logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


EVENIMENT


Sighet Online va ureaza "Un Paste fericit!" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 12 Aprilie 2009 09:19

Sighet Online le ureaza "Un Paste fericit!" tuturor celor care sarbatoresc astazi Invierea Domnului. Fie ca Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca armonie, caldura sufleasca si implinire alaturi de cei dragi!

Cu drag,

echipa SIGHET ONLINE 

 
EUROPAfest 2009 PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Aprilie 2009 05:39

Eveniment unic in peisajul cultural romanesc, festivalul international EUROPAfest se va desfasura la Bucuresti intre 7 si 13 mai. Peste 300 de muzicieni din 40 de tari vor aduce o infuzie de ritmuri variate de blues, jazz, pop si clasic in concerte live. Deschiderea festivalului va avea loc pe 7 mai printr-un concert dedicat sarbatoririi Zilei Europei.

Desfasurat sub Inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu, inca din 2005, EUROPAfest ofera, ca in fiecare an, o agenda diversificata - concerte, concursuri, workshopuri si jam sessions, promitand aceeasi atmosfera, in care muzica buna apropie oamenii dincolo de orice bariere.

De la calmul si sensibilitatea blues-ului la pop-ul ludic, de la libertinul jazz la complexitatea clasicului, EUROPAfest lanseaza o invitatie publicului de a-si asorta locul cu starea de spirit sau cu personalitatea, dupa principiul deja consacrat “Festivalul ofera! Tu alegi!”. In cadrul acestui festival, care merge impotriva curentului si depaseste conventionalul, muzica evadeaza din salile de concerte pentru a umple si alte spatii, atat dedicate artei – Sala Auditorium / MNAR, cat si dedicate relaxarii, precum Hard Rock Cafe.
Punand accentul pe calitate si mai putin pe comercial, organizatorii incurajeaza de asemenea, apropierea tinerilor de aceste genuri muzicale oferind intrarea libera studentilor, in limita locurilor disponibile.

Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Aprilie 2009 20:46
Citeşte mai mult...
 
In spectacolul “Mahalaua Mon Amour”, Maestrul Tudor Gheorghe, a daruit o noua lectie de cultura PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Aprilie 2009 10:23

Tudor GheorgheUnde putem incadra spectacolul lui Tudor Gheorghe? In limitele normalului, am putea spune, asa cum ar trebui sa fie el, adica normalul: un concert in care toata sala (plina ochi) raspunde cu entuziasm provocarilor artistului, in care respira in acelasi moment cu acesta, in care rade si plange deopotriva, in care sentimentele si emotiile se dezlantuie in cel mai natural mod, in care aplauzele sunt refulari ale unei atmosfere coplesitoare de dramatism sau dimpotriva bucurie.

Maestrul Tudor Gheorghe, a daruit o alta lectie de cultura, din dorinta de a reconstitui izul mahalalei interbelice, evidentiind cu mare har componenta filosofica a pieselor din perioada de aur a culturii romanesti de atunci, dar tinand cont in aceeasi masura de partea nesofisticata, primitiva, care a ridicat de altfel muzica lautareasca la rangul de arta.

Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Aprilie 2009 10:28
Citeşte mai mult...
 
Artmania 2009: Nightwish, My Dying Bride, Opeth si Tristania PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 11 Aprilie 2009 10:09

NightwishIn acest an, festivalul se va desfasura in perioada 17-19 iulie in zona istorica a orasului Sibiu, mai exact in Piata Mare. Aici va fi ridicata scena mare si vor avea loc principalele concerte din festival. In plus, publicul se va putea bucura de o scena secundara, de expozitii, numeroase petreceri tinute pana in zorii zilei, instalatii stradale si evenimente alternative.

Primele trupe care au confirmat participarea in cadrul festivalului sunt: Nightwish (Finlanda), My Dying Bride (Marea Britanie), Tristania (Norvegia) si Opeth (Suedia). Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul Artmania 2009 este organizat in parteneriat cu Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu.

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonament, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro. In perioada 28 ianuarie – 1 mai, biletele si abonamentele puse in vanzare pot fi achizitionate la pretul de 90 RON pe zi si 160 RON pentru abonamente.

Nightwish, un nume recunoscut la nivel mondial cu 7 albume de succes si foarte multe concerte sustinute pe scenele festivalurilor si a marilor arene din lume, va concerta in Piata Mare din Sibiu Sambata, 18 iulie 2009, in cadrul ARTmania Festival ’09.

Citeşte mai mult...
 
Doi protosingheli de la Mănăstirea Rohia vor fi hirotoniţi arhimandriţi PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Aprilie 2009 06:44

Biserica din RohiaÎn Duminica Floriilor va fi mare sărbătoare la Mănăstirea Rohia. Pe lângă obişnuitele rugăciuni şi Sfânta Liturghie Arhierească specifice acestei zile, în care se vor sfinţi ramurile de salcie, Prea Sfinţitul Justin Sigheteanul, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, va hirotoni doi vieţuitori ai acestui aşezământ monahal. Este vorba despre protosinghelul Macarie Motogna, eclisiarhul şi bibliotecarul Mănăstirii Rohia, care va fi hirotonit arhimandrit. Tot la această treaptă călugărească va fi ridicat şi protosinghelul Pantelimon Ilieş, egumenul Mănăstirii Rohia. 
Cu această ocazie, credincioşii din localitate şi împrejurimi sunt aşteptaţi să ia parte la marea sărbătoare creştinească rânduită pentru această zi.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit »

Page 602 of 623

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact