logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI
Ion Iliescu a fost internat de urgenţă la Spitalul Elias PDF Imprimare Email
Joi, 24 Noiembrie 2011 09:04

Preşedintele de onoare al PSD a fost internat miercuri seara la Spitalul Elias, susţin surse politice. Managerul spitalului a confirmat informaţia şi susţine că starea lui Iliescu nu este gravă. Ion Iliescu nu e la prima internare la Elias.

 

 În vârstă de 81 e ani, Ion Iliescu a mai fost internat la acest spital, susţine Realitatea TV. În mai 2007, Iliescu a fost operat la acelaşi spital Elias pentru lărgirea a cinci vase de sânge. "Iliescu suferă de ani buni de cardiopatie ischemică", declara atunci doctorul Sorin Oprescu. Cu cinci ani în urmă, în 2002, Iliescu fusese internat de urgenţă la acelaşi spital, pentru o serie de investigaţii medicale. Un alt episod medical s-a consumat în 1994, când Ion Iliescu a fi fost după o criză de veziculă biliară.

Ultima actualizare Joi, 24 Noiembrie 2011 09:50
Citeşte mai mult...
 
Carosabil umed pe tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 Noiembrie 2011 08:55

Noaptea trecută temperatura scăzută (-7 grade Celsius), umiditatea din zona râului şi curenţii de aer rece au favorizat formarea poleiului pe DJ 184, în apropierea drumului şi pe tronsonul până la intersecţia cu drumul DJ109 F spre localitatea Strâmbu Băiuţ. De asemenea şi pe DJ 109F în Pasul Roata, în zona pârtiilor de schi, respectiv în zona podurilor şi podeţelor, dar şi pe tronsoane de drum spre localitatea Ocna Şugatag au fost condiţii meteorologice care au dus la formarea poleiului.

 

Angajaţii societăţii care asigură şi întreţin viabilitatea celor două drumuri judeţene au intervenit şi împrăştiat şapte tone de material antiderapant. Carosabilul celor două drumuri judeţene este umed şi la această oră. Pe celelalte sectoare de drumuri judeţene carosabilul este uscat, iar circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale. Carosabilul sectoarelor de drumuri naţionale este curat şi uscat. S-a intervenit preventiv pentru a combate formarea poleiului pe DN 18, în Pasul Gutâi (între km 27 şi km 42, unde s-a răspândit o tonă de material antiderapant) şi pe Dealul Hera (între km 92 şi km 94, unde s-a acţionat tot cu o tonă de material antiderapant).

Citeşte mai mult...
 
Perchezitii in lant facute de Politia de Frontiera in Maramures PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 08:14

Peste 35 de perchezitii au loc la aceasta ora in Maramures, localitatile vizate fiind Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Sapanta si Piatra. Descinderile au avut loc simultan la primele ore ale diminetii, fiind facute de politistii de frontiera maramureseni impreuna cu DIICOT Cluj. Sunt vizate circa 65 de persoane care au fost sau urmeaza sa fie ridicate si duse la audieri, fiind suspecte de implicarea intr-o retea de contrabanda cu tigari care actioneaza in Maramures de mai multe luni.

Membrii retelei erau sub supraveghere inca de mai bine de opt luni, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Maramures, Radu Lungu. El a mai spus ca gruparea infractionala era formata din romani si ucraineni care au transportat peste frontiera verde importante cantitati de tigari.

"Perchezitiile au vizat mai multe persoane implicate in retea si care au fost monitorizate din luna martie a acestui an. Unele dintre acestea au antecedente penale. Pe numele acestora s-au emis mandate de aducere, iar in cursul zilei urmeaza sa fie audiate", a declarat Radu Lungu.

Citeşte mai mult...
 
O femeie a fost gasita carbonizata la Rona de Sus PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Noiembrie 2011 13:44
Cadavrul unei femei a fost gasit, in urma cu putina vreme, intr-o casa din Rona de Sus, aflata intr-o zona izolata a comunei. Cativa localnici au facut macabra descoperire si imediat au anuntat autoritatile. Anchetatorii sositi la fata locului au demarat cercetari pentru a se lamuri in legatura cu imprejurarile in care s-a produs decesul. Femeia a fost gasita carbonizata, casa acesteia fiind mistuita de un incendiu. Politistii si procurorul trebuie sa afle daca maramureseanca mai era in viata in momentul in care a izbucnit focul ori cineva a vrut sa stearga urmele unei crime. Stire in curs de actualizare.
Citeşte mai mult...
 
Carosabil curat şi uscat pe sectoarele de drumuri naţionale şi judeţene PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Noiembrie 2011 11:11
Toate sectoarele de drumuri judeţene sunt curate şi uscate. Nu a fost nevoie de intervenţie cu utilaje şi material antiderapant. Preventiv pe DN 18, în Pasul Gutâi (între km 27 şi 38) au fost răspândite 3,5 tone de material antiderapant pentru a împiedica formarea poleiului pe carosabil. Sectoarele de drumuri naţionale (DN1C, E58, DN 18, DN 19, DN 17C, DN 18B) sunt curate şi uscate.
 
Temperaturi înregistrate pe parcursul nopţii:
-2 grade Celsius în Pasul Gutâi;
-5 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei;
-6 grade Celsius la Dragomireşti şi Vişeu de Sus;
-7 grade Celsius în Baia Mare, Copalnic şi Borşa;
-9 grade Celsius la Petrova, Leordina, Cavnic şi Copalnic;
-10 grade Celsius la Târgu Lăpuş.
Citeşte mai mult...
 
Astazi se intrerupe apa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Noiembrie 2011 09:21
SC VITAL SA Agentia Sighetu Marmatiei, va intrerupe furnizarea apei potabile datorita unor lucrari de bransament la reteaua de distributie pe strada:
- General Mociulschi
Lucrarile se vor efectua in intervalul orar 10.00-12.00
De asemenea, din cauza unor avarii la reteaua de distributie in Sighetu Marmatiei va fi sistata furnizarea apei potabile pe :
 
- Str. Alexandru Ivasiuc - Cartier Alexandru Ivasiuc - Cartier 1 Mai
 
Citeşte mai mult...
 
Azi si maine spunem pas masinilor ! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 09:05

Astazi strazile Traian, Piata Libertatii si strada Bogdan Voda sunt inchise circulatiei rutiere pentru ca se realizeaza lucrari de marcare a drumului. Astfel, circulatia pentru masini este interzisa spun cei de la politie, pana dupa-amiaza neputand sa estimeze cu exactitate ora la care lucrarile se vor finaliza. S-au trasat deja marcajele cu creta insa urmeaza a se realiza lucrarile efective. Astfel, daca doriti sa circulati cu masina prin centru trebuie sa faceti apel la strazile laturalnice.

Maine, intre orele 6 am- 18 pm se va bloca circulatia pe sensul – str. Acad.dr. Ioan Mihalyi de Apsa, P-ta Libertatii, str. Bogdan Voda.

Rugam toti participantii la trafic sa respecte panourile care restrictioneaza circulatia in zona centrala si sa evite parcarea autovehicolelor pe timpul noptii. Primaria municipiului Sighetul Marmatiei multumeste tuturor cetatenilor pentru intelegere.

Drum bun !

Ultima actualizare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 09:27
Citeşte mai mult...
 
Porţiuni mici de gheaţă pe DJ 184 şi DJ 109F PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 09:02
Vremea rece şi temperatura scăzută de pe parcursul nopţii şi acestei dimineţi (-6 grade Celsius) au favorizat formarea unor mici porţiuni de gheaţă pe trosnoane ale drumurilor judeţene (DJ 184 şi DJ 109F) în zona montană a oraşului Cavnic, a pârtiilor de schi şi în zona podeţelor, datorită influenţei curenţilor de aer rece şi a umidităţii. Angajaţii societăţii care asigură şi întreţine viabilitatea pe timp de iarnă a celor două drumuri judeţene au intervenit cu un utilaj şi au împrăştiat şase tone de material antiderapant. La această oră carosabilul celor două drumuri judeţene este parţial umed.
 
Carosabilul sectoarelor de drumuri naţionale din judeţ este uscat şi curat, excepţie fâcând un tronson al DN 18, în Pasul Gutâi, unde între km 27 şi km 38, drumul este parţial umed. Temperaturi înregistrate pe parcursul acestei nopţi:
-2 grade Celsius în Pasul Gutâi;
-4 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus;
-5 grade Celsius în Baia Mare şi Copalnic Mănăştur;
-7 grade Celsius la Petrova şi
-8 grade Celsius la Borşa.
Citeşte mai mult...
 
A nins fulguit la Borşa, Ocna Şugatag şi Budeşti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Noiembrie 2011 09:21

În cursul nopţii trecute a nins fulguit la Borşa, Ocna Şugatag şi Budeşti. Pe DN 18, în Pasul Prislop este depus pe carosabil (pe tronsonul între km 154-180) un strat de zăpadă care măsoară între 0-1 cm. S-a intevenit în zona localităţii Petrova de către angajaţii societăţii care reabilitează acest tronson de drum cu utilaje şi au împrăştiat 12 tone de material antiderapant. Carosabilul în această zonă este umed. Angajaţii secţiei de drumuri naţionale Baia Mare au răspândit cinci tone de material antiderapant pe DN 17C la Vişeu de Sus. Şi aici sunt trosnoane de drum umed. Carosabilul DN1 C şi E 58 şi DN 18 B este uscat, iar carosabilul DN 18 Baia Mare -Pasul Gutâi este umed între km 27-38.

 

 La Sighetu Marmaţiei carosabilul DN 18 şi DN 19 este uscat. Ninsoare slabă a fost semnalată în localităţile Ocna Şugatag şi Budeşti. Vremea rece şi temperatura care a înregistrat valoarea de -6 grade Celsius la Cavnic şi -3 grade Celsius la Ocna Şugatag au favorizat formarea poleiului pe DJ 184 şi DJ 109F. Societatea care asigură şi întreţine viabilitatea pe perioada de iarnă a drumului judeţean Baia Sprie-Bârsana a intervenit şi împrăştiat şase tone de material antiderapant pe sectoarele de carosabil unde a fost existat polei.
Citeşte mai mult...
 
Vremea se mentine in continuare rece la nivelul judetului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Noiembrie 2011 11:53

Valori ale temperaturilor înregistrate în această dimineaţă:

Pasul Gutâi şi Baia Sprie -3 grade Celsius;

Baia Mare -5 grade Celsius la Ocna Şugatag şi Cavnic;

-7 grade Celsius Vişeu de Sus,

-9 grade Celsius la Petrova,

-8 grade Celsius la Borşa şi Copalnic,

-4 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei.

Cel mai frigt a fost la Târgu Lăpuş, unde termometrele au indicat valoarea de -12 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor vremea se va menţine în continuare rece la nivelul judeţului nostru. Cerul va fi variabiul, cu unele înnorări spre seară când vor fi create condiţii favorabile de ninsoare slabă în nordul Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor avea valorea cuprimsă între 4-7 grade Celsius, iar cele minime între -6 şi -8 grade Celsius, izolat mai coborâte în depresiuni.

Citeşte mai mult...
 
Astazi se intrerupe furnizarea apei in Cuza Voda si Zimbrului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Noiembrie 2011 09:25
SC VITAL SA Agentia Sighetu Marmatiei, va intrerupe furnizarea apei potabile datorita unor lucrari de reabilitare –intretinere pe strazile:
- Zimbrului
- cartier Cuza Voda, nr. 1, 2, 3, 4, 5
Lucrarile se vor efectua in intervalul orar 10.00-12.00. Informam clientii societatii sa isi asigure, prin stocare, necesarul de apa pentru perioada mentionata. Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Societatea solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.
 
Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la:
Dispeceratul SC VITAL SA Baia Mare
Ultima actualizare Luni, 14 Noiembrie 2011 10:14
Citeşte mai mult...
 
Vital a inceput debransarile restantierilor care locuiesc la casa, in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Joi, 10 Noiembrie 2011 10:53

Societatea Vital a inceput actiunea de debransare de la retea a restantierilor care locuiesc la casa in Sighetu Marmatiei. In prima faza, 12 imobile au fost debransate, iar altor 20 li s-a ridicat contorul individual. Problemele nu sunt inca rezolvate, pentru ca la aproximativ 1.000 de case din oras se inregistreaza intarzieri de plata a facturilor, oamenii avand termen pana la inceputul saptamanii viitoare sa isi stinga datoriile, pentru a nu ramane fara apa.

 

„Am inceput actiunea de debransare de la retea a restantierilor de la casele din Sighet si vom continua acest lucru daca restantierii nu vor plati. Am primit promisiuni insa ca pana la inceputul saptamanii viitoare isi vor achita restantele”, a spus Radu Micle, juristul societatii Vital. Potrivit reprezentantilor societatii Vital, in Sighetu Marmatiei se inregistreaza restante de circa 400.000 de lei la apa, aproximativ un sfert din aceasta suma provenind de la sighetenii care locuiesc la casa.

Citeşte mai mult...
 
Alerta de poluare in Sarasau dupa o defectiune la o sonda aflata in conservare PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Noiembrie 2011 16:35

Alerta de poluare primita astazi, 4 noiembrie, din partea unui maramuresean, prin sistemul unic de apeluri de urgenta. Cetateanul a semnalat ca dintr-o conducta amplasata pe un teren din apropierea localitatii Sarasau tasneste apa. Specialistii sesizati au presupus ca jetul ar proveni de la sonda unde s-au facut prospectiuni geologice in vederea identificarii unor resurse de petrol. Prefectul Sandu Pocol le-a solicitat reprezentantilor mai multor institutii abilitate sa se deplaseze imediat la fata locului pentru a lua masuri.

La fata locului s-au deplasat pompieri militari de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, angajati de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Maramures, Institutia Prefectului, membrii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Sarasau si proprietarul terenului pe care este amplasata sonda. Acestia au constatat ca jetul de apa era “evacuat intermitent, printr-o teava de evacuare, la o inaltime de 4-6 metri si provine de la o sonda amplasata pentru efectuarea de cercetari a straturilor terenului, in vederea identificarii unor resurse de apa minerala”.

Citeşte mai mult...
 
Atenţie! polei pe DJ 184 şi DJ109F PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Noiembrie 2011 09:24

Bruma căzută, temperaturile scăzute şi umiditatea râului Cavnic au favorizat, în această dimineaţă, formarea de polei pe sectoare de drum ale DJ 184, respectiv DJ 109F Cavnic-Budeşti. Angajaţii societăţii care asigură viabilitatea celor două drumuri judeţene, pe perioada de iarnă, au intervenit cu două utilaje şi au răspândit şase tone de material antiderapant ( amestec sare şi nisip), pe carosabilul situat în apropierea râului Cavnic, în zona pârtiilor de schi şi în Pasul Roata, dar şi pe tronsoane ale DJ 109F (sectoare de drum din zona montană şi a localităţii Budeşti). Nu au fost semnalate probleme cu privire la desfăşurarea traficului rutier pe cele două drumuri judeţene.

Citeşte mai mult...
 
Cititorii SighetOnline se pot abona de acum la newsletter ! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 31 Octombrie 2011 20:51
Echipa SighetOnline a pregatit cititorilor o noua aplicatie pe site care poate imbunatati relatia dintre cititori si redactorii site-ului. Este vorba de cateva butoane care apar pe prima pagina, deasupra roll-ului cu articolele cele mai importante, care merita citite.
 
Butoanele nou aparute sunt in numar de 5 si se refera la: De Citit (articolele pe care le-am considerat mai mult obiectiv decat subiectiv, cele mai importante), Top 7 zile (articolele cele mai citite in ultima saptamana), Top 30 de zile (articolele care au ocupat primele pozitii in ultima luna, in functie de numarul de accesari), Top 90 de zile (cele mai bune articole din ultimele 3 luni) si Newsletter. Aceasta ultima aplicatie isi doreste sa ofere cititorilor posibilitatea de a citi cele mai proaspete si interesante articole ce apar pe site. Persoanele abonate vor primi din cand in cand, un newsletter cu articolele ce merita sa fie citite.
 
Asadar, tot ceea ce va ramane de facut este sa introduceti adresa de emaill dupa ce ati dat click pe butonul newsletter si in acest mod veti intra in baza de email-uri a site-ului. Astfel, cand va vom dori sa va informam despre un eveniment sau sa va oferim spre lectura ceva interesant, sa primiti impreuna cu cei deja abonati, in timp real, materialele.
Ultima actualizare Marţi, 01 Noiembrie 2011 06:16
Citeşte mai mult...
 
Astazi se intrerupe furnizarea apei potabile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Octombrie 2011 08:48

SC VITAL SA Agentia Sighetu Marmatiei, va intrerupe furnizarea apei potabile din cauza unei avarii la reteaua de distributie pe strada:

 - Horea

 

 Lucrarile se vor efectua in intervalul orar 08.00-14.00 Informam clientii societatii sa isi asigure, prin stocare, necesarul de apa pentru perioada mentionata. Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Societatea noastra solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.

Ultima actualizare Joi, 27 Octombrie 2011 09:17
Citeşte mai mult...
 
Se intrerupe furnizarea cu apa potabila PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Octombrie 2011 09:29
SC VITAL SA Sighetu Marmatiei va intrerupe furnizarea apei potabile din cauza unei avarii la bransament pe strada:
- Vasile Ilea
 
Lucrarile se vor efectua in intervalul orar 09.00-13.00 Informam clientii societatii sa isi asigure, prin stocare, necesarul de apa pentru perioada mentionata.
 
Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Societatea noastra solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea. 
Ultima actualizare Marţi, 25 Octombrie 2011 09:50
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 44 of 62

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact