logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
CSM Sighet invinge intr-o noua etapa a LNBM PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Noiembrie 2018 16:03

Ieri, intr-o noua etapa a Ligii Nationale de Baschet Masculin, echipa CSM Sighet - antrenor Emil Kosztelnik - a intalnit pe teren propriu echipa similara a ACS Tg.Jiu. Intr-o sala aproape plina, sighetenii au inceput meciul cu acelasi 5 de baza - Turner, Thomas, Tibirna, Albu si Edwards jr - reusind dupa cateva minute sa inscrie substantial la cosul aparat de echipa oaspete.

Cei din Tg.Jiu au pus in teren o echipa cat se poate de bine construita, care includea si doi jucatori straini, dar sighetenii au reusit sa se impuna din nou, cu scorul de 92-80.

Echipa sigheteana a facut ieri un joc extraordinar, cu faze intens aplaudate de catre public, faza cea mai frumoasa fiind cea in care la final de repriza, Allan Thomas a inscris din jumatatea de teren sigheteana(filmare aici).

Sambata, se va disputa la Sighet o noua etapa de CN U13, unde CSS Sighet va juca cu cei de la LPS Tg Mures si LPS - CSM Bihorul Oradea.

 

Ultima actualizare Joi, 08 Noiembrie 2018 16:47
 
CN U18 la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 09:47

Joi s-a disputat partida de baschet masculin din cadrul CN U18 dintre CSS Sighet si LPS Bihorul Oradea. Un meci greu de la fluierul de start si pana la finalul partidei, dar totusi sighetenii au reusit sa se impuna cu scorul de 69-67. Bravo CSS Sighet!

Sambata de la orele 13.00 CSS Sighet joaca acasa cu cei de la CS Valbon Arad.

 

 
LNB CSM Sighet invinge la Focsani cu 82-77 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 09:07

Ieri la Focsani, echipa de baschet masculin a CSM Sighet a intalnit in teren echipa similara a CSM 2007 Focsani. Echipa sigheteana a mai jucat cu cei de la Focsani in Cupa Romaniei(85-72 si 88-82 - CSM Sighet trece mai departe).

Scorul pe reprize arata astfel: 19-18, 22-18, 12-18, 28-24, pe prima parte a meciului cei de la Focsani au fost in frunte, dar sighetenii s-au mobilizat si au dominat partea de sfarsit a confruntarii.

Emil Kosztelnik a facut deplasarea cu Henrique Simionca, Allan Thomas(17p), Mihali Kracz, Alin Iuga(11p), Lucian Tibirna(8p), Rares Ardelean, Cristian Porumb, Joshua Turner(15p), Arand Gavaller, Fredi Feher si Greg Edwards(31p).

Tot din curtea CSM Sighet , fetele de la echipa de volei au pierdut ieri meciul cu CSM Targu Mures, iar astazi vor juca la FC Arges Pitesti. Le uram bafta!

 
Cupa Marmatia la cros - Prima editie a fost ingreunata de vremea rea, dar nu a dus lipsa de participanti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 19:48

Sambata 27 octombrie de la orele 10:00, in parcul Gradina Morii s-a desfasurat prima editie a crosului "Cupa Marmatia", in organizarea Clubului Sportiv Scolar din Sighet prin cei doi antrenori de atletism - Melinda Oros si Gabriel Axeniuc, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal din Sighet - presedinte GeorgeOpris, a Primariei Sighet si a DJTS Maramures.

Vremea nu prea a tinut cu crosul astazi, participanti au fost putini, dar si asa la start s-au strans aproximativ 60 de concurenti, grupati pe categorii de varsta. Desi traseul conceput initial a incercat sa cuprinda toata zona parcului, datorita numarului mic de alergatori crosul s-a tinut doar pe aleile vecine cu terenul de joaca unde cei mici au alergat o tura iar cei mari doua ture.

Au participat copii de la cateva scoli din Sighet, de la Sarasau, din Repedea si de la Baia Mare - coordonati de catre doamna Ana Hecico, cunoscuta unor sigheteni prin proiectul Scoala Alergarii initiat de dansa.

De pe margine alergatorii au fost incurajati de catre parinti, rude si cativa spectatori.

 
CSM Sighet - CS Agronomia - IV PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 19:25

 
CSM Sighet - CS Agronomia - III PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 19:22

 
CSM Sighet - CS Agronomia - II PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 19:21

 
LNBM: CSM Sighet invinge acasa pe CS Agronomia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 19:15

In meciul jucat azi pe teren propriu, impotriva celor de la CS Agronomia Bucuresti, echipa CSM Sighet - antrenata de catre Emil Kostelnik a reusit un rezultat favorabil, incheind partida cu scorul de 99-69.

 

 
Atletism - CSS Sighet organizeaza crosul Marmatia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 25 Octombrie 2018 17:35

 
"Cupa memorialul dr. Nadassy Stefan" - ediția a 9-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 25 Octombrie 2018 08:28

Tenis : Sezonul în aer liber s-a încheiat cu competiția dotata cu "Cupa memorialul dr. Nadassy Stefan" aflata la ediția a noua-a.

Concursul a avut loc la finele săptămânii precedente și a reunit un număr mare de jucători ce au evoluat în memoria celui care a fost dr. Nadassy Stefan. Pasiunea lui pentru tenis a fost remarcabila ( investind din surse financiare personale în baza materiala, în competiții si echipament sportiv). Gratie lui un număr mare de sportivi au practicat cu foarte bune rezultate la concursurile desfășurate pe plan național. 

Citeşte mai mult...
 
CSM Sighet - Phoenix Braila -IV PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Octombrie 2018 14:44

 
CSM Sighet - Phoenix Braila - III PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Octombrie 2018 14:33

 
CSM Sighet - Phoenix Braila - II PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Octombrie 2018 14:31

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 9 of 142

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact