logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Oportunitati de afaceri prezentate de Camera de Comert si Industrie Maramures PDF Imprimare Email 986 Afişări
Scris de Sighet Online   
Vineri, 16 Octombrie 2009 07:46

Camera de Comert si Industrie (CCI) Maramures a prezentat cele mai recent oportunitati de afaceri din strainatate primite din partea companiilor straine, oportunitati considerate de interes pentru comunitatea de afaceri maramureseana. Presedintele CCI Maramures, Gheorghe Marcas, a precizat ca agentii economici interesati pot primi toate informatiile suplimentare, adresandu-se institutiei fie personal, fie telefonic sau pe email. 

CERERI:

AFRICA DE SUD 
Doreste import de pungi si sacose de plastic. (4970) 
Doreste sa importe lenjerie de dama. (4970) 
Firma doreste sa stabileasca relatii de colaborare si parteneriat cu firme romanesti producatoare de portelanuri. Firma sud-africana poseda cateva boutique-uri in Cape Town si Hermanus si doreste sa comercializeze aceste produse in magazinele sale - 
portelanuri si bibelouri gen figurine, flori, boluri si vaze. (4978) 
Firma doreste sa stabileasca relatii de colaborare cu firme romanesti producatoare de mobila de lemn in special scaune din lemn de fag de tip "Bent".Firma doreste sa-si extinda lantul de restaurante ce vor fi dotate cu scaune de lemn. (4979) 

AUSTRALIA 
Solicita telemea de vaca si de oaie,1 container - sub rezerva acceptarii mostrelor. Firma a mai importat telemea din Romania, dar au renuntat din cauza ca au primit marfa de proasta calitate. (4975) 

AUSTRIA 
Doreste colaborare cu firme romanesti producatoare de mobilier tapisat si firme din domeniul industriei textile pentru productia in serie de mobilier pentru copii, conform modelului nou patentat. (4976) 

CANADA 
Solicita firme romanesti specializate in domeniul IT & C, pentru Colaborare la Proiectul : Technical Assistance for Use of ICT in Local Schools and Librairies din Romania (4968) 

ELVETIA 
Solicita : articole textile - imbracaminte/echipament sportiv: maieuri, tricouri pentru jocuri colective (fotbal, basket, volei, atletism etc), inclusiv treninguri; articole din broderie (logo-uri) pentru imbracaminte sportiva si profesionala. (4971) 

FRANTA 
Firma doreste sa fabrice in Romania, la comanda, piese din fonta pentru masini de gatit . (4961) 
Societatea cauta: parteneri in vederea fabricarii de constructii din lemn, pe baza de desene si instructiuni furnizate de firma franceza ;furnizori de lemn de rasinoase. (4962) 
Import case din lemn in kit-uri (maisons en bois en kit);conditii tehnice: 80-100 de metri patrati, garaj si o mica veranda, fara etaj, pentru fiecare casa. (4964) 
Firma efectueaza o cercetare de piata in vederea identificarii furnizorilor potentiali romani pentru garduri si porti din metal si aluminiu . (4965) 
Doreste sa colaboreze cu tipografii din Romania in vederea imprimarii de carti, plicuri, etc., comenzi mari sau mici. (4969) 
Import in Franta de vaze din sticla pentru florarii (vases en verre pour les fleuristes),1 camion de paleti cu vaze, comanda minima. (4972) 
Pantaloni si sacouri gata de purtat, pentru barbati, femei si copii, realizate de confectionerii de costume (4973) 
intreprindere specializata in sarpanta din lemn (charpente industrialisee bois), doreste sa importe Cherestea rasinoase pentru constructii. (4974) 
Firma franceza lanseaza o marca noua de tricouri, PWNED, pe care doreste sa o realizeze in Romania - tricouri cu maneca scurta si lunga, pentru tineri. (4984) 

IRLANDA 
Firma doreste sa importe din Romania produse de bucatarie emailate, articole de bucatarie din ceramica, portelan si sticlarie, comanda intre 120.000 si 150.000 piese din fiecare sortiment. (4963) 

ISRAEL 
Import mobila pentru sufragerie: fotolii, canapele, biblioteci, servante, mese, masute cafea. (4980) 

OLANDA 
Solicita scaune de masa din lemn, scaune cu tapiseria din piele. (4960) 

S.U.A. 
Solicita urne funerare - pot fi din marmura, granit, mozaic, etc.(decorate sau simple), executate la dimensiunile (modelul si/sau specificatia tehnica) solicitate de partenerul american. in functie de pret pot fi livrate intre 1.000 si 10.000 buc./lunar pe o perioada nedeterminata. (4966) 
Firma e interesata in identificarea unor producatori/exportatori romani de placaj din lemn de pin sau plop. (4982) 

SUEDIA 
Solicita cabinete si vitrine din lemn(cabinets and showcases). 
(4967) 

OFERTE 


BULGARIA 
Firma produce vinuri organice , cultivate prin metoda biodinamica, rosii si albe din podgorii de 300 de hectare in muntele Sacar. Cauta parteneri in Romania pentru distributia vinurilor. (4981) 

GRECIA 
Solicita cutii din carton; materiale flexibile pentru ambalaje; pet-uri. 
(4977) 

MOLDOVA 
Producator de ape minerale slab acidulate si plate, firma fiind certificata ISO +HACCP, doreste sa gaseasca distribuitor in Romania. (4983) 

Pentru informatii suplimentare rugam operatorii economici interesati sa se adreseze Camerei de Comert si Industrie Maramures, etaj 3 cam.9, persoana de contact Sanda Petrovan, tel. 0262-221510, fax 0262-225794. e-mail  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Share
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact