logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Topul oamenilor din administratie si politica din Maramures prezenti pe reteaua de socializare. Vezi ce activitate au si cu ce se mandresc PDF Imprimare Email 2172 Afişări
Duminică, 07 Aprilie 2013 20:47

Nu ai cont de Facebook? Nu existi. Cel putin asta spun majoritatea celor care au conturi pe reteaua de socializare. Fie ca vorbim de cetateni simpli, fie de oameni din administratie si politica, Facebookul pare sa fie principalul canal de comunicare rapida. Ca se pricep mai mult sau mai putin la manuirea tastaturii sau isi actualizeaza zilnic, ori doar din 4 in 4 ani contul sau pagina, politicienii sunt prezenti si pe aceasta platforma. Pozitia si activitatea acestora difera de la caz la caz. In timp ce pentru unii Facebook-ul este doar o unealta folosita in campanii, pentru altii, platforma reprezinta un mijloc de comunicare direct si accesibil in orice moment al zilei. Conform facebrands.ro, numarul utilizatorilor de Facebook din Maramures este de aproape 106.000, din care peste 75.000 din Baia Mare. 

 

 

1. Catalin Chereches, primarul Municipiului Baia Mare. Are 5.100 de prieteni vsi este urmarit de alti 12.132 de abonati. Este de departe cel mai activ utilizator de Facebook dintre baimarenii din administratia maramureseana.Isi tine zilnic la curent prietenii, urca fotografii, mesaje si dialogheaza permanent cu baimarenii si prin acest mijloc de comunicare. Are 621 de albume de fotografie, care insumeaza 6,712 de poze şi a fost etichetat in alte 349 de imagini. Fotografiile sunt diverse, de la intalniri cu cetatenii si pana la evenimentele organizate de edil sau participarile la diverse manifestari. Singura „problema” a primarului baimarean par a fi fanele, care il asalteaza cu mesaje diverse, mai ales de amor. Cu toate că regulile Facebook restrictioneaza numarul de prieteni la 5.000, daca doriti sa fiti la curent cu activitatea primarului, puteti sa va abonati la postarile sale. 
Link catre contul oficial de Facebook al primarului https://www.facebook.com/catalin.chereches 


2. Liviu Marian Pop, senator PSD. Are 4.996 de prieteni, 640 de abonati, 20 de albume de fotografie, care totalizeaza 827 de poze. Majoritatea dintre ele sunt de la diverse evenimente organizate pe linie de partid, iar altele capturi de la emisiunile la care participa senatorul. Cea mai recenta fotografie a fost realizata la alegerile PSD Maramures, unde parlamentarul s-a imortalizat cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Ne aducem aminte de vremea cand Liviu Marian Pop era sindicalist sef, iar activitatea sa pe retelele de socializare era de alta natura. Vremurile se schimba, insa, activitatea pe retele, la fel. 
Link spre contul senatorului 
https://www.facebook.com/liviumarian.pop 



3. Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş. Are 4.998 de prieteni, 21 de albume foto, totalizand 163 de poze. Remarcam ca foarte multe dintre aceste fotografii il ilustreaza si pe primarul baimarean, Catalin Chereches. De departe fotografia cea mai „picanta” a presedintelui CJ este cea in care invarte mamaliga la Sighetu Marmatiei, alaturi de primarul Ovidiu Nemes. Activitatea sa este una periodica, printre preferintele lui Zamfir Ciceu in materie de Facebook aflandu-se postarea de citate inspirationale, care apartin unor autori mai mult sau mai putin celebri. 
Link spre contul presedintelui CJ Maramures
https://www.facebook.com/zamfir.ciceu 



4. Rogojan Mihai Ciprian, senator PDL. Are 4,464 de prieteni si doar 56 de abonati. Interactioneaza relativ des cu prietenii de pe platforma, are 11 albume foto, care totalizeaza 228 de fotografii. A fost etichetat in alte 426 de poze urcate de prietenii sai. Pe contul sau privat are fotografii recente, din activitatea politica, dar si de pe vremea cand principala sa activitate era muzica, fiind tobosarul trupei Sistem. Acesta are si o pagina de Facebook, apreciata de 737 de romani. Dacă vă interesează să vedeţi în imagini trecerea de la tobe la tribuna parlamentului, puteţi să îi trimiteţi friend request sau sa ii dati like la pagina. 
Link spre contul personal al senatorului 
https://www.facebook.com/rogojan.ciprian 
Link spre pagina senatorului 
https://www.facebook.com/RogojanMihaiCiprian?fref=ts 



5. Ovidiu Nemes, primarul Municipiului Sighetu Maramatiei. Pagina sa de Facebook numara 4.372 de aprecieri, dar sunt si diverse sesizari venite de la cetateni. Daca unele se refera la infrastructura, altele tin de problema maidanezilor. Multi sigheteni spun ca primarul lor copiaza stilul altui primar maramuresean, ceea ce nu ar fi problema, daca l-ar imita si la capitolul grija si interes fata de problemele administrative ale urbei. Intre timp, intre o mamaliga invartita in buricul targului, festivalul taierii porcului de Craciun si doua dansuri din buric la serbarile orasului, sighetenii ar dori si un strat de asfalt, chiar si subtire, respectiv mai putini caini comunitari. 
Link spre pagina primarului de Sighet 
https://www.facebook.com/Nemes.Ovidiu 



6. Cornelia Negrut , deputat PC. Are 4,138 de prieteni si doar 331 de abonati. A urcat pe parcursul vremii 18 albume foto, care totalizeaza 330 de poze. A fost etichetata in alte 136 de fotografii. Se pare ca munca de parlamentar ii lasa timp si pentru a se ocupa de alte activitati, asa se face ca, aproape zilnic, Neli, cum ii spun prietenii, se ocupa de “culturalizarea” prietenilor de pe Facebook, aducandu-le la cunostinta, cel mai probabil prin metoda copy paste, marile evenimente petrecute de-a lungul vremii in zilele respective. Daca va este lene sa consultati Wikipedia sau nu cititi ziarele pentru a afla ce s-a petrecut intr-o zi de 7 aprilie, spre exemplu, pe parcursul vremii, puteti sa deveniti prietenii deputatei pe reteaua de socializare. O sa va tina la current cu datele istorice. 
Link spre contul deputatei 
https://www.facebook.com/negrut.cornelia.1 



7. Gabriel Valer Zetea, vicepresedinte CJ Maramures si proaspat ales presedinte PSD Maramures. Are 1,082 de prieteni, 296 de abonati si 26 de albume, totalizand 339 de poze realizate cu diverse ocazii, atat evenimente politice, campanile, cat si din timpul liber. Lucrurile par sa ii mearga bine pe toate planurile. Chiar daca este divortat, Gabriel Zetea traieste o poveste de iubire , iar apropiatii cuplului spun ca se aud clopote de nunta. 
Link catre contul lui Gabi Zetea 
https://www.facebook.com/gabrielvaler.zetea 



8. Florin Tataru, deputat PSD.Informatiile care tin de numarul de prieteni si abonati nu sunt publice, cu toate acestea, fotografiile pot fi vizualizate de catre oricine. Cel putin la capitolul retele de socializare, activitatea parlamentarului este satisfacatoare. De departe cele mai interesante fotografii sunt cele de la un maraton caritabil de inot, unde acesta nu a mai tinut cont de tinuta sau de ochii publicului, renuntand la haine pentru un slip, la grija fata de judet in favoarea unei sarituri in bazin. Fotografiile sunt marturie ca macar la inot Florin Tataru se pricepe. 
Link spre contul deputatului 
https://www.facebook.com/florin.tataru.18 



9. Toader Mihali, primarul din Borşa.Este mai atipic, inclusiv pe reteaua de socializare. Numarul prietenilor este o informatie restrictionata, dar are 997 de abonati. Consultand contul edilului borsean, aflam ca el este “sef, nu sluga” la Primaria Borsa. Dorul de orasul in care a activat pret de cativa ani, sau neatentia, il pozitioneaza pe primarul Mihali ca si localitate in care locuieste in Bruxelles/Belgia. 
Link spre contul primarului de Borsa 
https://www.facebook.com/Mihali.Tony 


Articol integral pe : Emaramures.ro


Share
Ultima actualizare Luni, 08 Aprilie 2013 05:22
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact