logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Tot ce ar trebui sa stiti despre pariurile sportive PDF Imprimare Email 686 Afişări
Scris de Sighet Online   
Luni, 07 Martie 2016 16:37

Mai ales in orasele mari, pe orice strada mai importanta am merge, vom gasi, cu siguranta, cel putin o agentie de pariuri. Unii dintre noi au intrat deja in una si au pariat, dar pentru altii aceste locatii sunt unele despre care nu stiu multe amanunte, iar pariurile sunt un domeniu destul de necunoscut pentru ei. Insa omul invata tot timpul cate ceva nou, astfel ca niciodata nu strica sa ai cateva informatii in plus despre un domeniu pe care nu il cunosti foarte bine sau despre care stii doar foarte putine amanunte. Astfel ca, in continuare, vom vorbi despre pariuri si agentiile in care acestea se pot desfasura.

Pariurile sportive si ce presupun acestea.

Pariurile sunt incadrate in categoria jocurilor de noroc, asta pentru ca, in cazul unui castig, o foarte mare parte din acesta este atribuit norocului. Chiar daca la pariuri conteaza foarte mult si strategia, aceasta nu asigura in totalitate castigul. Astfel ca nu exista siguranta unui castig, chiar daca toate datele si statisticile disponibile pana in acel moment spun ca acesta ar trebui sa fie rezultatul, asta nu inseamna ca pot aparea lucruri neprevazute, cum ar fi o accidentare care sa intoarca rezultatul.

Chiar daca am vorbit doar despre agentiile de pariuri pe care le puteti vedea pe strada, cu siguranta ati vazut si reclame care recomandau utilizarea site-urilor pentru pariuri. Aceste agentii online de pariuri sunt cel mai adesea si cele care au locatiile fizice pe care le putem observa in orasele noastre. Dar, de regula, acestea sunt internationale, desfasurandu-si activitatea si in multe alte tari. Iar, pe langa pariuri, acestea se ocupa si de multe alte jocuri de noroc, acest lucru intamplandu-se mai ales in mediul online.

Asa cum bine se poate intui din randurile de mai sus, pariurile sportive pot fi facute si in mediul online, iar pentru a face acest lucru pariorul trebuie sa isi aleaga o agentie online de pariuri si sa isi faca un cont. Apoi trebuie sa depuna o suma de bani, cea minima variind in functie de agentia aleasa, dupa care nu ii mai ramane decat sa joace. In plus, parierea la agentiile din mediul online poate aduce si o serie de avantaje, iar printre acestea se gasesc si bonusurile, care nu exista la agentiile fizice.

Insa, cei care se apuca de pariuri sportive, fie ca sunt in mediul online sau offline, trebuie sa stie ca nu vor exista castiguri extrem de mari sau cel putin nu de la inceput. In plus, chiar daca norocul joaca un rol important, asta nu inseamna ca jucatorul nu trebuie sa aiba o strategie bine pusa la punct. Asta va ajuta si la pierderea a mai putini bani, iar un truc util pentru cei care nu doresc sa cheltuie foarte multi bani pe pariurile sportive este sa ii foloseasca doar pe cei castigati din aceasta activitate.

Dar chiar daca se intampla ca unele persoane sa nu priveasca intr-un mod pozitiv pariurile si agentiile de pariuri, asta nu inseamna ca acestea reprezinta o amenintare asupra jucatorilor, ci uneori se poate intampla ca acestea sa fie cele care le asigura un venit in plus celor care joaca.

Agentiile online versus agentiile fizice

Chiar daca, la prima vedere, ar putea sa para ca nu exista nici o diferenta intre o agentie online de pariuri si una fizica, finalitatea este aceeasi in ambele cazuri, adica se pot plasa pariuri. Dar conditiile sunt diferite, ambele avand avantaje si dezavantaje, iar, in esenta, in cele din urma, ne dam seama ca exista diferente destul de mari intre cele doua.

Cei care au un cont la o agentie online de pariuri stiu ca este mult mai comod sa pariezi asa, pentru ca poti face acest lucru din confortul propriei locuinte, fara sa mai fii nevoit sa iesi pentru a merge la o agentie fizica. Iar acest lucru poate fi chiar de mai mare folos atunci cand cel care joaca nu poate avea acces la o agentie fizica de pariuri. In plus, poti avea acces cu o mai mare usurinta la informatii despre acest domeniu, astfel ca poti sa vezi ponturile recomandate la pariuri azi, de catre expertii PariuriX.com.

Asa cum aminteam si intr-un paragraf anterior, agentiile online ofera bonusuri, acestea reprezentand de regula o anumita suma ce poate fi jucata la primul pariu, iar in cazul in care pariul este necastigator suma ramane in cont, nefiind luata de catre agentie. Astfel ca jucatorul poate juca aceeasi suma de bani de doua ori, chiar daca prima data a facut un pariu care nu s-a dovedit a fi castigator.

Dar atunci cand alegi sa pariezi intr-o agentie fizica ai posibilitatea sa socializezi cu cei care au aceeasi pasiune pentru pariuri si poti gasi un motiv pentru o iesire cu prietenii. Insa, daca alegi varianta online, ai posibilitatea sa vezi meciurile si sa pariezi live, lucru pe care nu il poti realiza in agentiile fizice. Iar pariatul live este un mod suplimentar de a face ceva bani, mai ales daca poti intui destul de bine situatiile si cum se vor finaliza acestea. In plus, faptul ca poti vedea meciurile online este un mare avantaj pentru ca, in alte conditii, ai fi nevoit sa platesti un pret suplimentar pentru a le viziona.

Oricat de avansata ar fi tehnologia in acest moment, in continuare este mai simplu sa joci la o casa de pariuri care are un sediu fizic, pentru ca te duci, pui un bilet pentru un pariu sportiv si te duci acasa, iar dupa ce meciul a avut loc si previziunile tale s-au adeverit, te duci si iti ridici premiul. Dar in cazul agentiilor online procesul este mai complicat, astfel ca, inainte de a juca, trebuie creat un cont, trebuie depusa o suma de bani, iar mai apoi se poate paria. Iar in cazul castigului suma se poate ridica de abia dupa ce atinge un anumit nivel, care, de regula, este egala sau ceva mai mare decat suma minima ce trebuie depusa.

Pericolele pariurilor

Chiar daca pariurile sportive nu reprezinta un risc pentru toata lumea, asta nu inseamna ca nu exista persoane afectate de acestea. Iar acest lucru inseamna ca toti cei care isi doresc sa se apuce de pariuri sportive ar trebui sa stie care sunt pericolele acestora si care sunt lucrurile de care sa se fereasca pentru a nu ajunge intr-o situatie negativa.

In primul rand, daca sunteti minori, nu ar trebui sa va apucati de jucat la pariuri, pentru ca riscul de a ajunge la dependenta este mai mare decat in cazul adultilor, iar personalitatea se poate dezvolta intr-un mod defectuos, lucru care il poate afecta pe parior pentru tot restul vietii. Dar chiar si in cazul adultilor poate aparea dependenta, ceea ce se intampla mai ales in cazul celor care au mecanisme slabe de control al impulsurilor.

Dar daca sunteti adulti si simtiti ca ati putea cadea prada dependentei de pariuri sportive, puteti sa utilizati un truc simplu care sa va ajute sa mai eliminati din tentatie. Iar acesta este reprezentat de utilizarea pentru realizarea pariurilor doar de sume care au fost castigate din pariuri precedente. Desigur, acest lucru nu se poate face de la primul pariu, dar puteti sa folositi aceasta tactica dupa cinci pariuri, de exemplu. Iar in cazul in care constatati ca nu castigati nimic si strategiile dau gres ati putea lua in considerare si renuntatea la pariuri, pentru ca, in caz contrar, puteti ajunge sa pierdeti mult mai multi bani decat ati putea sa castigati.

Iar in cazul in care sunteti deja dependenti de pariuri puteti sa apelati la ajutor specializat pentru a scapa de aceasta. Iar ajutorul poate veni de la psihoterapie, mai ales cea cognitiv comportamentala, care da cele mai bune rezultate atunci cand este vorba de orice fel de dependenta.

De asemenea, trebuie sa fiti foarte atenti care sunt agentiile la care jucati, mai ales daca o faceti in mediul online. Astfel ca trebuie sa va asigurati dinainte de a va face cont ca acestia isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre in legalitate, deoarece, in caz contrar, puteti primi chiar si dumneavoastra amenda. Astfel ca ar trebui sa alegeti doar agentii de pariuri online cu licenta in Romania, precum cea din lista de pe siteul https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-online-cu-licenta-in-romania.html, pentru a preintampina orice situatie neplacuta.

 


Share
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact