logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Expresii de dragoste eternă: Descoperă cele mai frumoase mesaje de dragoste lungi PDF Imprimare Email 309 Afişări
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 08:11

Relațiile dintre oameni sunt un mecanism complex, mai ales când vine vorba de relația dintre doi oameni care se iubesc. Poate că nici cele mai frumoase mesaje de dragoste lungi nu te vor învăța cum să creezi o relație ideală, dar cel puțin îți vor da un indiciu despre cum să construiești o relație cu persoana pe care o iubești cu adevărat!

- Când eram egoist, dragostea ta m-a făcut să fiu un dăruitor vesel, când eram nesigur, dragostea ta m-a făcut să mă simt încrezător și când am fost amar, iubirea ta m-a făcut cel mai dulce tip. Îți datorez personalitatea mea dulce. Dragostea este puternică, iubirea este transformatoare și frumoasă. Toate acestea mi-am dat seama în momentul în care m-am îndrăgostit de tine. Dragostea noastră a devenit totul pentru mine, găsesc mângâiere în a te iubi, găsesc pace în a te iubi și găsesc o bucurie nespusă în a te iubi. Nu mă pot sătura de tine.

- Te iubesc azi, te voi iubi mâine și promit să te iubesc pentru totdeauna. Dacă ai fost primul azi, te voi încuraja și dacă vii ultimul mâine, te voi înveseli. Iubirea mea, cu tine, lumea mea este plină de speranță, cu tine lumea mea este puternică și de necucerit. Cred în tine și în mine. Viitorul nostru a devenit cel mai luminos, deoarece am găsit dragostea într-un loc fără speranță. Te voi salva cu viața mea, dragostea mea pentru tine este necondiționată. Vom asalta vremea împreună.

- Ochii mei așteaptă să te vadă în fiecare zi precum un paznic așteaptă să vadă dimineața. Lumina din ochii tăi când zâmbești aduce liniște în lumea mea. Nicio femeie nu este ca tine, iubirea mea. Multe sunt cele care au pretins că mă iubesc, dar niciuna nu mi-a slujit vreodată dragostea lor ca tine. Chiar mai mult, sunt cele care îmi doresc inima, dar eu aleg să te iubesc, deoarece ești tu sau nimeni altcineva.

- Felul în care mă faci să mă simt este un sentiment pe care mi-l doresc, pentru tot restul vieții mele. Cu cât te am mai mult lângă mine, cu atât te vreau mai mult. Este ca savoarea unui vin nou, vreau să-l beau până mă îmbăt. Inima mea a fost menită să o fure pe a ta. Nările mele au fost menite să inspire mirosul pielii tale. Vreau să respir aerul pe care îl respire tu, vreau să merg pe calea iubirii cu tine, oriunde ne duce. Ar fi bine să fim o eternitate împreună. Lumea mea ești tu.

În acest articol, ne propunem să descoperim câteva dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste lungi, care transmit pasiune, afecțiune și devotament.

- Cine îți poate lua locul? Cine îmi poate bucura inima ca tine? Cine poate face ca viața să merite trăită la fel de mult ca tine? Știi cine altcineva decât tu? Nimeni, în afară de tine! Tu ești motivul pentru care fiecare dimineață este frumoasă și plină de speranță. Tu ești motivul pentru care vreau ca această inimă a mea să continue să bată! Totul este pentru tine. Vreau doar să știi că te iubesc foarte mult. Nu pot spune mai mult de atât.

- Promit să te iubesc din toată inima mea, să fiu dedicat fericirii tale până când moartea ne va despărți. Nu contează ce ne iese în cale, este dragostea ta până la veșnicie în inima mea. Te iubesc așa cum ești! Nu trebuie să fii nimic mai mult sau mai puțin. Vreau doar să creștem împreună. Mă rog ca viața să fie bună cu noi, astfel încât să ne demonstrăm dragostea unul față de celălalt într-o manieră extatică. Toate promisiunile mele către tine în locul secret, sunt dispus să le împlinesc sub strălucirea soarelui. Te iubesc!

- Dragostea adevărată nu moare niciodată; în inima mea, vei trăi atât cât trăiesc eu. Dacă ceva contează pentru mine, cu siguranță, nu mai mult decât tine. Dacă vreun vis contează pentru mine, cu siguranță, nu mai mult decât o viață cu tine. Tu ești lumea mea, o voi spune atâta timp cât voi putea respira. Tu ești viața mea, te voi iubi atâta timp cât voi putea trăi. Dacă încă nu știi ce înseamnă asta, înseamnă doar că te iubesc!

- Dacă aș spune că ești totul pentru mine, înseamnă că ești aerul pe care îl respir, stelele de pe cerul meu, lumina lumii mele, speranța mea de glorie, bucuria și pacea mea veșnică, tu ești totul în toate! Așadar, te rog să parcurgi acest drum cu mine, sunt sigur că va fi fără gropi și șanțuri, deoarece este un drum care nu a mai fost parcurs niciodată. Te iubesc.

- Oricât de multă bogăție și glorie aș acumula pentru mine, dacă nu am inima ta în a mea, atunci am pierdut cea mai mare dintre toate comorile. Tu ești motivul pentru care aurul nu are valoare pentru mine, deoarece, dacă te-aș avea, le am pe toate. Încă ești motivul pentru care diamantul este de mare comori pentru mine, deoarece muncesc din greu să mă asigur că împodobesc o astfel de bijuterie pe tine! Haide în această grădină a iubirii, să procreăm mai multe semințe de iubire, să înflorească pentru totdeauna roadele pe care le aducem. Fie ca nava care ne poartă dragostea să nu se scufunde și să nu se răstoarne niciodată cu turbulența furtunii vieții. Te iubesc!

- Întâlnind mai mulți oameni în fiecare zi, mă face să realizez un lucru sigur, că nu vreau pe nimeni altcineva și nici nu am nevoie de nimeni altcineva în afară de tine. Am călătorit spre est, tot am găsit că ești cel mai bun, am călătorit spre vest, ai ieșit distins, am străbătut nordul, dându-mi seama că nimeni nu o face mai bine decât tine, chiar și în sud, ei au încercat, dar, în schimb, te-am dorit și mai mult. Inima mea nu dorește pe nimeni altul decât pe tine, asta am aflat în călătoria mea prin pământ. Să facem deja planuri pentru viitorul nostru, deoarece este strălucitor prin ochii iertării, este colorat prin puterea caracterului nostru. Iubirea este unică prin frumusețea imperfecțiunilor noastre. Te iubesc, sincer.

- Poate fi ușor să te îndrăgostești, dar este mai ușor să rămâi îndrăgostit de tine. Deoarece gustul buzelor tale mi-a captat inima, simțirea respirației tale mi-a dat viață, privirea din ochii tăi m-a alinat de durerea singurătății. Mi-ai făcut dragostea posibilă, ai făcut ca viața să merite trăită. Doar tu ai cheia inimii mele. Numai sărutările tale tandre mi-ar fi putut trezi inima pasivă. Numai pe tine te voi iubi pentru totdeauna!


Share
Ultima actualizare Vineri, 17 Noiembrie 2023 08:56
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact