logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Campionatul national de juniori A1. Tisa Sighet - Somesul Oar 5 - 0. Rezumat si comentarii PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 17 Iunie 2010 22:00
Ultima actualizare Joi, 17 Iunie 2010 22:03
 
CSS Sighet va participa la prima editie a Campionatului National de minihandbal de la Baia Mare PDF Imprimare Email
Joi, 17 Iunie 2010 10:00

Prima editie a Campionatului National de minihandbal destinat junioarelor nascute in 1999, 2000 si mai mici incepe maine in Baia Mare. Eveniment organizat de Stiinta HCM Baia Mare si Asociatia Judeteana de handbal Maramures. Participa 12 echipe, patru dintre acestea fiind din judetul Maramures: CS Seini, CSS Sighetu Marmatiei, CS Marta si Stiinta HCM Baia Mare. Se premiaza toate echipele participante, echipa turneului, cea mai tehnica jucatoare, cel mai bun portar si golghetera competitiei.

Oficialii turneului sunt: Remus Draganescu - vicepresedintele Federatiei Romane de Handbal, Zamfir Mesaros - presedintele Asociatiei Judetene de Handbal Maramures, Alexandru Danea - Asociatia Judeteana de Handbal Maramures si Daniel Kotecz - director sportiv HCM Stiinta Baia Mare.

Arbitri delegati din colegiul Maramures: Adrian Ciolte - Marius Ilies, Florin Chinde - Alin Tomoioaga, Vlad Racolta - Dumitru Sechel, Constantin Ardelean - Cristinel Maxim, Adrian Moldovan - Ioana Tomoioaga, Cristian Baban - Vlad Simanovszky.

Ultima actualizare Joi, 17 Iunie 2010 17:40
Citeşte mai mult...
 
Campionatul national al juniorilor A1. Tisa Sighet - Somesul Oar azi de la ora 18 pe stadionul Municipal din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Miercuri, 16 Iunie 2010 20:24

Update: Scorul final al meciului este 5-0(3-0) in favoarea echipei Tisa Sighet.

Azi, incepand cu ora 18.00, pe stadionul Municipal din Sighetu Marmatiei a debutat partida de fotbal juniori dintre echipele Tisa Sighet (campiona judetului Maramures) si Somesul Oar (campioana judetului Satu Mare). Meciul este turul etapei interjudeteane  a Campionatului national al juniorilor A1.

Etapa semifinala va avea loc in perioada  08 – 11 iulie 2010 iar finalele (loc 1-2 si 3-4) in 14 iulie la CNAF Mogosoaia.

Ultima actualizare Joi, 17 Iunie 2010 21:57
Citeşte mai mult...
 
Luceafărul Oradea - CS Marmaţia 7-2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Iunie 2010 19:26

Astăzi, de la ora 18:00, au avut loc meciurile celor şase serii ale etapei XXXIV ale Ligii a III-a. Totodată aceasta a fost şi ultima etapă a sezonului 2009-2010.

Marmatia Sighet a pirdut ruşinos si ultimul meci al sezonului cu scorul de 7 la 2 pe terenul echipei Luceafărul Oradea.

Având a 16-a infrangere consecutivă (exceptie meciul câştigat la masa verde cu Turul Micula, echipă retrasă din campionat)  Marmaţia a  reuşit în acest sezon contraperformanţa de a nu câştiga nici un punct pe teren în retur. CS Marmaţia încheie sezonul cu 22 de puncte, se afla pe penultimul loc în serie, urmata fiind doar de Turul Micula care dupa cum am mai spus s-a retras din campionat şi se pare că sighetenii  vor retrograda cu penalizare deoarece nu au  reusit să-şi îndeplinească nici măcar baremul de 25 de puncte.
 
Rezultatele seriei a 6-a:
Citeşte mai mult...
 
Atletii sigheteni au participat la Campionatele Scolare si la Campionatele Internationale de Atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 08 Iunie 2010 21:07

In perioada 29-30.05 2010 la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale Scolare la atletism.

Cum era si firesc, de la Sighetu Marmatiei au luat parte la competitii un numar de 4 sportivi: Michnea Georgiana, Trifoi Celia, Lang Bianca de la CNDV si Fornvald Kevin de la Liceul ''Regele Ferdinand''.

Rezultatele obtinute de acesti sportivi sunt urmatoarele:

Michnea Georgiana locul I la proba de saritura in lungime, cu un rezultat de 5,94m.

Trifoi Celia locul IV la proba de 100m, cu un timp de 12:34, iar la proba de 200m locul II cu un timp de 25:32.

Lang Bianca locul VIII la proba de 100m cu un timp de 13:05 iar la proba de 200m, locul IX cu un timp de 27:37.

Fornvald Kevin a participat la probele de 100m si 200m unde a reusit un rezultat de 24:18-personal best.

             In data de 4 iunie, la Constanta s-au desfasurat Campionatele Internationale de Atletism, unde din nou sportivii CSS Sighet au luat parte. Sportiva Trifoi Celia a reusit sa obtina locul IV la proba de 100m cu un timp de 12:33 si locul III la proba de 200m cu un timp de 25:21 , iar atleta Michnea Georgiana a venit pe locul VIII la proba de saritura in lungime, cu un rezultat de 5,52m.

Ultima actualizare Miercuri, 09 Iunie 2010 06:52
 
Tisa Sighet-juniori, campioana judeteana PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Iunie 2010 21:03

Joi la Baita, s-a disputat meciul de fotbal Juniori dintre echipele Asten Tautii Magheraus si Tisa Sighet. La finalul meciului echipa condusa de Nelutu Hotea s-a impus cu scorul de 4-1, devenind astfel campioana judeteana de juniori.

Tisa Sighet (antrenor Nelutu Hotea): Adrian Osan, Andrei Moisuc - Adrian Mih, Liviu Bogdan, Tudor Popan, Emanuel Popan, Luca Dunca, Alexandru Barcan, Alin Covaci, Florin Moldovan, Ionut Moldovan, Paul Novoselenski, Demis Lemac, Sebastian Godja, Cristopher Stan, Ioan Rosca, Dantes Maliar, Norbert Cozuplean, Armand Gavaller, Marc Ivanciuc, Adrian Tivadar, Ionut Gheorghei.
Dintre acestia, patru jucatori au semnat cu Dinamo, cu acordul parintilor: Alin Covaci, Florin Moldovan, Denis Lemac si Dantes Maliar, iar Armand Gavaller are oferte de transfer de la mai multe echipe.

Ultima actualizare Miercuri, 09 Iunie 2010 06:52
Citeşte mai mult...
 
Peste 50 de copii, la Festivalul International de Sah dotat cu Cupa Tisa PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Iunie 2010 09:55

In perioada 4-6 iunie, la Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat editia a II-a a Festivalului International de Sah pentru copii si juniori dotat cu Cupa “Tisa”, un turneul open organizat de Clubul de Sah Sig-Mar, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Maramures. Au participat peste 50 de mici jucatori din Arad, Turda, Baia Mare, Bistrita-Nasaud, Ineu, Cluj-Napoca, Satu Mare si Sighetu-Marmatiei.



Dupa cele trei zile de joc, emotii, nervi, plansete si urale de bucurie, clasamentul final s-a configurat dupa cum urmeaza:

Citeşte mai mult...
 
Pugilistul Andrei Logos din Sighet, vicecampion national la box tineret PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Iunie 2010 13:36
Saptamana trecuta, la Craiova s-au desfasurat finalele Campionatului National de Box pentru tineret, la care au participat 138 de pugilisti, printre care si cei ai Clubului Sportiv Scolar Sighet antrenati de Adrian Stetca si Claudiu Rasco, respectiv Andrei Logos (48 kg), Bogdan Macioca (75 kg), Daniel Ianos (64 kg) si Raul Bedeoan (75 kg). Doi dintre ei au urcat pe podiumul castigatorilor, confirmand inca o data calitatea boxului sighetean. Astfel,  Andrei Logos – antrenor Adrian Stetca, a cucerit medalia de argint, iar Bogdan Macioca – antrenor Claudiu Rasco, medalia de bronz. Andrei Logos (Grupul Scolar Forestier – director Gheorghe Ananie) si Bogdan Macioca (Colegiul National “Dragos Voda” – director Ioan Berci), alaturi de antrenorii lor, tin sa multumeasca profesorilor si directorilor celor doua institutii de invatamant pentru modul in care inteleg sa sustina performanta in box.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Marmatia Sighet - FC Zalau 0-2 (0-1) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Iunie 2010 16:38
Azi de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmatiei a inceput meciul Marmatia Sighet - FC Zalau.
 
In minutul 32, echipa salajana deschide scorul. Marmatia Sighet - FC Zalau 0-1 ramane scorul la pauza.
 
In minutul 46, FC Zalau majoreaza scorul la 2-0, acesta fiind si scorul cu care se incheie meciul. Din pacate, echipa locala de fotbal n-a reusit nici macar un punct obtinut pe terenul de joc in acest retur de campionat. Urmatorul meci va fi in deplasare la Luceafarul Oradea.
 
Arbitrii: Vidican Rares George (Oradea - Bihor), asistat de Blaga Marcel (Oradea - Bihor) si Pascu Radu (Oradea - Bihor). Observatori: Gramada Lilioara (Suceava - Suceava) si Vigu Iosif (Satu Mare - Satu Mare). 

Ultima actualizare Vineri, 04 Iunie 2010 19:08
Citeşte mai mult...
 
BC ''Olimpic'' Sighetu-Marmatiei si-a premiat azi sportivii si colaboratorii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 03 Iunie 2010 19:40
Foto si video
 
La Sighet se desfasoara Festivalul International de Sah pentru copii si juniori PDF Imprimare Email
Joi, 03 Iunie 2010 13:56

In perioada 4-6 iunie, la Sighet se desfasoara editia a II-a a singurului Festival International de Sah pentru copii si juniori din judet. Dotat cu Cupa “Tisa”, turneul open este organizat de Clubul de Sah Sig-Mar, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean, datorita caruia valoarea premiilor se ridica la 3.150 lei, iar cea a cupelor si medaliilor la 574 lei. Turneul, al carui arbitru principal este satmareanul Ciprian Sorin Muntean, secondat de sighetenii Ioan Costiuc si Andrei Jurassa, este raportat la Federatia Romana de Sah si supervizat de Mihai Dumitru Fantana, consilier al directorului federatiei. Sistemul de joc este in sistem elvetian de 7 runde a cate 2×61 minute. Printre invitati se afla jucatori din Basarabia, Ungaria si Ucraina, iar din tara si-au anuntat prezenta jucatori ai cluburilor de sah din Arad, Salaj, Satu Mare, Cluj-Napoca si Bistrita Nasaud.

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a. CSO Borsa a castigat seria, desi nu s-a prezentat la ultimul joc, de la Marmatia Sighet PDF Imprimare Email
Luni, 31 Mai 2010 13:41

In ultima etapa a seriei Nord din Liga a IV-a s-a disputat doar doua meciuri din sase. Doua jocuri nu au fost programate, ele fiind castigate la masa verde de gazde, dupa ce oaspetii au anuntat ca nu se vor prezenta la meciuri, cel mai probabil motivand lipsa banilor. Nici meciul de la Sighet nu s-a disputat, pentru ca liderii seriei, sportivii de la CSO Borsa, au decis sa nu se prezinte la meci. Ei au castigat campionatul desi vor pierde meciul la masa verde. Miercuri, 2 iunie, in meciul de baraj, borsenii vor intalni pe terenul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, castigatoarea seriei Sud, Spicul Mocira. Nici Tisa Sighet nu s-a prezentat la meciul din deplasarea de la Brisca Sarasau, astfel ca vor pierde partida la masa verde. In cele doua jocuri care s-au disputat, Recolta a castigat la Barsana, iar Rozavlea a spulberat Salina Ocna Sugatag.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Spectacol sportiv organizat de catre Scoala ''Dr. I. M de Apsa'' PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 28 Mai 2010 20:38

In aceste zile Şcoala cu clasele I-VIII ''Dr. I.M de Apsa'' din Sighetu-Marmatiei a organizat prima editie a Cupei ''Dr. I.M de Apsa'' la fotbal si a treia editie a Cupei ''Dr. I.M de Apsa'' la baschet. Evenimente importante in viata sportiva a acestei scoli si a orasului, ele au fost organizate de catre profesorii de sport de la aceasta scoala sustinuti si de cativa oameni de bine din oras. Participarea a fost numeroasa atat la fotbal cat si la baschet, unde au venit si doua echipe de fete din Negresti si din Satu-Mare.

Joi, la Sala Polivalenta s-au desfasurat meciurile de fotbal, unde au participat cele mai bune trei echipe din oras, si anume de la Sc. ''G.Cosbuc''-profesor Beniamin Toma, Colegiul National ''Dragos Voda''-profesor Fangli Anton si echipa gazda a Scolii ''Dr. I.M de Apsa''-profesor Marian Lazar. Arbitrii competitiei au fost domnii profesori Beniamin Toma si Marian Lazar.

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Mai 2010 07:00
Mai multe foto si video
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 118 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact