logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI


În timp de criză “greii” industriei sînt cei care supravieţuiesc: Mecanica Sighet la ora adevărului PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2009 14:46

34 de ani de activitate neîntreruptă, dezvoltată an de an şi exprimată în profit absolut, fac din Mecanica Sighet unul dintre cei mai importanţi producători naţionali de organe de asamblare şi, după părerea multora, cel mai bun pe anumite segmente, în special pentru reperele nestandardizate. Toate acestea la o calitate impusă de standardele interne şi internaţionale: SR EN ISO, STAS, DIN, UNI şi alte norme ale clienţilor externi.

Dar cum activitatea firmei este strîns legată de clienţi din domeniile: construcţii, construcţii de maşini, industria auto, ne-am îndreptat atenţia spre strategiile conducerii firmei pe timp de criză.
Dl. ec. Vasile PRODAN, manager general al firmei Mecanica Sighetu S.A., a analizat pentru noi anul 2008 şi ne-a dat predicţii pentru 2009. “Pentru noi 2008 a fost un an bun, exceptînd noiembrie şi decembrie, cînd am disponibilizat 10 oameni. Am rămas cu 115 şi sperăm că nu vor mai fi disponibilizări. Am lucrat la un plan în care profitul să fie minim, am scăzut preţul pe tona de organe de asamblare cu 18-20% pentru a ne  menţine o parte din piaţă. Cifra de afaceri în anul 2008 a fost uşor în creştere faţă de anul 2007, în condiţiile scăderii numărului de personal cu circa 50 de persoane. Pentru anul 2009, datorită scăderii preţurilor la organe de asamblare şi reducerii pieţei, în special a pieţei externe, se preconizează reducerea cifrei de afaceri faţă de anul 2008 cu 25 %.

Citeşte mai mult...
 
A murit Ion Dolanescu PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2009 18:02

Ion Dolanescu (1944-2009)Cantaretul de muzica populara si fost deputat Ion Dolanescu a incetat din viata joi, la varsta de 65 de ani, in urma unei afectiuni cardiace, anunta televiziunile de stiri.

Ion Dolanescu s-a nascut la 25 ianuarie 1944 la Persani, in judetul Dambovita, avea doi copii si nu era casatorit. Ion Dolanescu a fost deputat PRM in legislatura 2000-2004 si era membru PRM.

Ion Dolanescu a inregistrat, de-a lungul carierei sale, nu mai putin de 50 de albume.

Citeşte mai mult...
 
Sighet Online este din nou accesibil PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Martie 2009 19:16

Ne cerem pentru faptul ca site-ul Sighet Online nu a fost disponibil aproximativ 36 de ore. Problema a fost cauzata de o defectiune hardware a server-ului pe care a fost gazduit site-ul nostru. Aceeasi problema au avut-o toate site-urile gazduite de acel server. Am primit nenumarate semnale de ingrijorare din partea multor cititori fideli ai site-ului. Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi si speram sa nu mai apara astfel de probleme tehnice.

Ultima actualizare Joi, 19 Martie 2009 06:43
 
Doua eleve din Sighet prinse la furat dintr-un magazin PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 10 Martie 2009 17:41

Azi, 10.03.2009, in jurul orelor 16, doua eleve de la Liceul " Regele Ferdinand" din Sighet au fost prinse in timp ce incercau sa paraseasca magazinul “Rebel” cu un tricou Nike de culoare alba, neplatit. Tinerele sunt S. Maria de 17 ani din Sapanta si B. Anuta din Sarasau; prima a probat mai multe haine in garderoba si a vrut sa fure bluza, introducand-o in ghiozdan. Aceasta a fost ajutata de complicea ei care statea de “sase”, incercand sa distraga atentia vanzatoarei, rugand-o sa-i dea si sa-i arate diferite articole de pe manechini. Dupa 15 minute, fetele vroiau sa iasa din magazine, dar angajata a observat ca lipseste tricoul si le-a rugat sa il scoata. Elevele au sustinut ca nu stiu despre ce este vorba si vazand ca vanzatoarea suna politia si retine 2 martori in magazin , Stan M. a intrat in garderoba si a scos tricoul din ghiozdan, dandu-l vanzatoarei.

Ultima actualizare Miercuri, 11 Martie 2009 11:42
Citeşte mai mult...
 
ORAS INCHIS - Borsa, din nou sub asediul mascatilor pentru depistarea de masini furate din strainatate PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Martie 2009 08:08

Pana la miezul noptii, in Borsa nu s-a putut intra sau iesi decat dupa o verificare la sange a documentelor soferilor si masinilor pe care acestia le conduceau. Timp de cateva ore, pe parcursul zilei de luni, 9 martie, Borsa a fost un oras inchis, dar si unul interzis pentru cei care s-au simtit… cu musca pe caciula. Oameni cu cagule, arme la vedere si o desfasurare de forte fara precedent in ultimii ani in zona respectiva aproape ca i-au determinat pe borseni sa creada ca au de-a face cu o reluare autohtona a filmului “La Piovra” (Caractatita), doar ca in locul carabinierilor au fost politistii de frontiera, iar in locului comisarului Catani a fost prim-procurorul din Viseu de Sus, Adi-Gabriel Stancioiu.

Filtre rutiere au fost instituite la ambele capete ale orasului Borsa, atat la complexul turitisc, cat si inspre Moisei, in cadrul unei actiuni de amploare efectuate in cadrul programului Strada 2009. Actiunea a fost ca in filme, iar pe durata ei orasul aproape ca a incremenit si pentru ca traficul rutier s-a redus simtitor. Explicatia a fost insa usor de gasit, pentru ca verificarile facute au avut ca scop combaterea traficului international de autovehicule furate.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior201202203204205206207208209UrmătorSfârşit »

Page 204 of 209

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact