logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE


Societatea Drumuri şi Poduri Maramureş îşi reduce activitatea PDF Imprimare Email
Vineri, 09 Ianuarie 2009 07:49

Situaţia economico-financiară a dus la luarea unor măsuri şi în cadrul societăţii Drumuri şi Poduri Maramureş. Activitatea instituţiei va fi redusă, angajaţii urmând să lucreze mai puţin cu două ore zilnic. Evident, şi salariile lor vor fi diminuate.
Măsura a fost luată de Adunarea Generală a Acţionarilor, care a decis ca angajaţii din cadrul societăţii Drumuri şi Poduri Maramureş să lucreze şase ore zilnic, în loc de 8 ore cât munceau până acum. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Emil Marinescu, hotărârea a fost luată de comun acord cu sindicatele. Cu alte cuvinte, angajaţii vor fi nevoiţi să muncească lunar doar trei săptămâni.

Ultima actualizare Vineri, 09 Ianuarie 2009 07:53
Citeşte mai mult...
 
Cererile pentru bilete de tratament se depun si la Sighet PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Decembrie 2008 15:04

Conducerea Casei Judetene de Pensii (CJP) Maramures a dat asigurari ca exista bani pentru a onora toate pensiile aferente acestui an. "Banii exista si pensiile vor fi onorate in avans. Ce va fi anul viitor vom vedea", a afirmat Dana Sabau, director executiv adjunct al CJP Maramures. In alta ordine de idei, ea a mai precizat ca se preiau in continuare cereri pentru obtinerea unui bilet de tratament la statiunile balneare din tara. Persoanele care locuiesc in zona Maramuresului istoric trebuie sa stie ca au posibilitatea de a expedia cererile prin posta sau pot sa le depuna la Casa Locala de Pensii din Sighetu Marmatiei, a adaugat Dana Sabau.
Reamintim ca anul acesta, preluarerea cererilor pentru bilete de tratment a inceput din data de 2 decembrie.

Citeşte mai mult...
 
Voluntari pentru un Sighet mai civilizat! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 09 Decembrie 2008 21:27

Sighet Online caută voluntari dornici să se implice în campania "Vreau să fiu civilizat!". Sarcina lor va fi aceea de a lipi şi distrubui stradal stickerele şi afişele realizate în cadrul acţiunii noastre. Cei dornici de a se implica în această acţiune sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Al doilea proiect: Sa concepem un text civilizat, dar taios, prin care sa explicam celor ce parcheaza pe trotuare sau in locuri ce tanjenesc circulatia, ca gestul lor este necivilizat si deranjeaza pe multi, pe care sa il tiparim pe o bucata de hartie si sa o asezam sub stergatorul de parbriz al acestuia.

 

Ultima actualizare Vineri, 12 Decembrie 2008 09:02
Citeşte mai mult...
 
Sase olimpici maramureseni, premiati de Ministerul Educatiei PDF Imprimare Email
Luni, 24 Noiembrie 2008 15:53

Ministerul Educatiei a anuntat ca 111 elevi olimpici internationali din intreaga tara, 130 de profesori care i-au pregatit, precum si 70 de scoli din care provin acestia vor fi premiati, luni, in cadrul unei festivitati ce va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Printre acesti elevi cu rezultate deosebite la concursurile internatioale se numara si sase maramureseni. “Este vorba despre sase elevi, dintre care doi sunt acum studenti in anul intai, care s-au remarcat la olimpiadele de limba rusa, maghiara, la chimie, astrofizica, matematica si la concursurile pluridisciplinare”, a declarat pentru citynews.ro purtatrul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, Pavel Filip.

Premiantii la olimpiade internationale vor primi premii constand in: 10.260 lei - premiul special pentru punctaj maxim si medalie de aur, 7.950 lei- premiul I/medalie de aur, 6.740 lei - premiul II/medalie de argint, 4.840 lei premiul III /medalie de bronz si 3.320 lei- mentiune.

In ceea ce ii priveste pe premiantii olimpiadelor regionale, acestia vor primi: 3.630 lei - premiul I/medalie de aur, 3.100 lei - premiul II/medalie de argint, 2.420 lei - premiul III /medalie de bronz/medalie de bronz si 2.100 lei - mentiune.

Olimpicii maramureseni:
- Bianca Sofineti
(a absolvit Colegiul National “Dragos Voda” Sighetu Marmatiei) - Locul II la Olimpiada Internationala de limba si literatura rusa;

Citeşte mai mult...
 
Persoana depistata in timp ce transporta, peste apa riului Tisa, 4 baxuri cu tigari PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Noiembrie 2008 12:52

Foto: Politia de Frontiera MMIn seara zilei de 22 noiembrie a.c., in jurul orei 18.00, politistii de frontiera maramureseni din cadrul Sectorului Sarasau au observat o persoana care a trecut ilegal frontiera de stat, peste apa raului Tisa, din Ucraina in Romania, pe directia localitatii Teceu. Barbatul transporta in spate 2 colete voluminoase, iar lucratorii IJPF Maramures l-au retinut dupa ce acesta a ajuns pe malul romanesc al Tisei.

Din primele cercetari a rezultat faptul ca barbatul este de cetatenie ucraineana, se numeste E. Ivan, are 25 de ani si este din localitatea Corolevo, Ucraina, iar cele 2 colete voluminoase s-au dovedit a contine 2000 pachete tigari, marca Ronson de provenienta ucraineana. Acesta a declarat politistilor de frontiera maramureseni ca urma sa lase coletele cu tigari pe malul romanesc al Tisei, intr-un loc dinainte stabilit si sa se intoarca in Ucraina. El a mai declarat ca nu cunoaste identitatea persoanei care trebuia sa ridice coletele, singura lui misiune fiind aceea de a trasporta peste apa riuluiTisa cele 4 baxuri cu tigari.

Ultima actualizare Duminică, 23 Noiembrie 2008 12:58
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101110121013101410151016101710181019UrmătorSfârşit »

Page 1016 of 1019

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact