logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI
ACCIDENT - Un şofer cu alcool la bord a provocat un accident în Vadu Izei PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Septembrie 2013 13:11
Vadu Izei - Cu alcool la bord, a provocat un accident de circulaţie
Joi seară, în jurul orei 20.00, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Ocna Şugatag a condus un autoturism pe DN 18, localitatea Vadu Izei. În dreptul unui imobil a intrat în coliziune frontală cu un tractor ce era oprit pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că se afla sub influenţa alcoolului motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Citeşte mai mult...
 
POLITIA IN ALERTA - Arme si bani furate din casa unui sighetean. Masuri drastice luate de structurile MAI pentru recuperarea armelor PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 14:11
Politistii sigheteni sunt in alerta maxima dupa ce azi noapte, persoane necunoscute au spart casa unui maramuresean plecat la munca in strainatate, de unde unde au furat bani, mai multe bunuri de valoare dar si doua arme. Pana in acest moment, anchetatorii nu au dat de urmele hotilor.
 
Totul a inceput azi noapte, cand persoane necunoscute au patruns prin efractie in casa unui sighetean. Acestia au profitat de faptul ca proprietarul imobilului era plecat la munca in strainatate si au actionat fara ca nimeni sa ii vada.
Citeşte mai mult...
 
​HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 14:24
Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100.000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte. 
 
Citeşte mai mult...
 
IMIGRANT - Un sirian a fost prins la frontiera Maramuresului cu Ucraina PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 14:09
Un tanar sirian a ajuns in custodia politistilor de frontiera maramureseni, dupa ce a intrat ilegal in Romania, din Ucraina. Almatar A. (33 ani) a reusit sa fenteze granicerii din tara vecina si a trecut inot raul Tisa. El a fost depistat de autoritati ieri, 11 septembrie, in zona localitatii Lunca la Tisa si, pentru ca nu si-a putut justifica prezenta in localitate, a fost retinut. 
 
Citeşte mai mult...
 
VERDICT: EUTANASIE - Autorităţile băimărene aşteaptă măsuri suplimentare de stopare a abandonului maidanezilor în legea aprobată de parlamentari PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 14:55
Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi sau revendicaţi în 14 zile de când ajung în adăposturi a trecut de votul final al Camerei Deputaţilor, considerat for decizional în privinţa acestui proiect.
Proiectul a fost adoptat cu 266 de voturi “pentru”, 23 de voturi “împotrivă" şi 20 de abţineri. Potrivit romaniatv.net, la votul final au asistat de la balcoane şi câteva zeci de reprezentanţi ai ONG-urilor care sunt împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân.
 
Citeşte mai mult...
 
Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat cu 266 voturi pentru si 23 impotriva PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 11:55

Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost adoptata cu 266 voturi pentru si 23 impotriva. Cativa reprezentanti ai asociatiilor pentru protectia animalelor, care au fost primiti in sala, protesteza de la balcoane.

Potrivit legii, cainii vor fi tinuti in adaposturi timp de 14 zile lucratoare, perioada in care pot fi revendicati sau adoptati.

Raportul prevede prelungirea de la sapte la 14 zile lucratoare a termenului in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat.

Citeşte mai mult...
 
Analiza HotNews.ro Pot fi eutanasiati cainii fara stapan sau nu? Ce lege se aplica, cine si cum a modificat-o PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Septembrie 2013 17:15
Cainii fara stapan pot fi eutanasiati si astazi in baza Ordonantei de Urgenta nr. 155/2001, care permite aplicarea solutiei radicale daca dupa expirarea termenului de cazare de 7 zile cainii nu au fost revendicati sau adoptati, au explicat pentru HotNews.ro specialisti in drept. Astfel, nu e nevoie practic de nici o ordonanta de urgenta, cum a cerut presedintele Traian Basescu Guvernului nici de un vot in Parlament pentru a avea o lege. Este suficient ca legea in vigoare sa fie aplicata, sub rezerva ca o decizie a Curtii Constitutionale obliga legiuitorul sa o faca mai previzibila, dar nu interzice eutanasierea. 
 
 
Citeşte mai mult...
 
Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei PDF Imprimare Email
Luni, 02 Septembrie 2013 14:18
Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Primaria Sectorului 2 a precizat ca incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata din zona, nu in spatiul public din Parcul Tei. 
O femeie a sunat la numarul de urgenta 112, in jurul orei 12.22, si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul dintre nepoti. Femeia a spus ca se afla in parc, impreuna cu cei doi nepoti ai sai, in varsta de sase si, respectiv, patru ani.
Citeşte mai mult...
 
CONTRABANDA – Transport record de tigari din Ucraina interceptat cu focuri de arma de politistii de frontiera PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Septembrie 2013 09:38
Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, Sectorul Negresti Oas au retinut sase ucraineni si au confiscat 138.000 de pachete tigari, in valoare de peste 270.000 de euro, in cadrul unei ample actiuni de combatere a contrabandei. Pentru retinerea persoanelor implicate politistii de frontiera au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, fiind trase sapte focuri de arma in plan vertical. 
 
 
Citeşte mai mult...
 
ACCIDENT – Un pieton beat care a traversat strada prin loc nepermis a fost lovit de o masina in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 10:42
Doua accidente de circulatie s-au produs ieri, 28 august, in Sighetu Marmatiei. In jurul orei 20.00, un sighetean in varsta de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Bogdan Voda. El a accidentat un barbat in varsta de 30 de ani din Ocna sugatag care era angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a fost transportata la spital unde a refuzat sa ramana sub supraveghere. Politistii i-au testat cu aparatul etilotest pe sofer si pieton si au constatat in cazul pietonului o concentratie mare de alcool pur in aerul expirat. 
 
Citeşte mai mult...
 
ANCHETĂ SANITARĂ - Bucătăria hotelului din Ocna Şugatag unde s-au intoxicat 48 copii a fost închisă PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 14:33

Ancheta în cazul toxiinfecţiei alimentare de la Ocna Şugatag e în plină desfăşurare. Inspectorii sanitari aşteaptă acum rezultatul probelor biologice prelevate din alimentele servite celor 48 copii, ce urmează a fi date publicităţii cel mai devreme în cursul zilei de miercuri. Până când se vor lămuri lucrurile, autorităţile au pus lacăt pe bucătăria unităţii hoteliere, spun responsabilii.

 

 

Citeşte mai mult...
 
REGIONALIZARE CU STÂNGUL - Maramureşul, singurul judeţ cu sistem unic de dispecerat din nord-vest. Totuşi, centrul va fi la Cluj PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 10:15
Regionalizarea ambulanţei, proiect prevăzut să fie pus în plicare până la finele anului în curs ar putea începe cu stângul. Proiectul prevede desfiinţarea servicilor judeţene şi relocarea lor către un serviciu regional cu sediul la Cluj.
 
„Dispeceratul unic la nivel de regiune este prevăzut la Cluj dar acest lucru nu cred că este posibil, cel puţin nu de la început. Sunt judeţe unde nu este încă implementat sistemul de dispecerat unic similar cu cel din Maramureş”, a declarat Eugenia Tivadar, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Maramureş. „S-ar putea să avem o fază intermediară în care un judeţ să dispecerizeze două sau chiar trei judeţe limitrofe”, a mai adăugat Eugenia Tivadar.
Citeşte mai mult...
 
RĂZBOI RECE - Primăria din Borşa rămâne închisă din cauza scandalului dintre administraţia locală şi Prefectura Maramureş PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 08:15
„Războiul rece” dintre Primăria Borşa şi Prefectura Maramureş a trecut la un alt nivel. În timp ce primarul oraşului de la poalele Pietrosului Rodnei spune că va închide primăria pe termen nelimitat în semn de protest faţă de numirile de manageri de la Spitalul de Recuperare şi de la liceul din oraş, prefectul i-a trimis o somaţie.
Citeşte mai mult...
 
ACCIDENT – Un batran din Sapanta a fost lovit mortal de o masina, iar soferul este cautat acum de politisti PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 12:54
In aceasta noapte, 26 august, pe DN 19, in Sapanta a avut loc un accident mortal de circulatie. Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca pe partea dreapta a drumului, in directia de mers Remeti - Sapanta, pe carosabil, se afla cadavrul unui barbat. Acesta a fost identificat in persoana unui localnic in varsta de 63 de ani, care a fost transportat la Spitalul Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii necropsiei. 
Soferul care a lovit mortal pietonul a parasit locul accidentului. Politistii continua cercetarile pentru identificarea autorului si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul.
 
                     sursa: www.emaramures.ro
 
ULTIMA ORA: Accident in fata la Liceul "Regele Ferdinand" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 August 2013 18:37

In jurul orei 19:00 a avut loc un accident de masina in intersectia din fata liceului Regele Ferdinand. Vom reveni cu detalii. 

Ultima actualizare Vineri, 23 August 2013 18:45
 
Întreruperi energie electrică în 23 August PDF Imprimare Email
Joi, 22 August 2013 20:16
Datorită unor lucrări în instalaţiile electrice se va întrerupe furnizarea energiei electrice a consumatorilor din localităţile:
 
- Valea Stejarului (din centru spre Costiui si Oncesti), in data de 23.08.2013, intre orele 09 – 14 (taiere vegetatie),
 
- Valea Stejarului (din centru spre Vad), in data de 26.08.2013, intre orele 09 – 14 (taiere vegetatie),
Ultima actualizare Vineri, 23 August 2013 15:08
Citeşte mai mult...
 
EVENIMENT RUTIER – Caruta nesemnalizata, lovita de o masina in Viseu de Sus PDF Imprimare Email
Joi, 22 August 2013 12:21
Din cauza unei carute nesemnalizate, azi-noapte, 21 august, a avut loc un accdient rutier in Viseu de Sus. Un tanar de 27 de ani din localitate a condus un autoturism pe strada Bogdan Voda, nu a pastrat distanta de siguranta fata de o caruta si a intrat in coliziune cu aceasta. In urma accidentului, un barbat in varsta de 65 de ani din Viseu de Sus, pasager in caruta, a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital, unde a ramas internat. 
 
Caruta nu era prevazuta cu elemente reflectorizante si nici conducatorul acestuia nu purta vesta reflectorizanta.
                    sursa:www.emaramures.ro
 
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 27 of 62

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact