logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI


Marian Cozma a fost inmormantat in prezenta a peste 1.000 de oameni PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Februarie 2009 17:43

Handbalistul roman Marian Cozma a fost inmormantat, vineri, la Cimitirul Pipera din Bucuresti in prezenta a peste 1.000 de oameni care l-au condus pe sportiv pe ultimul drum

In multimea care l-a condus pe Marian Cozma la cimitir au fost si componentii echipei MKB Veszprem, antrenorul Lajos Mocsai, oficialii ai orasului maghiar, dar si personalitati ale handbalului romanesc. Inainte de a fi inmormantat Marian Cozma, a fost intonat imnul Romaniei. Slujba a fost tinuta de 3 preoti, toata ceremonia incheindu-se la ora 15:30, infmeaza NewsIn.

Slujba de inmormantare de la Biserica Teiul Doamnei Ghica a inceput in jurul orei 12:30, in biserica fiind prezenti familia, oficiali romani din handbal, delegatia maghiara care cuprinde echipa MKB Veszprem, dar si oficialitati locale din orasul maghiar. Sute de suporteri au asteptat in timpul slujbei in curtea bisericii. Ceremonialul religios a durat pana la ora 14:00.

Sicriul cu trupul lui Marian Cozma a fost depus, vineri dimineata, la sediul clublui CS Dinamo, unde suporterii si-au luat ramas bun de la el. La acest eveniment au participat, printre altii, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, vicepresedintele FRH, Petre Paleu, presedintele COSR, Octavian Morariu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, secretarul de stat in MTS, Octavian Belu, echipa la care activa jucatorul, MKB Veszprem, insotiti de antrenorul Lajos Mocsai, presedintele Federatiei Ungare de Handbal, Istvan Kiss, primarul orasului, Janos Debreczenyi, presedintele Consiliului Judetean Veszprem, Lasztovica Jeno, presedintele clubului MKB Veszprem, Akos Hunyadfalvy.

Citeşte mai mult...
 
Mii de suporteri si-au luat ramas bun de la Marian Cozma PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Februarie 2009 13:42

Trupul handbalistului Marian Cozma a fost depus, vineri, in jurul orei 10:20 la Clubul Sportiv Dinamo, unde mii de suporteri si-au luat ramas bun de la fostul component al echipei alb-rosii

Sicriul cu trupul lui Marian Cozma a fost purtat pe brate de sase handbalisti care aveau tricouri albe pe care era imprimata poza fostului dinamovist, in timp ce ceilalti componenti ai echipelor de juniori si seniori de la Dinamo au format un culoar prin care s-a trecut, informeaza NewsIn.

In tot acest timp, suporterii sositi in Stefan cel Mare au aplaudat. Incepand cu ora 10:30, suporterii care au dorit sa isi ia ramas-bun de la Marian, au putut intra in Sala de Trofee unde era depus trupul sportivului. Fostul handbalist avea la gat medaliile de campion cucerite in Romania si Ungaria, iar tatal lui Marian Cozma a tinut sa precizeze de ce fiul poarta aceste medalii: "Nu i le-am pus ca sa arat ca e campion, ci pentru ca Romania si Ungaria trebuie sa fie una langa alta".

Citeşte mai mult...
 
Circulatie in conditii de iarna pe drumurile din Maramures PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Februarie 2009 10:18

Drumarii maramureseni au revenit azi dimineata pe traseu pentru a curata soselele acoperite de zapada, insa se circula in conditii de iarna pe majoritatea arterelor din judet. Drumarii maramureseni au precizat ca prognozele indica o racire a vremii si caderi de ninsoare si in weekend, astfel incat situatia nu se va imbunatati prea mult. Ei iau sfatuit pe soferi sa nu plece la drum cu masinile neechipate de iarna.

Tiberiu Tulics, inginer sef la societatea care se ocupa de deszapezirea drumurilor judetene, a declarat ca s-a iesit cu utilajele din garaje incepand cu ora 5 dimineata, cand a inceput din nou sa ninga. ”Nu am aut probleme, iar traficul se desfasoara in conditii de iarna. Zapada pe carosabil avem la munte, dar aceasta nu depaseste 1 centimetru”, a declarat Tiberiu Tulics. Reprezentantul SC Drumuri Poduri a mai declarat ca cel mai mult a nins in zona Cavnic, unde stratul nou a masurat 13 centimetri.

Citeşte mai mult...
 
Anunt important: vineri 13 februarie 2009, intre orele 9,00 si 17,00 se va opri furnizarea apei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Februarie 2009 15:49
Vineri 13 februarie 2009, intre orele 9,00 si 17,00 se va opri furnizarea apei menajere in Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii lucrarilor la sistemul de aprovizionare cu apa a orasului.

Verificati instalatia de apa,aprovizionati-va cu apa pentru o zi, inchideti robinetele.

Sursa: Acaterm

 
Guvernul anuleaza triplarea taxei auto PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Februarie 2009 22:24

Ministerul Mediului renunta la triplarea taxei de poluare auto, urmand ca aceasta sa fie diminuata printr-o noua ordonanta de urgenta, a anuntat ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.

"Elementul nou este notificarea pe care am primit-o de la Comisia Europeana cu privire la modul de aplicare a ordonantei 218 (privind triplarea taxei auto pentru masinile second-hand n.r.) si ca atare, pe langa celelalte avize pe care trebuie sa le contina ordonanta de urgenta ce o vom propune va trebui in mod obligatoriu sa avem si un aviz de la Comisia Europeana, drept pentru care, in perioada urmatoare, de maine-poimaine, vom face aceste diligente", a spus Nemirschi, citat de NewsIn.

Ministerul Mediului va alege una dintre cele trei variante privind taxa auto pe care le ia in calcul, urmand sa prezinte la Bruxelles doar varianta pe care o considera "optima" pentru a obtine avizul asupra taxei de poluare auto.

Nemirschi a mai precizat ca va fi pastrata eliminarea taxei pentru masinile cu Euro 4, iar metoda de calcul va diferi in asa fel incat suma de plata sa fie mai mica decat actuala "taxa tripla".

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior201202203204205206207208209UrmătorSfârşit »

Page 207 of 209

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact