logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
FOTO: Cupa “1 Decembrie “ la minifotbal organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 Noiembrie 2010 21:53

La Sighetu Marmaţiei, în Sala Polivalentă, s-au desfăşurat ieri întrecerile Cupei “1 Decembrie “ la minifotbal, ediţia a II-a, 2010. Activitatea a fost desfăşurată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş, iar la întreceri au fost prezente echipe ale reşedinţei inspectoratului, Detaşamentului de pompieri Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Secţiei Vişeu de Sus, Pichetului Târgu Lăpuş şi Gărzii de intervenţie Şomcuta Mare.

Întreaga competiţie a fost dominată de spiritul fair-play-ului, iar la final clasamentul a fost următorul: locul I Garda de Intervenţie Şomcuta Mare, locul II Detaşamentul Sighetu Marmaţiei, locul III Secţia de pompieri Vişeu de Sus, locul IV reşedinta inspectoratului, locul V Detaşamentul de pompieri Baia Mare şi locul VI Pichetul de pompieri Târgu Lăpuş. De asemenea, au fost premiaţi si „cel mai bun portar”, sg maj. Marchiş, de la Garda Şomcuta, „cel mai bun goal getter”, slt. Pop Vasile, de la reşedinţa inspectoratului şi „cel mai tehnic jucător”, plt. Maghiar Marius, de la Garda Şomcuta.  Câştigătorilor le-au fost acordate diplome şi cupe din partea „Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”.

Citeşte mai mult...
 
Unde va ajunge fotbalul mic?» Citeşte un reportaj despre decăderea fotbalului în zonele rurale PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 14:49

Conform coeficienţilor UEFA, aflaţi într-o cădere liberă de cîţiva ani, nivelul fotbalului românesc este în continuă descreştere. Problema nu se resimte însă doar la nivelul primei ligi, ci şi la nivelul ligilor judeţene

În ultimii ani, fotbalul de la sate este într-o continuă decădere. Se poate da vina pe criză, se poate da vina pe lipsa de interes din partea tinerilor sau din partea autorităţilor. Cert este că echipele de fotbal de la sate dispar, la fel şi locurile unde tinerii pot bate mingea şi unde se pot dezvolta armonios.

55 de kilometri fără echipă!

Nordul Maramureşului este o zonă pustiită atît de locuitori, marea majoritate alegînd să plece în străinătate sau în alte zone ale României, dar şi de cluburi de fotbal.

Plecînd din Sighet şi trecînd fie pasul Hera, fie luînd-o de-a lungul graniţei şi apoi pe valea rîului Vişeu pînă în următorul oraş, Vişeu de Sus, nu găseşti nici măcar o echipă înscrisă în liga a IV-a sau a V-a.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal - Liga a IV-a Seria Nord PDF Imprimare Email
Luni, 22 Noiembrie 2010 14:43

In Liga a IV-a, seria Nord, s-a disputat prima etapa din retur. Liderul seriei, CS Marmatia, si-a amanat jocul cu Ocna Sugatag, iar Rozavlea a stat. De acest lucru a profitat Plimob Sighet, care a invins-o la scor pe Avantul Barsana si a urcat pe locul secund. Foresta Campulung a pierdut inexplicabil pe teren propriu in fata ultimei clasate, Brisca Sarasau. Iza Dragomiresti a castigat lejer in fata celor de la Viseu, iar Recolta Salistea si CSO Borsa au terminat la egalitate. Zorile Moisei s-a impus la limita in deplasarea de la Stramtura.

Rezultate tehnice:

Ultima actualizare Luni, 22 Noiembrie 2010 14:57
Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei a CSS Sighet a pierdut ''la mustata" meciul din deplasare cu LPS Cluj PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 22 Noiembrie 2010 14:38

Duminica 21 noiembrie, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a disputat un meci in deplasare la Cluj, in compania echipei LPS Cluj. Rezultatul final al meciului a fost 3-1 (25-10; 14-25; 26-24) pentru clujence. Un meci echilibrat, s-ar putea spune, un meci in care echipa CSS a fost la un pas de a castiga acest meci foarte important pentru ele.

Urmatorul meci al sighetencelor va fi acasa, impotriva echipei CSU Medicina/CSS Tg.Mures pe data de 5 decembrie. Va fi un meci greu, dar nu imposibil, in compania uneia dintre cele mai puternice echipe de volei-junioare a momentului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal: Prima etapa a returului din Liga a IV-a; program si oficiali PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Noiembrie 2010 10:30
Sâmbata si duminica se vor disputa jocurile primei etape din retur in cele doua serii din Liga a IV-a. Un singur meci a fost amânat, cel dintre Marmatia si Salina. Marmatia desi are meciul amânat, nu va pierde primul loc in clasament, deoarece nici Rozalina Rozavlea nu joaca, aceasta fiind singura echipa care putea s-o depaseasca in clasament. In schimb, poate urca Plimob pe pozitia a doua.
 
Meciuri Liga a IV-a. Seria Nord:
Citeşte mai mult...
 
La Sighetu Marmatiei se va desfasura un curs pentru obtinerea calitatii de arbitru de fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 19:57

 

Subcomisia de Arbitri de Fotbal Sighetu-Marmatiei organizeaza curs pentru obtinerea calitatii de arbitru de fotbal, atat pentru fete cat si pentru baieti. Cei care doresc sa urmeze aceasta cariera se pot inscrie prin e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau telefonic la numarul de telefon 0745244822. Acest curs se desfasoara in paralel cu cel condus de Comisia Judeteana de Arbitri din Baia-Mare.

Arbitrii admisi in urma examenului sustinut la finalul cursului vor putea oficia in competitii organizate de AJF, urmand ca in urma obtinerii clasificarii arbitru categoria 1 sa obtina dreptul de a participa la concursuri pentu promovarea in loturi superioare.

Va asteptam!

Citeşte mai mult...
 
Tinerii sub 14 ani vor avea acces gratuit la competitiile sportive interne PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 18:10

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, o initiativa legislativa apartinand senatorului PDL Mihaela Popa, care prevede ca tinerii sub 14 ani sa aiba acces gratuit la competitiile sportive interne, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata cu 57 de voturi "pentru" si o abtinere.

"Din pacate, intr-o societate in care tehnologia informatiei s-a dezvoltat fulgerator, copii prefera sa joace jocuri video, sa navigheze pe internet sau sa se uite la televizor, in loc sa practice un sport sau exercitii fizice. Aceasta initiativa legislativa isi propune sa reprezinte o incurajare a participarii la competitiile sportive, prin acordarea accesului gratuit tinerilor sub 14 ani la competitii. Aceasta facilitate va constitui o motivatie in plus pentru practicarea unui sport", se arata in expunerea de motive a Mihaelei Popa.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Baschet-Club "EKO SIGHET" a trecut cu brio de primul turneu de babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 16 Noiembrie 2010 13:59

In perioada 12-14 noiembrie la Baia Mare, a avut loc un turneu de babybaschet pentru baieti si fete, organizat de catre BC ''Olimpic'' Baia Mare in colaborare cu Directia pentru Sport si Tineret Maramures si Asociatia Judeteana de Baschet Maramures. La acest turneu au participat un numar de 13 echipe, dintre care 5 au fost de fete. Echipele participante au fost: B.C ''Olimpic'', B.C ''EKO'' Sighet, M.C Cluj, Galactica Cluj, B.C ''Olimpic'' III, la fete, iar la baieti: B.C ''Olimpic'' I, B.C ''Olimpic'' II, B.C ''EKO'' Sighet I, B.C ''EKO'' Sighet II, B.C ''Dinamic''.

Pe langa turneul propriu-zis pentru copii nascuti in 2001-2002, s-a mai organizat o competitie pentru copii nascuti in 2003.

La acest turneu, noul infiintat club de baschet din Sighet ''EKO Sighet'' a participat cu un numar de 40 de copii impartiti in 3 echipe de baieti si 2 echipe de fete. Fiind primul meci sub emblema unui nou club, atat antrenorii cat si copii aveau de aparat ''onoarea'' clubului. Si s-au achitat cu prisosinta de aceasta indatorire, desi dupa cum a declarat antrenorul Emil Kosztelnik ''nu au contat rezultatele la acest turneu, ci doar participareaa copiilor in numar cat mai mare''. Dar bucuria este pe masura!

Ultima actualizare Marţi, 16 Noiembrie 2010 17:33
Mai multe foto
 
Liga a IV-a, seria Nord. CS Marmatia este campioana de toamna PDF Imprimare Email
Luni, 15 Noiembrie 2010 16:47
Derby-ul ultimei etape din seria Nord s-a disputat intre Plimob Sighet si Rozalina Rozavlea. Gazdele s-au impus la limita, astfel ca rozavlenii au pierdut pozitia de lider, cazand pe locul secund. In urma victoriei, Plimob urca pe locul trei in clasament. CS Marmatia s-a impus lejer in fata celor de la Zorile Moisei, astfel ca sighetenii s-au instalat confortabil in fotoliul de lider, fiind campioni de toamna. Practic, CS Marmatia, penalizata cu trei puncte pentru neindeplinirea baremului in Liga a treia, este singura formatie neinvinsa din aceasta serie. Iza Dragomiresti a castigat la scor in fata celor de la Ocna Sugatag. Recolta Salistea s-a impus la limita in fata celor din Sarasau. Foresta Campulung a castigat usor in fata celor din Viseu de Sus, iar Luceafarul Stramtura a reusit a doua victorie din turul campionatului in fata vecinilor din Barsana. 

Rezultate tehnice:

Citeşte mai mult...
 
FOTO & VIDEO: Plimob Sighet s-a calificat şi la faza zonala a Memorialului "Gheorghe Ene" la fotbal, categoria de varsta 2002 PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 14 Noiembrie 2010 20:39

Dumininică, 14 noiembrie 2010, la Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat o nouă ediţie a Memorialului „Gheorghe Ene” , faza judeţeană, competiţie fotbalistică la care au participat copii născuţi în anul 2002 şi mai mici.

Câştigătoarea acestei faze, CS Plimob Sighet,  va reprezenta judeţul Maramureş la faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ene”.

La această competiţie s-au înscris 4 echipe care au jucat în sistem “fiecare cu fiecare”.

Competiţia a fost  organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş care doreşte, prin intermediul nostru, să aducă mulţumiri domnului Godja Vasile, directorul de la Plimob pentru ajutorul dat în organizarea acestui memorial fotbalistic.

Rezultatele au fost următoarele:

Ultima actualizare Luni, 15 Noiembrie 2010 20:00
Citeşte mai mult...
 
Antrenorii de la BC ''Olimpic'' Sighet si-au dat demisia. Ei vor infiinta un nou club de baschet la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 09 Noiembrie 2010 13:53

In urma cu cu cateva zile, binecunoscutul club privat de baschet BC ''Olimpic'' din Sighet s-a despartit de cei doi antrenori care se ocupau de micii baschetbalisti. Este vorba despre profesorii Emil Kosztelnik si Albert Villand, care au demisionat de la acest club, alegand sa isi infiinteze un club propriu de baschet, unde sa se ocupe in continuare de copii, in vederea obtinerii de noi performante si eventual de a descoperi noi talente care poate odata, vor ajunge undeva sus in acest sport. O provocare mare pentru cei doi, dar datorita experientei acumulate pana acum, cu siguranta vor duce mai departe acest sport atat de indragit in ultima perioada la Sighet.

Ultima actualizare Marţi, 09 Noiembrie 2010 14:34
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a, Seria Nord. Rozalina si Marmatia - in varf de clasament, la egalitate de puncte PDF Imprimare Email
Luni, 08 Noiembrie 2010 11:51

In Seria Nord a Ligii a patra, lucrurile raman oarecum neschimbate. Rozalina Rozavlea si CS Marmatia Sighet sunt in fruntea clasamentului, la egalitate de puncte. Zorile Moisei si Plimob Sighet sunt pe urmele celorlalte doua echipe. In rest, rezultatele au fost oarecum asteptate, favoritele impunandu-se. Rezultate tehnice: Rozalina Rozavlea – Luceafarul Stramtura 8-0, Brisca Sarasau – CSO Borsa 0-2, Bradul Viseu de Sus – Recolta Salistea de Sus 2-2, Salina Ocna Sugatag – Foresta Campulung 4-1, Zorile Moisei – Iza Dragomiresti 6-1, Avantul Barsana – CS Marmatia 2-3, Plimob Sighet a stat.

Clasament
1. Rozalina Rozavlea 11 10 0 1 49-8 30
2. CS Marmatia Sighet 11 11 0 0 41-10 30*

Citeşte mai mult...
 
Foto & Video: Victorie a echipei de volei CSS Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 16:40

Duminica de la orele 12:00 la Sala de Sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighet s-a disputat meciul de volei juniori fete dintre echipele CSS Sighetu Marmatiei si CSS Tarnaveni. Partida a fost echilibrata, ambele echipe fiind de valori aproximativ egale, oaspetii adjudecandu-si primul set. CSS Sighet revine in forta si castiga setul al doilea si urmatorul. Cel de-al patrulea set este adjudecat de echipa din Tarnaveni, iar ultimul set ii revine echipei sighetene, care obtine astfel o binemeritata victorie pe teren propriu. Scor final 3-2 pentru CSS Sighet.

Spectatori putini ca de obicei, dar galagiosi, ei sustinand echipa gazda pe tot parcursul meciului.

Felicitari pentru victoria obtinuta, atat fetelor cat si antrenorului echipei!

Ultima actualizare Luni, 08 Noiembrie 2010 16:28
Foto@video
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 112 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact