerii incearca mereu sa se adapteze si sa gaseasca noi scapari. Pentru multi constanteni, weekend-ul aduce cu el o noua sansa de a se rupe de rutina zilnica si de a-si petrece timpul liber intr-un mod inedit, alaturi de prieteni, prin intermediul meciurilor organizate deAirsoft Constanta.

Airsoft-ul este un sport bazat pe fairplay, in care participantii isi asuma un rol militar si impreuna cu echipa lor incearca pe parcursul unui meci sa indeplineasca diverse misiuni. Practicarea acestui sport necesita posesia unei replici de airsoft (aceste replici sunt realizate ca o copie fidela a unei arme reale, pastrand designul, dimnesiunea si greutatea acesteia), precum si o vestimentatie adecvata.

Ultima actualizare Vineri, 08 Septembrie 2017 09:56
Citeşte mai mult...
 
Airsoft – Un sport inedit dedicat pasionatilor de arme PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 07 Septembrie 2017 10:37

Din totdeauna, barbatii si-au dorit sa participe la batalii militare, sa ia parte la diverse conflicte ce simuleaza o lupta in coditii extreme, mai ales in Romania, unde armata nu mai este obligatorie. Strategii de lupta, actiune pe mai multe fronturi, diverse roluri specifice campului de lupta, munca de echipa si nu in ultimul rand o doza uriasa de adrenalina. Toate acestea sunt intalnite in cadrul Airsoftului, un sport inedit ce castiga tot mai multi adepti in Romania.

Airsoft-ul este un joc ce simuleaza diverse conflicte militare, fiecare cu regulile sale stabilite inainte de inceperea meciului, unde jucatorii folosesc diverse replici ale armelor adevarate. Actiunea se poate desfasura atat in spatii deschise (in majoritatea oraselor, la periferie, au fost organizate si dotate mai multe terenuri destinate acestui sport) sau in foste fabrici si unitati militare dezafectate.

Citeşte mai mult...
 
De ce sa alegi o lada frigorifica? Afla 5 motive PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Septembrie 2017 10:41

Daca esti o persoana gospodara cu siguranta esti constient de faptul ca pe langa casa ta ai nevoie de tot felul de produse si aparate electrocascnice. In primul rand iti vei dori sa mentii alimentele si mancarea in cele mai bune conditii, iar pentru asta ai nevoie de o combina frigorifica sau chiar si o lada frigorifica. De ce? Iti voi prezenta in continuare 5 motive pentru care o lada frigorifica e cea mai buna alegere pe care o poti face, mai ales daca nu dispui de un beci. Afla de ce.

#1 Capacitate de stocare mare

Sunt convins ca cel putin o data ti s-a intamplat sa nu ai suficient spatiu in care sa pui alimentele, nu-i asa? Desi combina frigorifica este in sine destul de voluminoasa, se intampla ca numarul de produse sa fie foarte mare, motiv pentru care trebuie sa te reorientezi.

Ei bine, o lada frigorifica este in acest sens cea mai buna alegere pe care o poti face, acestea avand in jur de 400l ca volum, aproape dublu decat o combina frigorifica daca e sa facem comparatii.

Deja pare foarte convenabil? Citeste in continuare:

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior7172737475767778UrmătorSfârşit »

Page 75 of 78

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact