logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI


Handbalistul Marian Cozma a fost ucis intr-o discoteca din Ungaria de un grup de localnici PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Februarie 2009 13:36

Handbalistul roman Marian Cozma a fost injunghiat mortal, sambata seara, intr-o discoteca din Veszprem, Ungaria, in urma unei altercatii cu cativa localnici de etnie rroma. Potrivit Nepszabadsag online, Cozma a fost lovit in inima si a decedat la spital, dupa doua ore. Alti doi coechipieri de-ai sai, un sarb si un croat, au fost si ei injunghiati, amandoi aflandu-se in acest moment la terapie intensiva. Unul dintre ei se a fost injunghiat in rinichi iar celalalt are grave traumatisme cranio-cerebrale.

Cozma se afla, impreuna cu mai multi prieteni, intr-un club din Ungaria pentru a sarbatori nasterea copilului unui coechipier de la echipa maghiara Vezsprem. Politia ungara a anuntat ca agresorii de etnie rroma, cu care intrasera in conflict cei trei sportivi, nu au fost inca gasiti.

"Rares m-a sunat de dimineata. Sunt terminat, nu stiu ce sa cred. Nascuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, si s-au dus sa sarbatoreasca. A iesit un conflict si baiatul meu a iesit afara. Au bagat trei cutite in el! Acum plec spre Ungaria, off Doamne, nu pot sa cred, aseara la 11:30 vorbisem cu el si era bine.

Citeşte mai mult...
 
Marian Cozma, pentru prieteni Pasarila... PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Februarie 2009 13:29

In 2005, Marian Cozma a mai fost victima unui atac. El a fost injunghiat dupa ce a fost batut de 8 persoane. Atunci, lama cutitului a trecut putin pe langa coloana vertebrala. Pasarila, asa cum ii spuneau colegii, avea o cariera frumoasa. Era inalt, solid, avea 211 cm. A invatat in liceul Electroaparataj, era foarte cunoscut printre colegii sai. Era cel mai bun la handbal. Ii placea sa se distreze, era o persoana pe care o vedeai numai cu zambetul pe buze. Era mereu in centrul atentiei si se amuza si el atunci cand prietenii sai faceau glume pe seama inaltimii sale. Niciodata nu il vedeai suparat, niciodata nu l-ai fi vazut sa se certe cu cineva.

A fost luat urgent la Dinamo in 1996 si era printre cei mai buni din echipa. A ajuns repede la prima echipa, acolo unde s-a impus ca pivot, dar era folosit si ca inter. A jucat semifinala Cupei EHF si de la Dinamo, a ajuns in Ungaria, la Veszprem, acolo unde a castigat sezonul trecut Cupa Cupelor. "Cred ca sunt cel mai inalt handbalist din lume. M-am obisnuit cu ideea. Fiecare om are plusurile si minusurile sale. Mie imi place sa joc mai mult in atac, dar in ultimul timp am progresat si pe faza defensiva si sper sa pot ajuta la maximum echipa nationala", spunea Cozma inainte de Mondialul din Croatia. Pentru el, competitia a fost una trista. A jucat foarte putin si se hotarase sa renunte la a mai raspunde la convocari.

Citeşte mai mult...
 
Sigheteni acuzati de trafic cu hasis, cannabis si ecstasy PDF Imprimare Email
Joi, 15 Ianuarie 2009 11:26
Un caz complicat va fi prezentat astazi in fata magistratilor de la Tribunalul Maramures. Directia de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorism (DIICOT), biroul teritorial judetean, propune arestarea preventiva a doi sigheteni cercetati pentru trafic de droguri de risc.

Bogdan Fenics (20 ani) si Adelin Dorin Pop (19 ani) sunt infatisati in instanta azi in jurul orei 11:00. Procurorii cer ca ei sa fie retinuti pentru 29 de zile, timp in care vor fi extinse cercetarile cu privire la infractiunile de care sunt suspectati.

Conform purtatorului de cuvant al Tribunalului Maramures, Anamaria Miclaus, in sarcina inculpatilor s-a retinut ca in perioada februarie 2008 - ianuarie 2009 "in mod constant s-au implicat si au realizat infractiuni de trafic de droguri de risc (hasis si cannabis) si de mare risc (pastile MDMA - ecstasy), prin aceea ca au introdus in tara, au detinut, au procurat, au distribuit, au vandut altor persoane din anturajul lor precum si investigatorului sub acoperire autorizat, diverse cantitati de droguri de risc si de mare risc".

Ultima actualizare Joi, 15 Ianuarie 2009 11:31
Citeşte mai mult...
 
Concursul Sighet Online: Sticker-ul castigator PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 20 Decembrie 2008 17:26

In urma cu cateva minute, persoana care a facut acest concurs posibil, a decis castigatorul concursului nostru. Acesta este Cristi A. (NR. Nu am publicat integral numele castigatorului deoarece aceasta a fost dorinta sa) din Sighetu Marmatiei, iar versiunea de sticker creata de acest concurent va fi finantata de catre cititorul site-ului nostru care a oferit premiul de 50 RON.

S-a optat pentru o varianta de sticker care se poate lipi in jurul stalpului, deasupra cosului de gunoi, sau pe cosul de gunoi, fiind vizibil din toate partile. Castigatorul concursului va intra in posesia premiului in cursul zilei 22 decembrie 2008, decizie luata in urma discutiei purtate telefonic in cursul acestei seri. Felicitari castigatorului dar si celorlalti care s-au dedicat acestei actiuni care face apel la spiritul civic. Ne bucuram sa vedem ca civilizatia mai are o sansa in orasul nostru si ca exista implicare din partea comunitatii locale in astfel de actiuni. Intentionam sa facem mai mult decat pana acum, dar vom avea nevoie de implicarea cat mai multor sigheteni in proiectele viitoare.
Ultima actualizare Sâmbătă, 20 Decembrie 2008 19:08
Citeşte mai mult...
 
Invitaţie la informare PDF Imprimare Email
Luni, 05 Mai 2008 19:08

A sosit momentul ca şi oraşul nostru să aibă un ziar electronic care să vină în sprijinul sigheteniilor dornici de informaţii calde şi corecte. Speraăm ca acest site să devină compania dumneavoastră dimineaţa alături de ceaşca de cafea sau seara, după o zi de muncă. Oricând, la orice oră, acest ziar electronic complet gratuit şi independent, o să vă stea la alături oricând aveţi nevoie de informaţii proaspete şi utile.

Dacă aveţi informaţii care pot fi interesante pentru restul cititorilor, vă aşteptăm să luaţi legătura cu noi, iar acestea vor ajunge în cel mai scurt timp la restul comunităţii.

 

Vă mulţumim!

Echipa SIGHET-ONLINE

Ultima actualizare Marţi, 06 Mai 2008 07:30
 
« ÎnceputAnterior201202203204205206207208UrmătorSfârşit »

Page 208 of 208

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact