logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


EVENIMENT


Concert: In Flames in Romania - 30 martie 2009 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 19 Februarie 2009 07:33

In FlamesIn Flames, cel mai bun produs rock de export al Suediei, canta in premiera in Romania, pe 30 martie, la Arenele Romane din Bucuresti. Cu doua milioane de albume vandute in intreaga lume, si 11 premii inregistrate numai anul trecut, In Flames sunt in mod hotarat o influenta notabila asupra noului val de metalcore. Show-ul incepe de la ora 20.00, iar accesul la spectacol este permis incepand cu ora 19.00. Evenimentul este organizat de Events.

Infiintata in 1990, in Gothenburg, trupa In Flames a lansat de-a lungul carierei noua albume de studio si un DVD live. Din ce in ce mai populara in ultimii ani, atat in Suedia, cat si pe plan international, trupa a fost premiata de patru ori la Grammis (varianta suedeza a premiilor Grammy). In 2005 au castigat primul lor Grammis pentru cel mai bun album Hard rock/Metal pentru "Soundtrack to Your Escape". In 2006, au castigat premiul "Swedish Export", devenind prima trupa metal in istoria Suediei cu o asemenea performanta. In palmaresul lor au mai bifat in 2008 premiul "Best international Band" la gala Metalhammer Golden Gods, iar in 2009, inca patru Grammis, printre care si "Best Hard Rock" pentru cel mai recent album al lor.

Citeşte mai mult...
 
KENNY G vine in Romania pe 30 aprilie 2009 PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Februarie 2009 11:02

Kenny GCelebrul saxofonist american Kenny G, intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga nota muzicala cantata la saxofon (45 minute si 12 secunde) si castigator de Grammy, vine pentru prima data in Romania, in primavara acestui an!

Organizatorii The Agent.ro si VreauBilet.ro au stabilit ca acest eveniment sa se desfasoare la Sala Palatului din capitala pe data de 30 aprilie. O premiera absoluta ce reprezinta un real motiv de bucurie pentru toti iubitorii de gen, pentru ca vor avea unica ocazie de a reasculta melodii, care de-a lungul activitatii sale, s-au clasat pe primele pozitii in top-urile internationale si care astazi inca se mai bucura de un succes rasunator in iutreaga lume.

Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare si vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Citeşte mai mult...
 
Se împlinesc 657 de când Sighetul a devenit oraş regal şi 41 de ani de când a devenit municipiu PDF Imprimare Email
Luni, 16 Februarie 2009 14:43
Foto: gravura Sighet, probabil sec. XVIIIÎntâmplător, pentru Sighetu Marmaţiei luna februarie este marcată de două evenimente care au marcat devenirea localităţii. Cu 657 de ani în urmă, la 18 februarie 1352, regele Ludovic I al Ungariei extindea şi asupra Sighetului privilegiile orăşeneşti acordate în anul 1329 de către regele Carol Robert de Anjou celor partu aşezări de "oaspeţi regali" din Maramureş - respectiv Visk, Hust, Teceu şi Câmpulung la Tisa - printr-o diplomă a cărei copie datată 1697 se află la Conventul Mănăştur din Cluj. Tot în februarie, mai exact în data de 16 februarie 1968, Marea Adunare Naţională vota în unanimitate Legea nr. 2 privind organizarea administrativă a teritoriului Republicii Socialiste România, prin care, după ce la 6 septembrie 1950 şi-a pierdut statutul de capitală a judeţului pe care l-a avut din sec. al XIV-lea, oraşul Sighet devine legal parte a judeţului Maramureş cu reşedinţa la Baia Mare (nr. 24 pe lista de la Art. 9.), şi preia comunele Vadu Izei cu satul Valea Porcului (rebotezată ulterior mai elegant Valea Stejarului) şi Sarasău. Aceeaşi lege declara Sighetul municipiu (nr. 43 pe lista de la Art. 10) şi îi redă numele de Sighetu Marmaţiei sub care fusese cunoscut secole de-a rândul.
Ultima actualizare Luni, 16 Februarie 2009 14:50
Citeşte mai mult...
 
Circle II Circle in concert la Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 Februarie 2009 12:55

Circle II CircleCircle II Circle este o formatie americana de heavy metal din Tampa, Florida. Stilul abordat este un mix de heavy si power metal, incorporand de asemenea o serie de elemente si structuri de progressive metal, cu o costructie generala a pieselor care scoate in evidenta expresivitatea si unicitatea vocii lui Zak Stevens. Dupa cum Zak explica, numele formatiei il reprezinta incheierea unui ciclu muzical, perioada petrecuta in Savatage, si inceperea altuia nou, redescoperirea unor noi valente artistice, acceptand in acelasi timp influentele anterioare.

Formatia a fost infiintata in 2001 de Zachary Stevens, fost vocal Savatage in perioada 1992-2000. Dupa patru albume lansate cu acestia, Zak a ales sa urmeze un alt drum, come-backul mult asteptat producandu-se intr-un interval relativ scurt de timp, acesta formand Circle II Circle si alaturi de Jon Oliva si Chris Caffery, fosti membri Savatage de asemenea, a compus piesele primului album de studio, intitulat „Watching In Silence”. In componenta initiala a Circle II Circle ii mentionam alaturi de Zak, pe Matt LaPorte (chitari), John Zahner (claviaturi), Kevin Rothney (bas) si Chris Kinder (tobe). Albumul de debut a fost primit exceptional de media si public, Circle II Circle fiind alesi drept „best new-comer act” in multe sondaje si topuri ale revistelor de specialitate.

Ultima actualizare Luni, 16 Februarie 2009 13:03
Citeşte mai mult...
 
Eveniment Kogaionon - 21 martie 2009 la Brasov PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 15 Februarie 2009 19:20

Ce se va intampla pe 21 martie, la Brasov, incepand cu orele 20.00, in clubul Suburban?

O Seara Experimental Black Metal ce se va putea prelungi printr-un AFTERPARTY pana dimineata, impreuna si cu trupetii !

 Ar fi de retinut trei aspecte importante:

 Lansarea publicatiei Underground Dark/Metal/Goth/Ambient KOGAIONON nr.10;

 Concert de lansare al noului album INDIAN FALL (trupa brasoveana adepta a unui stil Black Metal avantgardist);

 Concert in premiera pentru Romania cu trupa suedeza SHINING (Black/Doom Metal);

  Daca doriti sa aflati cum vad cele doua trupe acest eveniment, cititi aici :

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit »

Page 619 of 623

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact