logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Supa instant dă celulită. Pericolul mâncarii din conserve sau plic PDF Imprimare Email 622 Afişări
Miercuri, 28 Aprilie 2010 13:35

Hipertensiunea arterială, scăderea puterii de concentrare, a sistemului imunitar, accentuarea stării de oboseală sunt câteva dintre afecţiunele provocate de alimentele conservate.



Trăim într-o eră a vitezei, iar dieta noastră are la bază numai preparate care se gătesc în mai puţin de cinci minute. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, atrage atenţia asupra faptului că o alimentaţie bazată pe astfel de preparate duce la apariţia diferitelor afecţiuni, printre care hipertensiunea, celulita, stărea de oboseală şi scăderea puterii de concentrare.


"Leguminoasele: fasolea, mazărea sau lintea din conservă au un conţinut nutrivit destul de scăzut, iar persoanele care au o dietă bazată numai pe astfel de alimente se pot îmbolnăvi de anumite carenţe de vitamine, proteine sau minerale", explică prof. dr. Mencinicopschi. Acelaşi lucru este valabil şi pentru ciupercile la conservă, dar medicul nutriţionist le recomandă pe cele proaspete, în defavoarea celor de la cutie.

Articol integral in Gandul.info


Share
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact