logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT


CS Marmatia Sighet - CFR II Cluj 0-1 la final PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Martie 2009 15:54

Lume putina la meci, putin peste 50 de suporteri sigheteni. Jucătorii sigheteni, antrenaţi de Lucică Bălan şi Attila Ghinda, au o sarcina foarte grea in acest meci deoarece lupta pentru evitarea retrogradarii este foarte grea in conditiile in care CFR II Cluj lupta pentru promovarea in liga secunda.

Partida este arbitrată de Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş), ajutat de Mihai Marica şi Paul Tamaş (ambii din Bistriţa). Rezervă: Iftenie Sângeorzan (Năsăud). Obs.: Cornel Pantea (Oradea).

CS Marmatia Sighet - CFR II Cluj 0-1 la pauza.Au mai aparut spectatori, numarul lor fiind in jur de 100 de persoane. Meciul este dominat detasat de catre clujeni, echipa oaspete reusind sa marcheze un gol in prima repriza. CFR II Cluj a avut si un 11 metri care a fost aparat de catre portalul sighetenilor. 

Pana la sfarsitul meciului atat sighetenii cat si jucatorii CFR-ului au avut ocazii pe care le-au irosit.Finalul meciului a gasit echipa sigheteana la poarta oaspetilor executand un corner in urma caruia un jucator clujean a respins mingea cu capul de dincolo de linia portii, dar arbitrul nefiind pe faza nu a validat aceasta actiune.Deci scorul final a fost de 1-0 pentru CFR, intr-un meci frumos presarat doar de cateva greseli de arbitraj.

Ultima actualizare Vineri, 13 Martie 2009 18:07
Citeşte mai mult...
 
Forbal: CS Marmatia Sighet - misiune grea cu CFR Cluj II PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Martie 2009 07:40

Marmaţia Sighet va întâlni, pe teren propriu (NR. de la ora 15:00), una dintre echipele care şi-au propus ca obiectiv promovarea în liga secundă, ocupanta locului 3, CFR Cluj II. Jucătorii sigheteni, antrenaţi de Lucică Bălan şi Attila Ghinda, în etapa trecută au smuls un punct nesperat de la o echipă mult mai bine clasată, Gloria II Bistriţa, şi nutresc speranţe în adjudecarea celor trei puncte în disputa cu feroviarii în vederea salvării de la retrogradare. 
Partida va fi arbitrată de Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş), ajutat de Mihai Marica şi Paul Tamaş (ambii din Bistriţa). Rezervă: Iftenie Sângeorzan (Năsăud). Obs.: Cornel Pantea (Oradea).

Citeşte mai mult...
 
Sportul maramuresean primeste 2% din buget PDF Imprimare Email
Joi, 12 Martie 2009 09:35

Consilierii judeteni se alatura campaniei initiate  de citynews.ro la finalul anului trecut, in data de 12 decembrie, “Nu va bateti joc de sportul maramuresean!”.

In incercarea de a obtine mai multi bani pentru acest domeniu considerat multa vreme drept “cenusareasa” judetului, presedintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a propus ieri alocarea a 2% din buget sportului.

“Ieri, membrii Comisiei de Turism, Mediu, Sport si Tineret (CTMST) am cazut de acord ca in aceasta perioada extrem de dificila pe care o traverseaza sportul maramuresean este nevoie de o finantare mult mai solida din partea autoritatilor locale. Ca urmare am propus, si in urma unei initiative venite din partea presei, sa acordam 2% din buget sportului maramuresean. Dorinta noastra este momentan in stadiul de propunere, care va fi inaintata catre Comisia de Buget-Finante pentru a ajunge in plen la urmatoarea sedinta extraordinara a Consiliului Judetean”, a adeclarat intr-un interviu acordat citynews.ro Gabriel Zetea.

Citeşte mai mult...
 
Romania, in continua cadere/ Tricolorii sunt devansati de SUA si Israel PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Martie 2009 12:15

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei se afla pe locul 20 in lume, tricolorii fiind in coborare cu trei locuri fata de ultima ierarhie data publicitatii de FIFA. Cu 894 de puncte acumulate, Mutu, Chivu si compania sunt devansati de nationale precum Paraguay, SUA sau Israel.

Pe prima pozitie se mentine Spania, campioana Europei, urmata de Germania si de Olanda. Pe patru se regaseste Italia, in timp ce Brazilia, prima echipa din afara Batranului Continent, se afla de-abia pe cinci.

Vezi aici primele 20 de pozitii ale clasamentului FIFA:

Citeşte mai mult...
 
Şahiştii de la CS Apollo, invingători la Sighet PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Martie 2009 08:36

La sfârşitul săptămânii şahiştii de la CS Apollo au participat la Sighetu Marmaţiei la prima etapă a Circuitului Grand Prix Junior 2009. La acest concurs au fost prezenţi 40 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani din Satu Mare, Sighetu Marmaţiei şi Zalău.
Rezultatele obţinute de elevii pregătiţi de antrenorul Ciprian Muntean au fost foarte bune: Ioana Luca a obţinut locul I la fete 10 ani (locul II în clasamentul general) cu 6 puncte din 7 partide, Tudor Cereteu a obţinut locul II la băieţi 10 ani (locul III în clasamentul general) cu 5 puncte din 7 partide, Adrian Rusu locul IV la categoria 10 ani (locul V în clasamentul general). În turneul copiilor sub 8 ani, Andrei Ardelean, aflat la primul concurs, a reuşit să adune 3 puncte.
Concursul de la Sighet a fost foarte util pentru pregătirea copiilor în vederea participării la Campionatele Naţionale ce vor avea loc la Voineasa în perioada 7-17 aprilie 2009.

Ultima actualizare Marţi, 10 Martie 2009 08:58
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior381382383384385386387388389390UrmătorSfârşit »

Page 388 of 399

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact