logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Zile atletice la Cluj Napoca pentru sportivii de la CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 11 Mai 2010 10:31

Vineri, 07.05.2010 la Cluj-Napoca a avut loc Concursul Judetean de copii I si II la atletism. La acest concurs au participat si atleti ai CSS Sighet, alaturi de cei doi profesori de atletism ai clubului, Melinda Oros si Csilik Zoltan. S-a participat la probele de 60m, 80m, lungime, 150m, 200m, 500m, 600m si greutate.

Atletii prezenti la competitie si probele la care au participat:

Branteruc Maria 80m-loc IV cu 11.80 lungime- loc IV cu 4.01

Hotea Andreea 60m-loc IV cu 8.2 lungime- loc III cu 3.48

Axeniuc Grabiel 80m-loc I cu 10.80 lungime- loc V cu 4.35 greutate- loc I cu 11.01

Csillik Galaxia 150m-loc IV cu 21.7 lungime- loc I cu 3.88

Uglea Claudita 200m(30.5) inaltime- loc I cu 1,35m

Cei 5 atleti s-au calificat la etapa zonala.

Mai multe rezultate si poze
 
Cupa George Cosbuc la clasele I-IV la fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Luni, 10 Mai 2010 21:21

Cu ocazia zilelor Scolii George Cosbuc s-a organizat cupa George Cosbun la clasele I-IV Fotbal la care au fost invitate 7 scoli din Sighetu-Marmatiei si una din Remeti, echipele fiind impartite in 2 grupe a cate 4 echipe.


Grupa I:
Scoala cu clasele I-VIII "George Cosbuc" Echipa I -Profesor Toma Beniamin
Scoala cu clasele I-VIII Remeti - Profesor Kostelnik Emil
Scoala Lovey Klara- Profesor Kosa Attila
Scoala cu clasele I-VIII "Gherman Vida" -Profesor Popsa Leontina


Grupa II:

Scoala cu clasele I-VIII "George Cosbuc"   Echipa II-Profesor Toma Beniamin
Scoala cu clasele I-VIII "Dr.I.M. de Apsa" -Profesor Willand Albert
Scoala cu clasele I-VIII Nr 5- Profesor Rosu Gheorghe
Scoala cu clasele I-VIII Nr 10 -Profesor Turda Olimpia


In urma jocurilor din grupe au fost urmatoarele rezultatele:

Ultima actualizare Luni, 10 Mai 2010 21:59
Citeşte mai mult...
 
CS Marmaţia întâlneşte mâine liderul seriei a şasea, Voinţa Sibiu PDF Imprimare Email
Luni, 10 Mai 2010 15:22

În cadrul etapei cu numărul 29 din Liga a III-a, seria a şasea, CS Marmaţia întâlneşte mâine, pe teren propriu, liderul în clasament, Voinţa Sibiu. Partida va începe la ora 18.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Târgu Mureş cu Laszlo Istvan Kusztos la centru, ajutat de Istvan Iszlai şi Aurel Moldovan la cele două margini. Observatori au fost delegaţi Ivan Toma din Bistriţa şi Vasile Păduraru din Suceava.

În timp ce sibienii ocupă, confortabil, fotoliul de lider în seria a şasea cu 65 de puncte, CS Maramaţia este sigura echipă cu înfrângeri pe line în returul actualei ediţii de campionat. Toate cele 11 partide disputate până acum s-au încheiat cu Marmaţia în postură de învinsă. Sighetenii sunt pe locul 17 în clasament cu 19 puncte. După ce ratarea obiectivului de evitare a retrogradării a devenit evident, formaţia sigheteană şi-a propus ca măcar baremul impus să îndeplinească. Pentru acest lucru sighetenii mai au nevoie de 6 puncte.

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a. Seria Nord - Rezultate si clasament PDF Imprimare Email
Luni, 10 Mai 2010 13:03

In etapa din week-end din seria Nord a Ligii a patra, liderul CSO Borsa a castigat fara probleme in deplasarea de la Zorile Moisei. Urmaritoarea, Tisa Sighet, s-a impus tot fara probleme pe teren propriu in fata celor de la Bradul Viseu de Sus. Ocna Sugatag a castigat greu, la limita, acasa, in fata celor care ocupa ultimul loc in clasament, Brisca Sarasau. Recolta si Iza a luat toate punctele puse in joc, in fata celor de la CS Marmatia, respectiv Avantul Barsana. Rezultat de egalitate s-a inregistrat la Campulung la Tisa intre Foresta si Rozalina Rozavlea.

Rezultate tehnice
Salina Ocna Sugatag – Brisca Sarasau 3-2
Zorile Moisei – CSO Borsa 3-5
Recolta Salistea de Sus – CS Marmatia Sighet 3-1
Foresta Campulung – Rozalina Rozavlea 3-3
Tisa Sighet – Bradul Viseu de Sus 4-2
Iza Dragomiresti – Avantul Barsana 2-1

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexandru Dicu a cucerit Cupa “Iza” din cadrul turneului open de sah PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Mai 2010 15:20

Intre 7 si 9 mai, la Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat turneul open de sah pentru categoriile de varsta 8, 10 si 12 ani, dotat cu Cupa “Iza”, turneu organizat de Clubul de :ah “Sig-Mar” – organizator Ioan Costiuc, si omologat de Federatia Romana de :ah pentru calcului CIV (Coeficient Individual Valoric) si a normelor sportive. In urma celor trei zile de joc, clasamentul s-a configurat astfel: La fete, Locul I, in functie de grupa de varsta, a fost cucerita de Andra Campian (12 ani), Fulvia Carina Lumei (10 ani) si Adela Maria Simion (8 ani) iar pe locul II s-a clasat Stefania Maria Miculescu (10 ani).

La baieti, la grupa de varsta 12 ani, pe Locul I s-a clasat Bela Kovacs, urmat pe Locul II de Razvan Andrei Popsa si George Adrian Teleptean pe Locul III. La grupa de varsta 10 ani, Locul I a fost cucerit de Dan Alexandru Dicu – la puncte fiind si cel care a primit Cupa “Iza” – urmat de Roland Csurka pe locul II si de Dragos Ioan Bledea – Locul III. La grupa de varsta 8 ani, clasamentul este dupa cum urmeaza: Locul I – Tudor Mihai Iakkel (Baia Mare), Locul II – Paul Constantin Marina-Fit>  Locul III – Alexandru Rosu. La grupa de varsta 6 ani, Locul I a fost cucerit de micutul Andrei Catalin Mintau. Bineinteles, locurile I, II si III au fost onorate de diplome si  medalii.

Ultima actualizare Duminică, 09 Mai 2010 16:12
Citeşte mai mult...
 
La Sighet se desfasoara turneul open de sah Cupa “Iza” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 08 Mai 2010 09:18

Vineri, la Sighet a debutat turneul open de sah pentru categoriile de varsta 8, 10 si 12 ani, dotat cu Cupa “Iza”, turneu organizat de Clubul de Sah “Sig-Mar” – organizator Ioan Costiuc, si omologat de Federatia Romana de Sah pentru calculul CIV (Coeficient Individual Valoric) si al normelor sportive. Turneul, arbitrat de satmareanul Ciprian Sorin Munteanu, si Petru Gheorghe Culcear, din municipiul gazda, se va desfasura in perioada 7-9 mai. La final, castigatorilor li se vor inmana cupe, medalii si diplome insotite de traditionalele cadouri.

Citeşte mai mult...
 
Avântul Reghin - CS Marmaţia 2-1 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 07 Mai 2010 20:15

Astăzi, de la ora 18:00, s-au disputat meciurile etapei a XXVIII a Ligii a III-a la fotbal. CS Marmaţia Sighet a pierdut din nou, la fel ca etapa trecută cu scorul de 2 la 1.

Marcatori: L. Moldovan (45), R. Dan (35)  pentru Avântul Reghin  şi Achim (5) pentru Marmatia.

Rezultate seria VI:

AFC Odorheiu Secuiesc - Luceafărul Oradea 2-5
Ciki (8), O. Lazăr (57) / Rus (7), Dumiter (10), Ghinea (27), Paima (41), Lupaşcu (81 - pen.)
Voinţa Livezile - FC Cisnădie 2-0

Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Mai 2010 06:44
Citeşte mai mult...
 
Programul, arbitrii si observatorii delegati la meciurile de fotbal din campionatele judetene PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Mai 2010 17:18

Asociatia Judeteana de Fotbal a stabilit programul, arbitrii si observatorii delegati la meciurile din campionatele judetene, atat in cele doua serii ale Ligii a IV-a, cat si ale Ligii a V-a.

Liga a IV-a. Seria Nord
Salina Ocna Sugatag – Brisca Sarasau (sambata, teren Ocna Sugatag, ora 17)
(D. Maghiar – M. Mare, F. Tibil. S. Palagi)
Zorile Moisei – CSO Borsa (duminica, teren Moisei, ora 17)
Recolta Salistea de Sus – Marmatia Sighet (sambata, teren Dragomiresti, ora 17)
(C. Muresan – A. Erdokozi, C. Lucaci. I. Medvecz)

Ultima actualizare Vineri, 07 Mai 2010 17:27
Citeşte mai mult...
 
Fără victorie de 5 luni, Marmaţia aleargă încă după punctele pentru barem PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Mai 2010 09:11

În etapa a 28-a din Liga a III-a, seria a VI-a, CS Marmaţia Sighet va juca astazi cu începere de la ora 18.00 pe terenul echipei Avântul Reghin.

Despărţite de 8 puncte, cele două formaţii sunt vecine în clasament. Avântul este pe locul 16 cu 27 de puncte, în timp ce sighetenii, fără victorie din luna noiembrie a  anului trecut,  ocupă poziţia a 17-a cu 19 puncte şi aleargă în continuare după punctele care să le asigure îndeplinirea baremului.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din judeţul Cluj, cu Tudor Marchiş la centru, Florin Potora şi Doru Lucaciu la cele două tuşe. Observatori au fost delegaţi Cezar Ardelean din Braşov şi Clodualdo Preda din Sibiu.

Ultima actualizare Vineri, 07 Mai 2010 09:51
Citeşte mai mult...
 
Multipla medaliata la atletism, pe drumul spre Campionatele Mondiale de Juniori PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 05 Mai 2010 17:07

Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, aflat sub conducerea domnului profesor Lais Aladar, este un club unde exista foarte multe tinere talente sportive. Acesti copii cuceresc medalie dupa medalie la orice competitie ar participa, indiferent de sportul pe care il practica si indiferent de nivelul competitiei la care participa. Si chiar daca nu sunt medalii, de fiecare data reusesc sa obtina locuri fruntase la nivel national si chiar international, in dauna unor cluburi sportive mult mai titrate din tara. Asta desi sportivii sigheteni pornesc din start cu handicap, acesta fiind baza materiala precara si conditiile in care functioneaza acum acest club si sectiile lui. Impartit la 4-5 scoli in oras, in sali mici, pe coridoare de beton, in foste sali de clasa, de multe ori fara acces la un grup sanitar, ca sa nu mai vorbim de dusuri, care in cele mai multe locuri lipsesc si pe terenuri de fotbal asfaltate si nu acoperite de iarba.

Ultima actualizare Joi, 06 Mai 2010 11:26
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. LIGA a IV-a. Seria Nord. Scor de hochei intre Marmatia Sighet si Foresta Campulung: 8-9 PDF Imprimare Email
Luni, 03 Mai 2010 11:10

Lucrurile sunt cam clare in aceasta serie. CSO Borsa si Tisa Sighet merg cap la cap pentru a termina pe primul loc. Niciuna dintre echipe nu isi permite sa greseasca pentru ca orice pas gresit inseamna pierderea campionatului. Borsenii au spulberat cu 10-0 Recolta Salistea de Sus. De cealalta parte, Tisa Sighet a castigat lejer meciul de la Rozavlea, ocupanta locului trei. Scor incredibil la Sighetu Marmatiei. Marmatia a pierdut pe teren propriu cu scorul de... 8-9 intalnirea cu Foresta Campulung la Tisa. Iza Dragomiresti a castigat deplasarea de la Viseu de Sus. Ultima clasata a castigat intalnirea cu Avantul Barsana.

Rezultate

Citeşte mai mult...
 
Marius Alexandru Sidau de la CSS Sighet - vicecampion national la box la 63 kg PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Mai 2010 20:58

La Campionatul National de box destinat juniorilor, derulat in aceste zile la Tg. Mures, sigheteanul Marius Alexandru Sidau, legitimat la CSS Sighet si elev la Scoala Generala nr. 2, a obtinut medalia de argint si titlul de vicecampion national al categoriei de 63 kg. Sportivul antrenat de Adrian Stetca a pierdut in finala la puncte, cu 2-4, in fata lui Alexandru Melnic, legitimat la Gladiatorul Iasi si component al lotului national. Informatii furnizate de Adrian Stetca.

Ultima actualizare Sâmbătă, 01 Mai 2010 21:03
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: CS Marmaţia - Unirea Dej 1-2 (0-0) PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Aprilie 2010 09:42

ULTIMA ORA: Dupa ce Unirea Dej a deschis scorul in minutul '79 prin Gavrus, meciul a devenit plin de emotii si tensiune pe final. Sighetenii egaleaza in minutul '90 prin Lazar, iar echipa din Dej marcheaza din nou in minutul '91prin acelasi Gavrus si stabileste scorul final.

CS Marmaţia - Unirea Dej 1-2 (0-0)!

 

În cadrul etapei cu numărul 27 din liga a III-a, seria a şasea,  CS Marmaţia Sighet va întâlni astazi cu începere de la ora 17.00 pe teren propriu,  Unirea Dej. Meciul îl va avea la centru pe sătmăreanul Erin Kegyeş, ajutat la cele două margini de Aurel Moldovan şi Miklos Mozes, ambii din Tg. Mureş, iar observatori vor fi Aurel Daicu din Suceava şi Dan Jiga din Bistriţa.

 

Fără nici o victorie în cele nouă etape care au trecut de la debutul returlui, CS Marmaţia se află pe locul 17, cu 19 puncte având un singur obiectiv: îndeplinirea baremului. Pentru acest lucru sighetenii mai au nevoie de 6 puncte, trei dintre acestea le vor primi cu siguranţă după disputarea etapei a 32-a, etapă în care au programată întâlnirea cu Turul Micula, echipă care s-a retras însă din campionat, în retur, astfel toate formaţiile câştigă la masa verde, 3-0 întâlnirile cu sătmărenii.

Ultima actualizare Vineri, 30 Aprilie 2010 20:35
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 120 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact