logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial


Cum să folosești creativ rafturile de perete PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 01 Iunie 2018 09:44

Un raft de perete poate transforma un spațiu complet inutilizabil într-o zonă îmbogățită cu design și bun-gust.  Există multe opțiuni de rafturi moderne disponibile și o serie de moduri în care poți alege să le utilizezi. În rândurile care urmează, îți voi prezenta 5 idei prin care să-ți pui imaginația la lucru prin intermediul acestei piese de mobilier!

1. Exprimă-ți personalitatea

Rafturile de lemn oferă cel mai bun prilej prin care să îți etalezi personalitatea – atât să te exprimi, cât și să centrezi atenția tuturor asupra aspectelor care te individualizează. Folosește etajera perfectă ca să afișezi acele obiecte care îți reflectă interesele și hobby-urile, creând un ansamblu armonios. Piața obiectelor de mobilier este variată, deci cu siguranță veți găsi un model de raft care să își atingă scopul de a-ți pune în valoare caracterul.

Opțiunile pot fi copleșitoare, însă un sfat care te-ar putea ajuta să te orientezi în marea de oferte a retailerilor de mobilier este să ții cont de paleta de culori a camerei în care urmează să montezi raftul. Desigur, spațiul disponibil în cameră și cantitatea de obiecte pe care intenționezi să le afișezi sunt alte elemente de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să faci investiția.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:15
Citeşte mai mult...
 
Ce beneficii oferă utilizarea kitului chirurgical Mguide PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:51

Medicina stomatologică a cunoscut o evoluție spectaculoasă, în special în ultimii ani, iar acest lucru a facilitat considerabil munca specialiștilor în domeniu. Cea mai bună soluție de restaurare dentară existentă la ora actuală o constituie implantul dentar.

Așadar, problema osteointegrării nu mai este de mult o chestiune care nu se poate rezolva, ci preocupările principale gravitează în jurul esteticii și a pierderii osoase. În timp, implanturile devin parte a volumului osos care se integrează și îi redă osului sarcina naturală.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:14
Citeşte mai mult...
 
Importanța utilizării produselor anticelulitice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:49

Problema vergeturilor și a celulitei este frecvent întâlnită la 70% dintre femei, afectându-le în mod constant imaginea de sine. Cu toate că încă nu s-a găsit încă un remediu care să elimine total celulita, marile companii de cosmetice fac cercetări și aduc inovații pe piață concepând produse revoluționare care să estompeze aspectul inestetic.

Vergeturi – cauze și efecte

Se întâmplă în anumite situații ca pielea să fie suprasolicitată – de regulă atunci când apar fluctuațiile de greutate într-un timp foarte scurt. Astfel, în diferite zone ale corpului pot apărea niște semne vizibile. Dar care sunt cauzele vergeturilor?

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:14
Citeşte mai mult...
 
Sterilizarea instrumentelor: importanța utilizării unui autoclav PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:43

Cu siguranță că desfășurarea activității din cabinetele dentare impune respectarea unor condiții de igienă. Astfel, sterilizarea instrumentarului cu specific stomatologic este una dintre obligațiile specialiștilor. Pentru a nu pune în pericol sănătatea pacienților, este necesară utilizarea unei aparaturi în vederea sterilizării.

Pentru a nu întâmpina probleme, stomatologii ar trebui să fie precauți și să-și ia toate măsurile de precauție, asigurându-se că și-au dotat cabinetul cu toată aparatura necesară. Autoclavul se numără pe lista dotărilor și a echipamentelor ce nu pot lipsi sub nicio formă din cabinetul stomatologic.

Citeşte mai mult...
 
Cum să ai un control bun al reputației în mediul online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 11:28

În mediul online, reputația constituie o părere publică – favorabilă sau nefavorabilă – pe care au internauții despre un anumit brand sau despre o anumită persoană.

Dacă întrecut, brandurile se limitau doar la crearea de conținut cu scop informativ fără a-i invita pe consumatori să interacționeze, în ultimii ani, situația s-a schimbat radical. Astfel că, brandurile sunt active pe diferite platforme unde îndeamnă userii să lase comentarii, să dea like-uri și să share-uiască conținut. Aceste tipuri de interacțiuni sunt benefice deoarece contribuie la consolidarea imaginii de brand. De altfel, testimonialele au un rol major în ceea ce privește definirea calității serviciilor sau produselor utilizate. În aceste condiții, nimeni nu poate avea succes dacă ignoră review-urile consumatorilor. De aceea e important ca brandurile să țină cont de feedback-urile pe care le primesc de la utilizatori, ba mai mult decât atât, ar fi indicat chiar să-și îmbunătățească serviciile sau produsele furnizate. Pentru a avea un bun control al reputației în mediul online, brandurile aunevoie de ORM (Online Reputation Management).

Ultima actualizare Miercuri, 30 Mai 2018 21:31
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior7172737475767778UrmătorSfârşit »

Page 72 of 78

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact