logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI


Trei primari din judet, chemati in instanta pentru radarele ilegale PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iunie 2009 11:10

Peste 100 de primari din toata tara vor fi dati in judecata de catre inspectorii Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), pentru ca au incalcat legea achizitiilor publice. Mai concret, ei au instalat radere private pe teritoriul localitatilor aflate in administratia lor, fara sa organizeze licitatii pentru aceste servicii. Printre ei se afla si trei primari marmureseni: Zamfir Adoreanu (Seini), Ioan Stegerean (Farcasa) si Petre Codrea (Giulesti). Radare fixe ilegale au functionat pe E 58 (la intrarea si iesirea din orasul Seini), pe DN 18 (la Giulesti si Berbesti), pe DJ 108 (la Budesti si Sarbi). Cristina Traila, sefa ANRMAP, a declarat ca scopul actiunii in instanta este acela de a arata ca legea in Romania trebuie respectata de toata lumea. Radarele fixe private au fost scoase din functiune dupa ce inspectorii au demonstrat ca ele sunt ilegale, iar ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a catalogat afacerea drept o smecherie.

Citeşte mai mult...
 
ATENTIONARE METEOROLOGICA. Cod galben in Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 Iunie 2009 13:38

In intervalul 11 iunie, ora 03 - 12 iunie, ora 15, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei, vestul si nordul Olteniei si se va manifesta prin intensificari ale vantului care vor avea si aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 de l/mp si izolat, indeosebi in zonele de munte, 40-45 de l/mp. Izolat va cadea grindina.

Citeşte mai mult...
 
Urmatorul, va rog! PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Iunie 2009 09:30

După cutremurul produs vineri, 5 iunie, în sănătatea maramureşeană, când nişte ordine trimise prin fax la toată presa locală anunţau demiterea din funcţie a doi manageri instalaţi de-o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, azi, spune liderul Partidului Democrat Liberal Maramureş, este ziua în care vin în judeţ schimbările oficiale.

Mai exact, este vorba despre reîntoarcerea în funcţia de manager a doctorului Vasile Bodnar la cârma Spitalului din Sighet şi de instalarea la conducerea Spitalului de Urgenţă din Baia Mare a primului favorit - dr. Călin Pop. Informaţia este susţinută de Mircea Man, preşedintele PD-L Maramureş. Acesta spune că azi e ultima zi de "circ" din Sănătate. "Mâine (n.r. - azi), la prima oră, vor veni şi ordinele de demitere a lui Blăjan şi Ştefanca, precum şi ordinele de instalare a doctorilor Pop şi Bodnar la Spitalele Judeţean din Baia Mare, respectiv Municipal din Sighetu Marmaţiei. Avem un protocol semnat cu PSD, astfel că eu nu voi lucra cu Blăjan sau Ştefanca", ne-a declarat Mircea Man.

• "Nu am fabricat niciun ordin"

Întrebat despre lipsa unor elemente de validare a "Ordinelor MSP" ajunse în presă la sfârşitul săptămânii trecute, Mircea Man neagă că ar fi responsabil de asemenea trucuri şi spune că documentele sunt cât se poate de reale. "Oricâtă imaginaţie aş avea, nu mi-aş permite să fabric un asemenea ordin. Discuţiile privind schimbările din funcţie ale doctorilor Blăjan şi Ştefanca s-au făcut la Ministerul Sănătăţii de faţă cu mine, astfel că aceste modificări sunt cât se poate de adevărate.

Citeşte mai mult...
 
Somesul Ulmeni - CSO Borsa 6-1 in finala ligii a IV-a Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 04 Iunie 2009 20:18

Somesul Ulmeni - CSO Borsa 6-1 (2-0)

Au arbitrat: A. Suta - C. Gyorgy si I. Sava

Au marcat: Al. Ignat ('4), Feraru ('44), Belbe ('53 si '78 din 11 m), Peride ('84), Illes ('85), respectiv Malina-Hantig ('88)

Somesul Ulmeni: Lovasz - Villand, Bozantan, Al. Ignat, Varro ('62 Illes), Belbe ('80 Sabadis), Andreicut ('18 Grigorie), Borota, Timb ('71 Peride), Mate, Feraru. Antrenor: Vasile Oana

CSO Borsa: Hont - Molnar ('50 G. Tomsa), Ranja, Macrai, Seioan, Parvulescu, R. Bichiri, C. Tomsa, Malina-Hantig,  Ciolpan, V. Timis. Antrenor: Gheorghe Ratiu

Meciul disputat azi pe stadionul Dealul Florilor in fata a peste 1000 de spectatori a fost la discretia echipei din Ulmeni din perimul pana in ultimul minut. Anuntata cu doar o zi inainte ca va disputa finala ligii a IV-a Maramures in locul Marmatiei II, CSO Borsa a reusit sa faca fata evenimetului mai ales in prima repriza. Dupa pauza elevii lui Gh. Ratiu au terminat benzina si totul a fost simplu pentru Somesul.

Ultima actualizare Joi, 04 Iunie 2009 20:18
Citeşte mai mult...
 
ANUNT IMPORTANT pentru cititorii site-ului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 06 Mai 2009 13:24

ULTIMA ORA: Ne cerem scuze si ne pare rau ca a fost inaccesibil site-ul pentru cateva zile, dar acum speram ca a revenit totul la normal.

Din cauza unor probleme tehnice cu hosting-ul site-ului, adresa de e-mail a site-ului nu functioneaza din 5 mai 2009. De aceea, in cazul in care doriti sa ne contactati, va rugam sa o faceti pe urmatoarele adrese de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . In foarte scurt timp o sa trecem pe un alt hosting, ceea ce va duce si la imposibilitatea de accesare a site-ului timp de maxim 48 de ore, acest lucru urmand sa se intample in week-end (9-10 mai 2009). Mai multe detalii vor fi publicate in curand.

Ultima actualizare Sâmbătă, 19 Mai 2012 07:07
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior201202203204205206207208209UrmătorSfârşit »

Page 202 of 209

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact