logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


INTERVIU


"Am obtinut locul 2 pe tara cu proiectul Say Happy Birthday" PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 09:31
Daca spun "Meniul Zilei", cu siguranta va reamintiti cu totii de articolul despre initiativa unui sighetean care si-a dorit sa realizeze un site in care sa includa toate restaurantele si localurile din Sighet care ofera si meniul zilei. Va propun un interviu cu Mihai Nistor despre aces proiect, alte proiecte la care a mai lucrat, premiile pe care le-a castigat si planurile sale de viitor.
 
1. Cum mai e viata lui Mihai Nistor in ultima perioada ?
Mhai: In aceste vremuri de criza, in care traim cu totii, as cita aici un vers dintr-un cantec, al lui Traian Ilea, "la tati ni-i greu". In mare parte sunt ocupat cu studiile universitare, fiind in perioada examenelor partiale, am primit si cateva proiecte de freelancing care ma tin destul de ocupat, plus unele idei care nu inceteaza sa imi faca nopti albe.
 
2. Ce s-a mai intamplat cu proiectul ”Meniul zilei”?
Mhai: Proiectul nu este abandonat, doar ca, din cauza lipsei de continut, a trebuit sa il inchidem momentan, pana aflam si noi exact ce anume ar convinge patronii de restaurante sa furnizeze continutul de tip Meniul Zilei, pentru ca meniul normal il agregam noi. Lucram la o noua versiune, cu un aspect grafic mai atragator si cu un continut mai complex.
 
Ultima actualizare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 10:06
Citeşte mai mult...
 
Un sighetean pe meleagurile elveţiene PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Noiembrie 2011 13:31
Sigheteanul Tatomir Ion-Marius, este un nume cunoscut deja pentru susţinerea celebrării Zilei Internaţionale a Păcii. Anul acesta a ajutat la desfăşurarea evenimentului World Peace Festival de la Allanton (Scoţia, Anglia); a fost menţionat şi în publicaţia scoţiană Dumfries&Galloway Standard. Acum se află în Elveţia, în calitatea de voluntar la un centru de seminarii.
 
Cum ai devenit voluntar în Elveţia?
Tatomir: Pe data de 6 august anul curent, am fost prezent la evenimentul “Hiroshima - 66 de ani - Manifest pentru pace “ organizat în Baia Mare la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş. Atunci a fost lansat proiectul “Conştiinţa Europeană prin Acţiuni de Pace coordonat de prof. Rodica Silvia Pop în parteneriat cu Children of the Earth (SUA), Children for Children: Children of Peace Foundation, România, Magyarorszagert Europaban Egyesulet, Ungaria, DML Bonn CC URI Germania, Zentrum der Einheit (Schweibenalp, Brienz), Elveţia, URI UK (Anglia). Aici am făcut cunoştinţă cu domnul Marco Steiger care este managerul centrului de seminarii Zentrum der Einheit – Schweibenalp (în Brienz), un loc în care se desfăşoară diverse seminarii şi evenimente. Am aplicat pentru poziţia de voluntar, nu a fost uşor, dar mă bucur că am corespuns cerinţelor.
Ultima actualizare Marţi, 08 Noiembrie 2011 13:40
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Dan Zarescu- machiajul semipermanent prin tatuaj PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Luni, 07 Noiembrie 2011 11:13
Va propun un interviu cu Dan Zarescu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din tara in domeniul machiajului semipermanent prin tatuaj. Haideti sa aflam mai multe despre el:
 
1. Cine este Zarescu Dan si cu ce anume se ocupa?
Dan: Zarescu Dan Machiajtatuaj este un cetatean al planetei , un artist Roman un om ca oricare altul.
 
2. De unde a aparut pasiunea pentru machiajul de tip tatuaj? (De cati ani lucrezi in acest domeniu?)
Dan: Lucrez machiaj semipermanent prin tatuaj din 2006 cind mi-am dat seama ca stiu sa desenez acest machiaj mai bine decit majoritatea femeilor. Mi-am dat seama ca prelucrind frumusetea, aduc un strop de fericire in sufletele oamenilor. Am o galerie cu peste 500 foto / video machiaje semipermanente in www.machiajtatuaj.ro care ma reprezinta. Pot spune ca este unica la noi in tara.
 
3. Cum functioneaza machiajul tatuaj? Care sunt avantajele si dezavantajele?
Dan: --Ochi--- Machiajul tatuaj semipermanent schimba viata . Machiajul semipermanent al ochilor in cazul in care este facut corect, cu profesionalism aduce un plus estetic, te scuteste de minutele petrecute in fata oglinzii, te scuteste de grija corectarii din timpul zilei. Dimineata te trezesti machiata, in apa nu-ti mai faci probleme si... te poti sterge de transpiratie sau scarpina la ochi de cite ori ai nevoie. In cazul in care machiajul semipermanent este gresit aduce destula suferinta. Aduce multe ore petrecute pe net sa gasesti pe cineva care vrea sa corecteze un machiaj gresit. Este cel mai bine sa cauti pe net: " Galerie machiaj semipermanent " si sa cauti fotografii care arata realitatea. 
Ultima actualizare Luni, 07 Noiembrie 2011 14:24
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu karatistul sighetean Cosmin Repa PDF Imprimare Email
Scris de Horia Picu   
Duminică, 06 Noiembrie 2011 09:02

 Cosmin Repa  face parte din categoria marilor campioni . Nu e de competenta mea sa-mi dau cu parerea despre calitatile lui sportive. Altceva ma indeamna sa-mi asum cu toata convingerea ceea ce am afirmat. Faptul ca dupa atatea competitii castigate la nivel mondial, dupa atatea clasari pe locuri fruntase in toate competitiile la care a participat, a ramas acelasi om modest, respectuos si cu mult bun-simt. 

Epictetus spunea ca “nimic nu inalta mai mult in lume decat masura si modestia”. Cosmin are in felul lui de a fi o cumpatare in toate si modestia pe care n-o intalnesti decat la adevaratele valori umane. E greu sa tinem evidenta victoriilor lui Cosmin. Unele le poate uita chiar cel care le-a obtinut…Dar ramane omul! Din acest motiv, interviul de fata este cu omul de mare caracter si neprefacuta modestie Cosmin Repa, caruia ii multumesc pentru timpul pe care mi l-a acordat la realizarea interviului de fata.

 

1. Horia Picu : Cosmin, in spatele fiecarui sportiv de talie mondiala e un om, care are ceva de transmis semenilor sai. Pentru interviul acesta, as vrea sa ne ocupam pentru inceput de ultimele tale rezultate sportive, apoi sa continuam cu cateva impresii pe care ti le-ai facut despre viata de student. De acord?

 Cosmin Repa: Desigur. 

2. H.P.: Care a fost traseul tau sportiv dupa reintoarcerea din Brazilia? La ce competitii ai mai participat, si ce rezultate ai obtinut?
     
C.R.: Dupa campionatul Mondial din Brazilia am mai participat la: Pepe’s Cup in   2010, o cupa internationala ce a avut loc in Salonta si unde am obtinut locul I ; in mai 2011 am participat la Cupa Dojokan ce a avut loc in Aiud si unde am obtinut locul I; Campionatul national ce a avut loc tot in 2011, nu mai tin minte locatia, unde am obtinut locul 3; Cupa Campionilor Europeni ce a avut loc in septembrie anul acesta la Cluj si unde am obtinut locul1, Campionatul European ce a avut loc in Ungaria , unde am obtinut locul 2.

Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011 00:38
Citeşte mai mult...
 
Video-interviu cu Florian Lungu la Sighet (partea 2) PDF Imprimare Email
Scris de Horia Picu   
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 22:45

Video-interviu cu Florian Lungu la Sighet... de SighetOnline
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 11 of 40

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact