logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


1989-2009: DEGEABA! (Autor: Serban Huidu) PDF Imprimare Email 1527 Afişări
Duminică, 11 Octombrie 2009 07:47

Privesc zilele astea ce se petrece in Romania si ma apuca rasu-plansul.
Doua partide care-si merita locul la groapa de gunoi a istoriei, isi dau la gioale democratic, tara se duce de rapa, guvernul e un spectacol prost de circ cu un clown pe post de premier, presedintele a reusit sa se certe cu toata lumea, iar in mijlocul tuturor acestor tampenii, domneste o stare de neputinta care ne omoara cu zile! Si vin si grevele!

Idiotilor, nu intelegeti ca nu ne mai intereseaza porcaieliele voastre?! Nu vreti sa va priviti in oglinda si sa va scuipati singuri?!? Nu vi se pare ca v-am suportat destul, si ca tot ceea ce faceti voi acum e inutil? Cel mai mare castig, obtinut odata cu intrarea in UE, il reprezinta tocmai aceasta lipsa de suveranitate si controlul Bruxellues-lui asupra a ceea ce reprezinta Romania, sau cea mai ramas din ea.

Adica mai pe intelesul vostru, "ati ramas fara jucari" ma carnatilor, mars la tomberoane, ca nu stim cum va mai suporta pamantul! Pnl, pdl, psd, udmr, prm, pc si dracu´mai stie cine, ne compun o clasa politica putreda si nedreapta, corupta si aroganta, cu gandul doar la punga ei mica, si cu balele curgand rauri rauri cand priveste la banul public din care se infrupta hrapareata!

Sunteti mici ma, ca in loc sa faceti ceva, v-ati complacut in zoaiele proprii, v-ati balacarit si apoi v-ati aparat intre voi, ati facut un circ ieftin atat amar de vreme, dar a sosit momentul sa nu va mai suportam, pentru ca, vedeti voi, s-a cam terminat painea, si circ de unul singur e enervant.

Din nefericire mitocanii ne-au furat si protestul: site-ul www.spunesitu.ro este facut din banii Patriciului pentru prezidentiabilul Crin Antonescu, care are o singura problema: numele e potrivit, dar prenumele suna ca dracu! Si zi asa ma, nu-ti place in Romania, dar 4 ani cat ati fost la putere, ce mama dracului ati pazit?!? N-ati fost in stare sa faceti o benzinarie pe autostrada si acum va plangeti ca tara e de cacat?! De cacat sunteti voi, ca de 20 de ani stati cocotati pe banii nostri acolo, la tribuna, si n-ati facut nimic! nimic ba! nimic!

Domnul Geoana, alt prezidentiabil, ala care a stans bani la punga, de a facut din economii 200.000 de euro, isi doreste cu ardoare sa devina presedinte! Ai nu zau?! Presedinte vrei sa devii ? Si bagi mana la pusculita lui Vanghelie pentru asta?!?! Te sustine bine brunetul spagar, o sa-l faci prim ministru sau ii dai pe mana vreun minister? Poate justitia sau internele, ca in tara asta absurdul e la el acasa! Da´ vezi inainte daca stie sa scrie, ca poate semneaza acte oficiale cu destiu! Pe tine nu te garanteaza ca pe Abramburica?!?

Nu-ti crapa obrazul de rusine domnu´ Geoana, cand maimuta asta urlatoare bate cu pumnul in masa la voi in partid?! Nu iti vine sa intri in pamant, cand un agramat cu doi dinti in gura (ca Dragnea ala) e colegul tau?! Pai cine se aseamana se aduna, si sa nu crezi ca romanii sunt prosti ba musiu, ca lucrurile s-au schimbat! Cand ai preluat sefia psd, promiteai schimbare, pana acum ai esuat lamentabil intre dinozaurii comunisti.

Ce mai avem? Doctorul Oprescu, vazut drept salvatorul! Aloo? Salvatorul de la ce?! E adevarat, e la fel de caterincos ca Basescu, cu care s-a batut pe la primarie, dar pe vreme aia bascalia marinarului, era mai la moda. Acum nu se stie! Recunoscut pentru autostrazile suspendate verzi pe pereti si pentru Nimicul pe care l-a realizat in Bucuresti cat a primarit, acum ar vrea, cu ajutorul fostilor pesedisti expulzati de Geoana de ochii lumii din partid, sa-i fure din voturi lui Base, ca sa castige nenea Geoana (diabolic e Hrebenciuc asta!)! Ce vorbesti ma pui de urs? Cand te garanta si pe tine Vanghelie, pe care l-ai ˝bagat˝ in politica si-l tineai in brate, ai uitat?! Cand puneai botul la clica pesedista iti convenea, crezi ca ne mai pacalesti odata?! Ba bine ca nu!

Si la final el doar el: tatal tuturor dezamagirilor, omul care plange des, face putin si se cearta cu toata lumea: Base! Acum 5 ani, ne-ai prostit cu zambetul pe buze, ne-ai spus ca o sa ˝traim bine˝, dupa care ai facut pe dracu in patru, sa ne demonstrezi contrariul! Te-ai certat cu toti politicienii, ai devenit un populist de doua parale, care a tradat increderea celor ce au inclinat balanta votului in 2004. Duplicitar si plin de orgolii marunte, ipocrit si plin de pete: mihaileanu-popoviciu-eurocontruct, dar inca bun de gura, Base ar vrea sa mai ceara un mandat! Ai nu zau?! Inca un mandat in care sa te certi cu toti si toate, sa ti se rupa carma de noi, si sa dai cu piciorul intereselor celor multi pentru ca tu ai pata pusa pe vreun adversar dobitoc?!?! Pentru ce sa te votam? Sa te vedem cum iti gasesti explicatii pentru fratele bolund, fata ahtiata de putere sau pentru faptul ca, dupa ani de mandat, justitia e in continuare de cacat, coruptia si clientelismul politic sunt in floare, iar in spitale mori cu zile? Pentru asta sa te votam?

Daca ai avea un miligram de demnitate ai renunta….da asta nu se poate! Nu poate castiga un altul…..nava trebuie esuata cu capitan la bord! Sa traiesti tu bine, ca pe noi ne-ai lamurit!

Astea sunt optiunile, si acum va intreb pe voi, bizonii care ne indemnati sa votam, cu cine?! Care este cel ce ne reprezinta, ca pe mine, mojicii de mai sus nu ma reprezinta deloc! Pe cine sa votez? Ma intreb, gandindu-ma la "fraierii" care au murit in 89, si-au girat cu credulitate si inocenta lor, o tara care a devenit ca un cuib de vipere infometate! Pe cine domnilor pe cine? Care e solutia?! Solutie nu avem, dar avem o concluzie amara, pe care am citit-o pe zidurile capitalei azi, si care, m-a facut sa scriu articolul asta: 1989-2009: DEGEABA! Cat adevar si cata durere in constatarea asta, fir-ar a dracu de democratie sa ne fie!

PS: in Germania au avut loc alegeri si au candidat Angela Merkel si un candidat social democrat, Frank Walter Steinmeier. Noua din zece intervievati de pe strada aveau reale probleme in a alege un candidat, pentru ca amandoi erau buni si bine pregatiti. Ce tara plicticoasa si Germania asta!

Autor: Serban Huidu

Sursa: Serban Huidu Blog


Share
Ultima actualizare Vineri, 08 Ianuarie 2010 15:38
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact