logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Cazinourile s-au schimbat sub tranzacțiile cu criptomonede PDF Imprimare Email 258 Afişări
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 Decembrie 2023 15:05

Cazinourile, mereu surprinzătoare! Când vine vorba despre jocurile de noroc, ne-am obișnuit să avem parte de surprize, pentru că niciodată nu știi la ce să te aștepți când vine vorba despre rezultatul unui joc, mai cu seamă că nimic nu se poate programa, nu-i așa? Iar dacă este un lucru cu care cazinourile ne-au obișnuit atunci este faptul că acestea sunt mereu supuse ideii de schimbare, de evoluție, iar mai toate sunt adaptate la cerințe, la tendințe, la ce se întâmplă în fiecare zi.

 

Dacă internetul a facilitat accesul la gambling și gaming oricui, cât să poate face jocuri din orice colț al lumii, oricând își dorește, beneficiind totodată și de diverse promoții precum bonus de bun venit, lucrurile continuă să se schimbe. Un factor care pare să lucreze în beneficiul clientului, adică al tău, dacă ești deja familiarizat cu termenul, îl reprezintă criptomonedele. Aceste au schimbat modul în care se fac plăți și tranzacționări, indiferent că este vorba despre depuneri sau retrageri, această formă de plată fiind una relativ nouă - înlocuiește metoda clasică de plată. Sigur, vorbim despre un portofel digital pentru asta și despre mulți pași care nu sunt cei mai simpli, dar mai multe relatăm mai jos, ca să fii informat și pe acest subiect.

 

Ce reprezintă criptomonedele?

 

Dacă vrei o explicație cât mai simplă, o criptomonedă este o metodă de plată, o “monedă digitală” folosită la diverse acțiuni virtuale, pentru a se putea achiziționa servicii sau bunuri, având totodată și funcția de a acționa ca formă de investiție - cu toate că nu sunt emise de o entitate centralizată acestea nu sunt predispuse fraudelor, că urmare a utilizării tehnologiei blockchain (rețea inovatoare care tranzactioneaza sigur acțiunile cu criptomonede, care pot fi, spre exemplu Bitcoin, Pirate Chain și Dogecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin sau Anacoin)

 

În ceea ce privește criptomonedele și legătură cu un cazino, acestea se pot folosi la un cripto cazinou. Mai exact utilizatorii trebuie că mai întâi să-și facă un cont și să-și configureze un portofel digital, prin care să aleagă și să  accepte criptomoneda pe care doresc să o folosească. Abia apoi pot să își transfere cantitatea dorită de la ei, direct în portofelul cazinoului și ulterior să le folosească pentru jocurile de noroc, pentru a plasa pariuri așa cum consideră de cuviință.

 

Utilizarea tehnologiei blockchain pentru tranzacții securizate

 

Acum, ca să explicăm mai bine ce este blockchain, trebuie să știi înainte de orice ca toată această nebunie tehnologică este una relativ nouă, care nu are nici măcar un deceniu de activitate. Tehnologia blockchain este o extensie a criptomonedelor, un serviciu de rețea care descentralizează datele, le integrează și le protejează în mod securizat prin eliminarea dublării datelor.

 

Astfel, prin lipsa permisiunii de a modifica datele, fără a se da acordul în acest sens, nu se pot falsifica și frauda datele jucatorilor. În principiu, pe lângă protecția datelor utilizatorilor, tehnologia mai are și ca scop înregistrarea tranzacțiilor cu criptomonede, prin verificarea semnăturilor digitale. Ce este de reținut din această înșiruire de termeni și factori este faptul că informațiile digitale nu se pot edita - nu se poate șterge, distruge sau modifica nimic din ce înseamnă această structură de datel .organizată în blocuri (bucăți), care se pot interesa de orice are acces la internet.

 

Reglementarea și legalitatea criptomonedelor în jocurile de noroc

 

Reglementarea jocurilor de noroc din România arată diferită față de ce informații ai putea găsi în alte teritorii din România, asta pentru că fiecare guvern își stabilește propriile reguli, iar la noi intervine o autoritate avizată, aici în rolul principal fiind Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc din România - ONJN. Altfel, clar, era nevoie de o astfel de activitate, mai cu seamă că din jocurile de noroc se generează anual miliarde de dolari la nivel global și aici s-ar fi pierdut sume importante care se pot transforma în venituri pentru bugetul de stat.

 

La nivel național este peste 30 de operatori care au licență de funcționare, România fiind printre piețele legale unde se pot practica jocuri de noroc în UE. ONJN monitorizează, totodată și site-urile internaționale care se pot accesa din țară, acolo unde se pot face și plini cu monede digitale. Așadar, tranzacțiile tip blockchain nu fac excepție de la monitorizare, însă nu există un cadrul legislativ în privința criptomonedelor, ci doar prevederi care menționează diverse aspecte fiscale legate de impozitarea veniturilor realizate din astfel de tranzacții; nu s-a adoptat încă nimic în ceea ce privește utilizarea sau furnizarea portofelelor digitale.

 

Concluzie

 

Indiferent de metoda de plată, este important să fii atent la măsurile de siguranță pe care cazinourile le-a luat pentru a-ți proteja bugetul și datele personale. Este esențial să urmărești precauțiile asumate, pentru că altfel riști să-ți pui la bătaie banii în bătaia vântului și să nu ai niciun fel de măsură de siguranță. Fii atent la experiența altora și dacă site-ul pe care le-ai ales are recenzii slabe și este acuzat de diverse fraude sau hacking, atunci orientează-te către alte platforme. În plus, îți recomandăm ca în cazul în care acest subiect, respectiv cazinourile și criptomonedele îți sunt de interes, atunci să mai citești orice poți, mai ales jurnale din domeniul financiar, ca să rămâi mereu informat cu noutățile.


Share
Ultima actualizare Vineri, 15 Decembrie 2023 13:43
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact