logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


INTERVIU


Tineri de succes: Attila Kormendi student la masterat in Franta si antrenor la clubul de atletism Stade Clermontoise PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Marţi, 11 Octombrie 2011 18:21
Am inceput seria articolelor intitulate ”tineri de succes” prin a va prezenta persoane care au plecat din Sighet si care printr-un talent sau altul, prin capacitatile intelectuale si/sau cele sportive ori fizice au ajuns tineri de succes apreciati in domeniile in care lucreaza, in tara si/sau in strainatate. Pana acum vi-i i-am prezentat pe: Celia TrifoiStefan BerciKutasi Melinda, iar acum a venit momentul pentru Attila Kormendi, antrenor la clubul de atletism Stade Clermontoise.
 
1.Cine esti si cu ce te ocupi in momentul de fata?
Attila: Kormendi Attila, student la Masterat la Universitatea Blaise Pascale din Clermont Ferrand, Franta si antrenor la clubul de atletism Stade Clermontoise.
 
2. Unde ai absolvit liceul si povesteste-ne o intamplare din liceu care ti este cea mai draga.
Attila: Sunt din Sighetu-Marmatiei, dar am absolvit Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare. Nu am o intamplare care sa ma fi marcat, dar imi aduc aminte cu drag de deplasarile la competitii si cantonamentele facute impreuna cu colegii.
 
Ultima actualizare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 18:02
Citeşte mai mult...
 
Tineri de succes: Sigheteanca Melinda Kutasi, model si manager la un birou de avocatura din Bucuresti PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Duminică, 09 Octombrie 2011 10:24
Continuam seria de articole cu tinerii de succes care au pornit din Sighetu Marmatiei si ne indreptam spre Bucuresti, acolo unde Melinda Kutasi a reusit sa razbeasca atat ca si model, cat si ca avocat. A pozat pentru numeroase reviste adresate atat barbatilor, cat si femeilor. In aprilie 2011 a aparut pe coperta unei reviste exclusiv adresata barbatilor. Decizia de a poza  a aparut ca urmare a dorintei de a experimenta si acest lucru. Ea spune ca viata nu i-a fost influentata in niciun fel dupa aceasta experienta. Este recunoascuta doar de catre celalalte modele sau de designerii cu care colaboreaza. "In viata mea nu s-au schimbat prea multe lucruri. Am fost doar invitata la mai multe emisiuni, in rest, nimic", spune Melinda. Daca ar repeta experienta, Melinda spune ca, momentan nu doreste decat sa se pregateasca pentru o cariera in avocatura, iar in noiembrie va avea examenul in Barou.
 
1. Cine esti si cu ce te ocupi in momentul de fata?
Melinda: Cine sunt? Kutasi Oana Melinda sunt, din Sighetu-Marmatiei si acum sunt asistent manager la un cabinet de avocatura.
 
2. Unde ai absolvit liceul si povesteste-ne o intamplare din liceu care ti este cea mai draga.
Melinda: Am terminat Colegiul National Dragos Voda, profil uman, engleza intensiv! Am multe amintiri placute si neplacute din liceu....una in particular nu imi vine in minte acum. La mine e un mix de sentimente...nu pot sa spun ca mi-au placut acei ani in mod special. Au fost niste ani frumosi, am experimentat o gramada de trairi...ani de adolescenta....imi doream sa fiu mare.
Ultima actualizare Duminică, 09 Octombrie 2011 11:34
Citeşte mai mult...
 
Tineri de succes: Sigheteanul Stefan Berci, PR-ist in Scotia PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Vineri, 07 Octombrie 2011 09:45
Continuam cu cel de-al doilea articol pe tema tinerilor de succes care au pornit din Sighet. Reamintim ca primul articol a fost despre Celia Trifoi, atleta la clubul Dinamo Bucuresti despre care puteti citi mai multe aici. Acum plecam din Sighet pentru a-l urma pe Stefan Berci, in Scotia, acolo unde la doar 24 de ani, inca neimpliniti, a ajuns sa lucreze in televiziune si sa fie responsabil de imaginea mai multor companii si firme din Scotia. 
 1. Cine esti si cu ce te ocupi in momentul de fata?
Stefan: Sunt Stefan Berci, jurnalist si PR. De 8 luni lucrez in Scotia pentru o firma de PR si advertisig si sunt responsabil de imaginea mai multor companii si firme printre care si Consulatul Romanesc din Edinburgh.
 
2.Unde ai absolvit liceul si povesteste-ne o intamplare din liceu care ti este cea mai draga.
Stefan: Am absolvit Liceul Pedagogic (Liceul Regele Ferdinand) Clasa 2006 Filologie, diriginte Brandusa Oanta. Eram unul din "capul rautatilor" in clasa mea. Am multe amintiri dragi si este greu sa nominalizez una. Am fost un colectiv unit si vesel, plus ca invatam pe rupte.
 
3.Care a fost materia preferata?In momentul de fata folosesti informatiile pe care le ai obtinut in liceu la materia preferata, in job ul tau?
Stefan: Am avut mai multe materii preferate: Latina, Literatura, Engleza, Istoria, Filozofia si Psihologia. Bagajul de informatii acumulat in liceu imi este mereu de folos. Engleza, Literatura si Latina au facut din mine un adevarat lingvist, componenta de baza a unui jurnalist.
Ultima actualizare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 18:02
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu pictorul Andras Csaba PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Miercuri, 05 Octombrie 2011 05:31

Interviu cu pictorul Andras Csaba de SighetOnline
 
Tineri de succes: Sigheteanca Celia Trifoi, atleta la clubul Dinamo Bucuresti PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Duminică, 02 Octombrie 2011 14:58
Incepem astazi seria de interviuri cu tineri de succes din Sighetu-Marmatiei. Desi cei din generatiile anterioare ar putea crede ca tinerii nu au nimic in cap, ca nu stiu ce vor de la viitor, iata ca exista si unii care isi pot spune cu mandrie varsta si reusitele. Si pe langa asta sunt oameni de-ai nostri, sigheteni, Iata primul interviu cu un tanar de succes, Celia Trifoi, ajunsa atleta la clubul Dinamo Bucuresti.
 
1. Cine esti si cu ce te ocupi in momentul de fata? 
Celia: Trifoi Celia, sunt atleta la clubul Dinamo Bucuresti si studenta la facultatea de Stiinte Politice, in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA)
Ultima actualizare Joi, 13 Octombrie 2011 16:31
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 40

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact