logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI


Cod Galben de ploi şi vijelii in Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 04 August 2009 08:51

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod Galben de ploi şi vijelii pentru aproape toate judetele ţării.

Atenţionarea este valabilă în intervalul 04 august, ora 18:00 - 07 august, ora 09:00.

In intervalul  04 august, ora 18 - 07 august, ora 09 temporar instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile din vestul, sud-vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane si se va caracteriza prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.  
Pe arii restranse, astfel de fenomene vor fi posibile si in restul teritoriului.

Citeşte mai mult...
 
Lista neagra: 26 de firme „tepare” in Maramures PDF Imprimare Email
Miercuri, 29 Iulie 2009 20:41

La nivel national a fost intocmita o baza de date a firmelor care au avut si au probleme cu legea si care ar trebui tratate cu mare atentie de eventualii parteneri de afaceri. Datele au fost stranse din evidentele Centralei Incidentelor de Plati si au fost facute publice pe site-ul www.antitepari.ro, care e gestionat de o echipa de specialisti din cadrul publicatiilor Financiarul si Iasi Invest. Din Maramures, pe aceasta lista neagra a „teparilor” figureaza in acest moment 26 de firme, pe care citynews.ro vi le prezinta in lista de mai jos.

 

„Radiografia contine informatii oficiale despre sediul societatii, obiect principal de activitate, capitalul social, actionarii sau asociatii firmei si cota din capitalul social detinuta de fiecare, administratorii firmei, rezultatele financiare inregistrate in anii 2007 si 2006 (cifra de afaceri, venituri totale, cheltuieli totale, profit net/pierdere, numar mediu de angajati), obligatii restante la bugetele de stat, istoricul incidentelor de plata majore inregistrate la plata cu cecuri si/sau la plata cu Bilete la Ordin (se precizeaza cand au fost inregistrate si suma totala aferenta instrumentelor refuzate la plata, precum si daca societatea se afla in interdictie bancara)”, arata administratorii antitepari.ro. Ei au subliniat ca baza de date e actualizata in permanenta si ca detaliile despre societatile "tepare" pot fi obtinute doar de abonatii site-ului.

 

Baza de date antitepari:

* ILS DISTRIBUTION SA Baia Mare
* EXCOMOB SRL Mocira
* ROREGAMA SRL Baia Mare
* BIROTEHNYC SERVICE SRL Baia Mare
* C.O.M.V. MOB SRL Sighetu Marmatiei

Citeşte mai mult...
 
9 maramureseni au fost arestati in cazul traficului de utilaje cercetat la Borsa-Viseu PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Iulie 2009 10:09

Dupa audierile dure ce au avut loc in incinta sediului Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, ce s-au intins de joi seara, pana vineri seara, a urmat firesca prezentare a suspectilor retinuti in fata magistratilor. Cei noua acuzati au fost adusi la Tribunalul Maramures cu dubele politiei, vineri seara, in jurul orei 20. Ei au fost insotiti de impresionante forte de politie, mascati si ofiteri de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Maramures, aflati sub comanda comisarului Dorin Coste. In tot acest timp, zeci de apartinatori asistau de pe gardurile tribunalului cum erau dusi in fata judecatorilor. Suspectii nu au dorit sa raspunda la nicio intrebare pe care jurnalistii le-au adresat-o. S-au rezumat la a-si acoperi fetele sau chiar a zambi ironic. Ajunsi in sala de judecata ei au cerut avocatilor ca jurnalistii sa iasa din sala. Sedinta a inceput in jurul orei 20.15 si s-a incheiat undeva i jurul orei 2 noaptea. “Cele noua persoane retinute in urma amplei actiuni desfasurate joi, in judetul Maramures au fost arestate preventiv pe 29 de zile”, a declarat comisar Voichita Zehan, purtator de cuvant al IPJ Maramures in jurul orei 3 a noptii de vineri spre sambata.

Citeşte mai mult...
 
Atentionare meteorologica - cod galben in Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 18 Iulie 2009 20:51

In intervalul 18 iulie, ora 18 - 19 iulie, ora 21 instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in jumatatea de vest a tarii si in zona de munte. Vor fi intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp, iar pe arii restranse se va semnala grindina. Avertizarea cuprinde si judetul Maramures.

In cursul dupa-amiezei zilei de duminica 19 iulie, temperaturile maxime vor mai atinge 35...36 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80  in Baragan, sud-estul Moldovei si Dobrogea.

Citeşte mai mult...
 
AVERTIZARE: Cod galben pe raurile Viseu si Iza PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Iulie 2009 14:26

Institutia Prefectului a primit o atentionare hidrologica, de la Ministerul Mediului, valabila pentru intervalul 11 iulie, ora 18.00 - 13 iulie, ora 10.00, pentru bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza.
Fenomenele vizate sunt precipitatii sub forma de ploaie, cu caracter torential (25-30 l/mp si izolat 50 l/mp) si care pot produce scurgeri de pe versanti, torenti si paraie cu posibilitatea de formare a unor viituri rapide cu efect de inundatii locale si cresteri de niveluri si debite pe raurile mici si pe cele necontrolate hidrometric din bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza.
Au fost avertizate comitetele locale pentru situatii de urgenta din unitatile administrativ-teritoriale situate in cele doua bazine hidrografice pentru a monitorizarea situatiei hidrometeorologice. De asemenea, atentionarea meteorologica si cea hidrologica a impus masura instituirii serviciului de permanenta la toate cele 76 de primarii din judetul Maramures.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior191192193194195196197198199200UrmătorSfârşit »

Page 200 of 209

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact