logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Casa Funerara Luca te poate ajuta cu toate actele pentru un deces PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Octombrie 2020 15:11

In viata putem trece prin nenumarate incercari, insa nimic nu se compara cu pierderea unei persoane dragi. In asemenea situatii este important sa solicitam sprijin oriunde putem pentru a ne fi mult mai usor sa trecem peste momentele grele. Cu asta ne ajuta cei de la Casa Funerara Luca care ofera servicii funerare non stop, ceea ce presupune ca indiferent de ora din zi sau din noapte putem solicita ajutor.

Inainte de toate este bine de stiut ca la Casa Funerara Luca avem parte de profesionalism deplin, ceea ce presupune ca nu exista situatii care sa fie mult prea complicate pentru a nu fi gestionate asa cum se cuvine. Asadar, oricine are de organizat o inmormantare are certitudinea ca este pe maini bune si are sansa de a trece mai usor peste momentele dificile. Organizarea unei astfel de ceremonii nu a fost niciodata o sarcina simpla si clar este mult mai dificil de organizat atunci cand suferim. Totusi, serviciile funerare disponibile aici sunt non stop, ceea ce ne ajuta enorm. In primul rand, nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte avem nevoie de sprijin, pentru ca oricum putem apela aici si vom gasi pe cineva dispus sa ne ajute.

Ultima actualizare Luni, 26 Octombrie 2020 15:13
Citeşte mai mult...
 
Îndeletniciri în sezonul rece PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 20 Septembrie 2020 10:32

E deja septembrie, frigul se va instala curând și trebuie să ne găsim alte activități interesante potrivite pentru interior. Mici proiecte care ne fac fericiți, care ne întrețin creativitatea și care poate ne dau un plus de încredere în sine într-o perioadă atât de incertă.

Proiecte creative

De la restaurarea unor piese de mobilier pentru cei pasionați, mici renovări interioare și până la picturi mai mult sau mai puțin abstracte. Acest gen de activități relaxante și creative ne dau o stare de bine care persistă și mai mult dacă produsul construit, pictat sau restaurat rămâne la loc de cinste. Pentru cei mai puțin talentați să zicem așa, există seturi de picturi pe numere care îi ghidează, iar la final tabloul arată ca unul făcut de la zero, fără linii, fără ghid.

Citeşte mai mult...
 
Companiile active din piata trebuie sa aiba instructajul ssm efectuat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Septembrie 2020 14:04

Fiecare loc de munca disponibil pe piata trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, astfel incat viitorii angajati sa aiba parte de conditiile ideale de lucru, dar si sa fie evitate nenumarate probleme de natura legala. In schimb, la un moment dat poate fi coplesitarea concentrarea pe aceste detalii si nu pe activitatile obisnuite, motiv pentru care putem avea nevoie de o firma pentru sanatatea si securitatea in munca. Prin intermediul acesteia este mult mai usor sa trecem peste partea de administrare si pentru a evita orice problema de natura legala.

SSM Concept aduce mai multe avantaje la nivelul oricarei firme astfel incat fiecare dintre acestea au de castigat pe mai multe planuri. Angajatii sunt mai usor de motivat, se reduc costurile implicate de accidentele de munca si bolile profesionale prin diminuarea considerabila a acestor cazuri, creste productivitatea, ceea ce poate duce si la un plus de incredere din partea investitorilor. De acum este mult mai simpla asigurarea unui mediu de lucru lipsit de riscuri si se evita amenzi costisitoare, care pot ajunge chiar si pana la 10000 de lei. Pentru un loc de munca mai sigur ne putem baza oricand pe SSM Concept.

Specialistii de aici ne ajuta inclusiv cu elaborarea documentatiei SSM, cea care este necesara in nenumarate contexte si se concentreaza pe mai multe aspecte incepand de la politica de securitate si sanatate, dar si obiectele fiecarei societati in domeniu. Conteaza si cele mai importante functii si responsabilitati prin care se definesc sistemele de management ale securitatii si sanatatii. Se identifica cele mai mari pericole si riscuri care pot pandi la fiecare loc de munca si se gasesc solutii acolo unde este posibil, in incercarea de a le preveni si de a le controla. Mai mult, SSM Concept ne ajuta si cu diferite proceduri si instructiuni pentru ca toate masurile luate sa fie mai usor de pus in practica.

Citeşte mai mult...
 
Cladirile pot fi masurate mult mai usor cu ajutorul scanarii 3d PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Septembrie 2020 14:00

In domeniul constructiilor, piata serviciilor se mareste de la o zi la alta. Astfel, echipa de la Eurosurvey vine in sprijinul clientilor cu un serviciu inovativ si foarte eficient, respectiv scanare 3d cladiri. Prin aceasta metoda de scanare, clientii pot sa obtina rapid si usor planurile 2d si modelul 3d ale unei cladiri, aceasta fiind de fapt copia fidela in format digital a obiectivului analizat.

Metoda de scanare 3d a ajuns sa fie considerata cea mai precisa modalitate de a analiza orice constructie, indiferent ca este veche sau noua, fiind astfel cea mai recomandata metoda de catre specialistii in constructii de la Eurosurvey. Totul se datoreaza faptului ca reuseste sa surprinda cu maxima precizie toate informatiile necesare despre obiectivul studiat, fara a afecta cladirea, fiind nevoie de o singura deplasare in teren. Datele obtinute in urma scanarii permit analiza in detaliu a cladirii scanate, indiferent de complexitatea arhitecturii sau de inaccesibilitatea spatiului.

Procesul de scanare 3d folosit de Eurosurvey este un proces care se bazeaza pe o tehnologie avansata, fara a distruge sau a atinge suprafata obiectivului scanat. Cu ajutorul liniei de lumina laser, informatiile despre dimensiunea si forma obiectului sunt analizate si capturate in format digital.

Citeşte mai mult...
 
Leaderul este cel care determina succesul unui business PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Septembrie 2020 13:55

Multi se gandesc ca isi doresc sa fie lideri. Unii se nasc cu abilitatile necesare in acest sens, altii le dobandesc. Sa fii un lider inseamna sa impingi pe altii de la spate prin motivarea lor, iar impreuna sa va atingeti obiectivele. Fie ca esti la inceput de drum in cariera, fie ai trecut deja prin multe job-uri si iti doresti sa treci la nivelul urmator, un curs de leadership poate fi un punct bun de plecare.

Bineinteles, fiecare lider poate avea stiluri diferite, insa important este sa fie cele mai eficiente. Asta vei invata la un curs de leadership, cum sa devii mai bun, mai eficient, cum sa profiti de pe urma tuturor avantajelor tale si cum sa diminuezi efectele dezavantajelor. Totodata, prin adoptarea stilului potrivit influenta asupra celorlalti poate fi mult mai mare. Aceste cursuri te pot ajuta sa iti clarifici viziunea pentru ca orice lider de succes trebuie sa isi determine viziunea. Oricine are sansa de a face un pas in spate, de a-si analiza responsabilitatile si echipa pe care o conduce, alaturi de abilitatile organizationale. Astfel, viziunea poate fi evidentiata in asa fel incat sa ii motiveze pe cei din jur.

Citeşte mai mult...
 
La cat timp e bine sa schimbi prosoapele din camerele de hotel pe timpul pandemiei? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Septembrie 2020 07:39
Camera de la hotel este diferita de cea de acasa, de dormitorul personal. Daca acasa poti sa inlocuiesti lenjerii, prosoape cand doresti si e alegerea ta cat de mult le vei folosi, in cazul unui hotel lucrurile sunt putin diferite. E in joc sanatatea si siguranta clientilor, de aceea inlocuirea prosoapelor, in primul rand, si apoi a lenjeriilor, cat de des putem, este esentiala.
Daca lenjeria va putea fi schimbata dupa fiecare client si va putea fi igienizata mai rar, prosoapele de hotel si pensiune au un alt statut. Ele trebuie curatate foarte des, nu trebuie refolosite dupa uscare, daca nu au fost igienizate inainte. Continutul mare de bacterii, acarieni care se pot aduna in mediul umed, iritatiile si neplacerile la nivelul pielii aparute dupa folosire, iata doar doua motive pentru care patronii si administratorii de hoteluri, pensiuni, dar si de moteluri, de ce nu, ar trebui sa schimbe prosoapele murdare.
Ultima actualizare Luni, 21 Septembrie 2020 10:36
Citeşte mai mult...
 
Mașini de colecție: Iată care sunt cele mai populare modele din toate timpurile! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 20 August 2020 07:03

Oamenii, în special bărbații, au fost dintotdeauna fascinați de mașini. În trecut, când nu oricine avea un automobil, acestea erau un simbol al luxului și o dovadă a rangului social al celui care le conducea. De aceea, companiile de autoturisme se întreceau în construirea unor modele cât mai practice și elegante. 

Astăzi, multe dintre acestea nu se mai produc. De aceea, a apărut și conceptul de „mașini de colecție”, adică achiziționarea acelor automobile rare, care au fost populare la vremea lor, dar care astăzi au dispărut aproape definitiv. Dacă ideea colecționării lor te pasionează și pe tine, atunci găsești mai jos o listă cu cele mai populare autoturisme din toate timpurile!

Ultima actualizare Marţi, 01 Septembrie 2020 13:16
Citeşte mai mult...
 
Îți place să gătești, dar vrei să scapi de stresul curățeniei? Iată 5 soluții la îndemână PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 18 August 2020 09:45

Curățenia după prepararea mâncării îi descurajează pe mulți bucătari amatori să gătească mai des. Din lipsă de timp și de energie, multe persoane preferă să ia masa în oraș sau să comande prin servicii de livrare. În ziua de astăzi, totul se petrece cât se poate de rapid și orice proces care durează mult va fi evitat. Dacă, totuși, ești pasionat de domeniul culinar și îți dorești să experimentezi adesea în bucătărie, există metode și produse prin care poți scuti timp valoros. 

Descoperă 5 soluții pe care le poți aplica pentru a scăpa de grija curățeniei în bucătărie

Ultima actualizare Joi, 20 August 2020 07:00
Citeşte mai mult...
 
Ce trebuie să știi când îți renovezi apartamentul? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 07 August 2020 06:38

Renovarea apartamentului este acum o lucrare scumpă, din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții și bricolaj. Principalul lucru în renovarea apartamentului este să te gândești cu atenție și de mai multe ori la toate etapele pe care le ai de parcurs, începând cu pregătirea acestei lucrări, astfel erorile vor fi mai mici, mai ales dacă vei lua în considerare mai multe soluții de proiectare.

Principalele aspecte de luat în considerare în renovarea apartamentului:

Când faci o planificare a renovării apartamentului, îți vin în minte o serie de întrebări: Ce ar trebui să schimb în apartament? Cum să planific reparațiile? Ce materiale să aleg? Ce fac cu deșeurile sau molozul?

Unii încearcă să economisească bani atunci când renovează casa, însă, în practică, nu toți reușesc asta.

Ultima actualizare Luni, 10 August 2020 17:57
Citeşte mai mult...
 
De ce peste 90% din pariori sunt pe minus pe termen lung? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 05 August 2020 07:04

Descriere: Din pacate, exista foarte multi pariori pe minus pe termen lung si asta deoarece nu pun in aplicare o strategie sau se abat de la ea.

In orice meserie daca esti bun la ceva se vede pe termen lung. Asa se intampla si cu pariurile sportive. Daca doresti ca pariurile sa fie nu doar „o distractie de weekend”  iti trebuie cateva calitati. De-a lungul timpului, am intalnit multi pariori pe minus pe termen lung. Sigur, am intalnit si pariori care au avut succes, insa pe acestia ii putem numara pe degetele celor doua maini.

In prima categorie intra si pariorii care „au dat un tun” prinzand din intamplare un bilet cu o cota foarte mare. Dupa aceea insa, acei pariori nu au stiut cum sa gestioneze acel castig imens. In consecinta, in termen de un an sau chiar de cateva luni, au pierdut tot profitul generat.

Ultima actualizare Joi, 06 August 2020 19:59
Citeşte mai mult...
 
Te plictisești? Află care sunt cele mai POPULARE 7 hobby-uri pentru această vară! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 30 Iulie 2020 17:44

Viața ta poate deveni monotonă dacă se împarte numai între serviciu și casă. Vei intra într-o rutină obositoare și, în scurt timp, vei ajunge să te simți tristă sau chiar depresivă. Cu toate acestea, este foarte simplu să contracarezi efectele plictiselii cotidiene. 

Încearcă să îți amintești cât de ușor era în copilărie să-ți descoperi o nouă pasiune pentru ca timpul să treacă mai repede. La fel se întâmplă și cu hobby-urile în cazul unui adult. Poți să încerci unele noi sau să le cultivi pe cele pe care le practici deja!

Ultima actualizare Miercuri, 05 August 2020 07:01
Citeşte mai mult...
 
(888Sport) - O casă de pariuri cu notorietate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 30 Iulie 2020 17:23

Mirajul pariurilor sportive cuprinde tot mai mulți iubitori ai sportului care văd în această pasiune un nesecat izvor de adrenalină, dar și o posibilitate reală se a obține profit pe termen lung.

Una dintre cele mai importante activități pe care trebuie să o facem, dacă suntemun parior la început de drum, este să alegem în modresponsabilă o casă de pariuri potrivită cu profilul nostrum de risc, dar și cu strategiile de joc pe care urmează să le utilizăm.

Dacă facem efortul minim de a citi o recenzie 888sport vom găsi o mulțime de argumente care să ne determine să deschidem un cont la această casă de pariuri.

Le vom analiza aici doar pe cele mai de seamă dintre ele.

Ultima actualizare Miercuri, 05 August 2020 07:01
Citeşte mai mult...
 
Cele mai importante avantaje pe care le ai atunci când închiriezi microbuze pentru transportul angajaţilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Iulie 2020 08:44

Dacă ai o echipă de angajaţi care trebuie să se deplaseze sau care vin şi pleacă de la serviciu la ore mai puţin circulate de mijloacele de transport în comun, cea mai bună soluţie este să foloseşti serviciile de inchirieri microbuze pentru a le veni în ajutor.

Vei obţine mai multe avantaje apelând la această soluţie, motiv pentru care îţi recomandăm să citeşti care sunt beneficiile de care te bucuri cu microbuze de închiriat pentru angajaţii tăi.

Angajaţi mulţumiţi de companie

Atunci când angajaţii tăi sunt mulţumiţi acest lucru se va vedea imediat în productivitatea lor. Închiriind microbuze pentru ca ei să ajungă mai uşor la serviciu sau acasă le arăţi cât de mult îţi pasă de ei şi cu siguranţă vor aprecia acest lucru.

Angajaţii nu mai întârzie

Ultima actualizare Vineri, 24 Iulie 2020 14:22
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 21 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact