logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT


CS Marmaţia Sighet 96 spera la victorie in deplasare la Ena Fagaras PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Martie 2009 07:48

Astăzi, cu începere de la ora 15, CS Marmatia Sighet 96 va juca in deplasare cu o alta echipa candidata la retrogradare, dar cu un punctaj mult mai bun – Ena Inter Fagaras. Un rezultat bun este obligatoriu pentru jucătorii lui Bălan şi Ghinda daca isi doresc sa ramana cu sanse de a scapa de retrogradare.

Ena Inter Făgăraş – CS Marmaţia Sighet 96 . Arbitri: Dezso Hompoth (Odorheiu Secuiesc) - Călin Flanja şi Aurel Moldovan (Tg. Mureş). Rezervă: Attila Balint (Odorheiu Secuiesc). Observator: Constantin Stroe (Bucureşti)

FC Baia Mare - Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Arbitri: Florin Marcu (Oradea) - Dionisie Matei şi Elena Munteanu (Tg. Mureş). Rezervă: Mara Iscru (Băiţa - Bihor). Observator: Tiberiu Satmari (Tg. Mureş)

Ultima actualizare Vineri, 20 Martie 2009 08:01
Citeşte mai mult...
 
CROS SCOLAR LA SIGHETU-MARMATIEI PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 18 Martie 2009 19:52

Marti de la orele 15:00 in parcul Gradina Morii a avut loc etapa municipala la cros atletic scolar, in organizarea Clubului Sportiv Scolar Sighetu-Marmatiei. A participat un numar de aproximativ 100 de copii de la mai multe scoli generale si licee din Sighet( Sc. Gen. Nr 2, 3, 4, 5, 9,10 liceul ''Regele Ferdinand”, liceul ''Taras Sevscenko” Grupul Scolar Forestier, Liceul pentru Industrie Mica si Servicii) dar si de la Sc. Gen din Budesti. Cu aceasta ocazie felicitari domnului profesor de la Budesti pentru efortul si implicarea depuse in pregatirea fetelor, aceleasi fete care acum cateva luni au fost intr-un cantonament la Ocna Sugatag. Concursul s-a desfasurat pe categorii, si anume clasele V-VI, VII-VIII, IX-X si XI-XII baieti si fete. Nu a lipsit din intrecere spiritul de competitie, copii participanti depunand eforturi intense pentru a fi printre primii la finis. Au existat si abandonuri, nu toti copii avand o conditie fizica buna. Dar merita toti sa fie felicitati pentru ca au participat la cros, fiecare dupa cum a putut.

Ultima actualizare Joi, 19 Martie 2009 20:11
Citeşte mai mult...
 
Pugilistul sighetean Andrei Logos, aur în Cupa României la tineret PDF Imprimare Email
Luni, 16 Martie 2009 08:26

În perioada 8-14 martie, la Complexul “Alutus”, din Mangalia, s-a desfăşurat Cupa României la Box, întrecere rezervată tineretului. Printre cei 104 tineri boxeri din întreaga ţară s-au numărat şi pugiliştii Clubului Sportiv Şcolar din Sighetu Marmaţiei, antrenaţi de Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco, şi nu numai că au participat, dar au urcat pe podiumul câştigătorilor, dovedind încă o dată valoarea şcolii de box sighetene. Astfel, Andrei Logoş a cucerit medalia de aur la 48 kg, iar Daniel Mihai cea de bronz, la 69 kg. Competiţia a fost oficiată de doi arbitri AIBA (Asociaţia Internaţională de Box Amatori) şi doi arbitri republicani, delegatul general al competiţiei fiind Costică Fieraru. Cupa României este un criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul European de tineret de la Varşovia, lot în care sperăm că se va număra şi tânărul campion, Andrei Logos.

Citeşte mai mult...
 
Pugilistul CSS Sighet, Andrei Logos a cucerit medalia de aur la Cupa României la Tineret PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Martie 2009 21:17

Foto: Ioan J PopescuLa aceeaşi competiţie, Daniel Mihai a luat Medalia de Bronz.

Între zilele de 8 şi 14 martie, la Complexul "Alutus" din Mangalia s-a desfăşurat Cupa României la Box, întrecere rezervată tineretului Printre cei 104 tineri boxeri din întreaga ţară s-au numărat şi pugiliştii Clubului Sportiv :colar din Sighetu Marmaţiei antrenaţi de Adrian :teţca şi Claudiu Râşco şi, nu numai că au participat dar au urcat pe podiumul câştigătorilor, dovedind încă o dată valoarea şcolii de box sighetene. Astfel, Andrei Logoş a cucerit Medalia de Aur la 48 kg iar Daniel Mihai medalia de bronz la 69 kg. Competiţia a fost oficiată de doi arbitrii AIBA (Asociaţia Internaţională de Box Amatori) şi doi arbitrii republicani, delegatul general al competiţiei fiind Costică Fieraru. Cupa României este criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul European de tineret de la Varşovia, lot în care sperăm că se va număra şi tânărul campion, Andrei Logos.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Martie 2009 21:23
Citeşte mai mult...
 
Echipa de tenis a CSS Sighet, la Cupa Fischer & Profi de la Arad PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Martie 2009 07:20

Raluca GhindaÎn aceste zile, la Arad s-a desfăşurat turneul de tenis dotat cu Cupa Fischer & Profi UTA, la care au participat şi tenismanii Clubului Sportiv Şcolar (CSS) din Sighetu Marmaţiei, antrenaţi de profesorul Eugen Mihaljek. Jucătoarea Raluca Ghinda a dispus în semifinală de Nora David (UTA Arad) - luându-şi o binemeritată revanşă - ca apoi în finală să cedeze în faţa jucătoarei Clubului Sportul Studenţesc din Bucureşti, Ioana Ducu. Menţionăm că, doar cu câteva zile în urmă, Raluca Ghinda a intrat atât la simplu, cât şi la dublu în semifinalele Cupei “Winter”, disputate la Cluj-Napoca, asemenea lui Vlad Oniţa, colegul de la CSS Sighet.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Martie 2009 07:29
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior381382383384385386387388389390UrmătorSfârşit »

Page 387 of 399

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact