logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT


LOVE 8/ Campanie antiviolenta in memoria lui Marian Cozma PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 18:08

Familia lui Marian Cozma si o parte din fostii sai colegi au lansat, in cursul zilei de joi la clubul Dinamo, o campanie antiviolenta numita LOVE 8. Aceasta isi va incepe activitatea in noaptea de 7 spre 8 martie, la ora 1:00, la 30 de zile distanta de la disparitia prematura a lui Marian.

Astfel, la ora 1:00 a zilei de 8 martie, in mai multe cluburi din toata Romania se va difuza un film cu Marian Cozma. Mesajul acestuia este de celebrarea vietii, a iubirii si a sportului.

Jucatorii echipelor Dinamo si Steaua (care se vor intalni sambata in prima liga de handbal masculin a tarii) vor merge la ora 1:00 intr-un club din Bucuresti pentru a comemora 30 de zile de la decesul lui Marian si pentru a lupta impotriva violentelor de orice fel din sport.

De unde 8?

Ultima actualizare Joi, 05 Martie 2009 18:43
Citeşte mai mult...
 
Boxeri sigheteni la cupa "8 Martie" PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 15:08

Sala de box a CSM Baia Mare a găzduit, timp de două zile, 38 de meciuri, în care 68 de pugilişti din judeţele Maramureş, Oradea şi Sălaj au luptat atît pentru cucerirea Cupei “8 Martie”, cît şi, mai ales, pentru verificarea pregătirii în vederea confruntărilor ce urmează în campionatele naţionale. Au fost meciuri la băieţi şi fete, la copii, juniori şi seniori. Cluburi participante: Crişul Oradea, CSM Zalău, CSŞ Sighetu Marmaţiei, LPS-CSŞ Baia Mare şi CSM Baia Mare. Dintre maramureşeni, au avut evoluţii bune următorii: CSM Baia Mare: Paul Ghiţ, cat. 66 kg, Marius Pop, cat. 42 kg (copii), Marius Loloş, cat. 54 kg, Liviu Irimeş, cat. 69 kg (în prima zi, pentru ca, în următoarea, să fie învins prin KO de sigheteanul Cătălin Şteţiu), Adrian Tuţa, cat. 91 kg (meci-spectacol cu orădeanul Moza), tineret, Florina Horgoş, cat. 70 kg, seniori, Daiana Ujeniuc, cat. 50 kg, junioară; de la LPS-CSŞ: Alexandru Stan, cat. 80 kg, tineret, Andrei Iliescu, cat. 57 kg, juniori, Dragoş Pop, 75 kg, juniori, Andrei Buciuman, cat. 54 kg, tineret, Călin Raţ, cat. 64 kg, tineret, Ioan Berinde, cat. 46 kg, Denisa Morariu, cat. 48 kg, juniori, Roxana Jurj, cat. 50 kg, tineret, Mădălina Pop, cat. 66 kg, Iulia Bud, cat. 60 kg, juniori.

Citeşte mai mult...
 
VOLEI. Se cunosc datele de disputare a turneelor semifinale la juniori si cadeti PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Martie 2009 18:15

In perioada 16-20 martie se va disputa turneul semifinal al juniorilor la volei baieti. In urma jocurilor din serii, in aceasta penultima faza s-au calificat 12 echipe, ele fiind impartite in doua grupe de cate sase. Se joaca fiecare cu fiecare, iar primele trei clasate din fiecare grupa vor merge la turneul final.

CSS 2 Baia Mare face parte din grupa B semifinala, alaturi de echipele: CSS CFR Bucuresti, CSS “D. Golescu” Campulung Muscel, CSS Triumf Botosani, CSS 1 Constanta si CSS Toplita.
In grupa A: CSS Constam Metal Buzau, CNMB Rm. Valcea, CSS LAPI Dej, VCM LPS Piatra Neamt, CNNT Craiova, CSS Zalau.

Intrecerea similara a cadetilor (juniori II) se va disputa in perioada 25-29 martie.
La fete, in seria A, sunt CSS 2 Baia Mare si CSS Sighet, alaturi de CSS 1 Constanta, CSU Metal Galati, VC Unic LPS Piatra Neamt si CSS Tarnaveni.
La fete sunt trei grupe de cate sase echipe si primele doua vor merge la turneul final.

Ultima actualizare Marţi, 03 Martie 2009 20:33
Citeşte mai mult...
 
Doi elevi din Sighet, locul I la olimpiada de şah PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Martie 2009 07:41

Pentru prima oară, după 1989, la nivel naţional s-au organizat olimpiadele de şah pentru copii şi liceeni. Recent, la Colegiul Economic “N. Titulescu” din Baia Mare a avut loc etapa judeţeană a liceenilor. Din Sighet au participat Bianca Berinde, clasa a X-F, şi Andrei Arba, clasa a XI-A, de la CN “Dragoş Vodă”. La competiţie au fost însoţiţi de instructorul sportiv prof. Dănuţ Vraja de la Grupul Şcolar de Industrie Mică şi Servicii. De menţionat faptul că elevii sunt membrii Clubului Sportiv “Sig-Mar”. După disputarea meciurilor finale, la care au participat 6 băieţi şi 4 fete, sportivii sigheteni s-au clasat pe primul loc. Ei urmează să reprezinte Maramureşul la finala pe ţară, care va avea loc în luna mai, la Giurgiu. 

Citeşte mai mult...
 
Sigheteanca Cristina Kovy a obţinut licenţa de arbitru internaţional la dans sportiv PDF Imprimare Email
Luni, 02 Martie 2009 16:23

Dupa o serie de cursuri epuizante si examene obositoare, profesoara Scolii de Arta "Gheorghe Chivu" din Sighetu Marmatiei, Cristina Kovy, a obtinut licenta World Dance Council, devenind unul dintre putinii din tara care pot arbitra competitiile profesioniste internationale de dans sportiv. Avand in spate o cariera de peste 20 de ani in domeniu, Cristina Kovy este cea care, la conducerea celebrului ansamblu "Mini Maxi Dance Club", a pus Sighetu Marmatiei pe harta oraselor cu formatii de dans sportiv. In cei 17 ani de la infiintare, "Mini Maxi Dance Club" a fost laureat al festivalurilor si concursurilor de dans din tara si de peste hotare, a fost de mai multe ori vicecampion national si a reprezentat cu succes Romania la concursurile europene si mondiale de dans sportiv. 
In acest an, la initiativa "Mini Maxi Dance Club" si cu participarea Federatiei Romane de Dans Sportiv, la Sighet va avea loc primul festival de dans ce va include Campionatul National de Formatii de Dans Sportiv, precum si Cupa "Chris-teens" la dans sportiv, efort prin care Sighetu Marmatiei se va alatura putinelor orase europene care pot fi numite cu mandrie "capitale ale dansului".

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior381382383384385386387388389390UrmătorSfârşit »

Page 390 of 399

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact