logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ŞTIRI


Poliţiştilor li se taie din salarii PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Iunie 2009 08:23

Fondul de salarii al poliţiştilor a fost diminuat cu 15%. “Este a doua lună în care fondul de salarii a fost diminuat. Luna trecută am primit doar 95% din fondul de salarii, iar pentru această lună s-a primit 85% din suma destinată drepturilor salariale. A trăi în fiecare lună cu teama că nu-ţi primeşti salariul e tare neplăcut. S-a suspendat prima de vacanţă, decontarea misiunilor, s-au tăiat orele suplimentare”, a afirmat Lucian Petruţ, liderul Biroului Teritorial Maramureş al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.
El a adăugat că tăierea anumitor sporuri diminuează mult veniturile poliţiştilor. “Toţi spun că sunt salarii mari în Poliţie, dar salariul de bază al unui agent de siguranţă publică este de 1.100 lei, aşa că fără sporuri nu văd cine îşi va mai pune viaţa în pericol”, a menţionat Lucian Petruţ.

Citeşte mai mult...
 
Puya, locul 1 cu 'Undeva-n Balkani' PDF Imprimare Email
Luni, 25 Mai 2009 16:02

"Undeva-n Balkani", primul single lansat de pe albumul "Romanisme partea 1" semnat Puya, se afla pe primul loc in topul difuzarilor radio si tv la doar o luna si jumatate de la lansarea acestuia.

Conform monitorizarii Media Forest Puya feat. George Hora – "Undeva-n Balkani"- a fost difuzat de 448 de ori in perioada 16 – 23 mai 2009, fapt ce il duce pe artist pe locul 1 in topul preferintelor ascultatorilor.

Piesa "Undeva-n Balkani" reprezinta viziunea proprie a artistului fata de Romania anului 2009 si vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artistilor de peste ocean.

Mai mult decat atat, "Undevan-n Balkani", turneul national de promovare al albumului "Romanisme partea 1", a luat sfarsit vineri 22 mai, la Sibiu in fata a peste 500 de spectatori. Turneul ce a luat startul in urma cu o luna de zile in Bucuresti s-a bucurat de incasari mult peste cota de piata a artistului, el adunand un numar record de spectatori pentru un turneu al unui artist hip-hop in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Vom avea o vara mai secetoasa decat cea din anul 2000 PDF Imprimare Email
Joi, 21 Mai 2009 13:55

Specialistii apreciaza ca vom avea o vara mai secetoasa decat cea din anul 2000, cu recorduri de temperatura pentru unele orase din Romania care vor depasi 40 de grade celsius. In luna iunie se vor inregistra temperaturi de 35 de grade, iar seceta s-a instalat, inca din luna aprilie, cand a plouat foarte putin, transmite RRA, citat de Rador.

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat miercuri ca seceta si inghetul au calamitat peste un milion de hectare cultivate cu cereale in toamna si primavara din suprafata totala de sapte milioane de hectare. El a adaugat ca fermierii ale caror terenuri sunt afectate ar putea sa primeasca despagubiri din fondul special de interventii al Guvernului.

"Pana la aceasta ora avem 1,54 de milioane de hectare care sunt afectate, unele in proportie de 50%, unele sub 50%. Se centralizeaza datele. Vom lua legatura cu INM (Institutul National de Meteorologie) si ei sunt cei care pot sa ne dea documentatia necesara, ca sa putem declara stare de calamitate.

Citeşte mai mult...
 
Greco-catolicii au informat-o pe Hillary Clinton despre cazul bisericii din Săpânţa PDF Imprimare Email
Luni, 18 Mai 2009 11:03

Preotul greco-catolic Chris Terheş, preşedinte al Romanian Greek-Catholic Assocaiation, care trăieşte în SUA, i-a adresat o scrisoare secretarului de stat american Hillary Clinton în care a informat-o despre ceea ce se întâmplă cu biserica din Cimitirul Vesel de la Săpânţa. În scrisoarea trimisă se spune că: “În acest moment comunitatea noastră este răvăşită şi alarmată de continuarea acţiunii de distrugere a bisericii greco-catolice. Este foarte dureros pentru noi să asistăm cum moştenirea, istoria noastră este anihilată în acest fel, iar drepturile omului şi libertăţile noastre civile sunt încălcate în acest fel într-un stat în care legea şi dreptatea ar trebui să primeze. Preotul Terheş a cerut Departamentului de Stat să introducă pe agenda viitoarelor convorbiri cu autorităţile române situaţia încălcării drepturilor omului şi libertăţilor civile ale greco-catolicilor din România. Cristian Ştefan, purtător de cuvânt al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, a declarat că situaţia este exagerată cu bună ştiinţă de reprezentanţii greco-catolicilor: “Sunt exagerări care au scopul de a zgândări comunitatea internaţională.

Citeşte mai mult...
 
13 cluburi sportive primesc 18 miliarde lei de la Consiliul Judetean PDF Imprimare Email
Joi, 30 Aprilie 2009 15:06

Lista proiectelor care beneficiaza de finantare nerambursabila si sumele alocate fiecarui proiect din domeniul sportului, declarate eligibile la prima sesiune de finantare din acest an au fost aprobate, azi, in sedinta Consiliului Judetean (CJ) Maramures. De remarcat ca in acest an CJ va aloca cea mai mare suma de bani de cand exista institutia – 25 miliarde lei vechi. In ce priveste cluburile de performanta, sumele primite sunt urmatoarele< CSM Baia Mare – 480.000 lei> HCM Baia Mare – 340.000 lei> HC Minaur – 310.000 lei> CS Stiinta Baia Mare – 280.000 lei. Sume importante au primit si CS Extrem Baia Mare – 120.000 lei si CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei – 100.000 lei, in timp ce altor sapte cluburi le-au fost alocate sume cuprinse intre 40.000 si 10.000 lei.

Ultima actualizare Joi, 30 Aprilie 2009 17:52
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior151152153154155156157158159160UrmătorSfârşit »

Page 159 of 169

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact