logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Eveniment baschetbalistic în parcul Grădina Morii de Ziua Internaţională a Copilului iniţiat de FRB şi Asociaţia Telefonul Copilului în colaborare cu BC EKO Sighet şi Şcoala „Dr. Ioan Mihalyi de Apşa” PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 15 Mai 2011 20:43

Printr-un parteneriat încheiat între Federaţia Română de Baschet (FRB)  şi Asociaţia Telefonul Copilului, cu ocazia zilei de 1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului,  în 4 locaţii din ţară se vor desfăşura mini-turnee de baschet. Datorită amplorii pe care a luat-o baschetul la nivel de copii în Sighetu Marmaţiei, în special prin intermediul clubului BC EKO Sighet, Federaţia Română de Baschet a hotărât ca una din aceste 4 locaţii să fie municipiul nostru.

În Sighetu Marmaţiei evenimentul va avea  loc în parcul Grădina Morii. Se vor juca 4 meciuri, iar echipele vor fi mixte (băieţi şi fete) şi vor fi alcătuite din copii ai clubului BC EKO Sighet născuţi în 2002 şi 2003. Fiecare copil participant va fi răsplătit cu cadouri din partea  Federaţiei Române de Baschet  şi a Asociaţiei Telefonul Copilului.

Acest proiect este iniţiat de  Federaţia Română de Baschet (FRB)  şi Asociaţia Telefonul Copilului, în colaborare cu BC EKO Sighet şi Şcoala „Dr. Ioan Mihalyi de Apşa” Sighetu-Marmaţiei.

Trebuie menţionat faptul ca începand cu luna mai a acestui an, BC EKO Sighet s-a afiliat la Federaţia Română de Baschet (FRB). Această afiliere este un pas mare în dezvoltarea clubului dar şi al baschetului sighetean în general deoarece de acum înainte BC EKO Sighet va  participa la activităţile coordonate şi iniţiate de Federaţia Română de Baschet.

Ultima actualizare Duminică, 15 Mai 2011 22:14
Citeşte mai mult...
 
Turneu de turca la Sighet pe 14 si 15 mai 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 10 Mai 2011 15:56

Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă organizează intre 14 si 15 Mai 20011, la Stadionul Municipal, un turneu pentru promovarea jocului de ţurcă.

Înscrierea este gratuită.

Echipele formate din câte cinci jucători se vor inscrie până în data de 13 Mai ora 14 la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unde se va comunica numele echipei si componenta ei (se admit si porecle).

Citeşte mai mult...
 
CS Plimob Sighetu Marmatiei este campioana judetului la juniori E la fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 08 Mai 2011 18:27

Duminica 8 mai, pe Stadionul Municipal Sighetu Marmatiei s-au disputat semifinalele si finala Campionatului Judetean Maramures la juniori E la fotbal, si anume copii nascuti in anul 2000 sau mai mici.
In urma meciurilor disputate anterior,  in semifinale s-au calificat echipele CS Plimob Sighetu Marmatiei, FC Mara Baia Mare,  XELA Baia Mare si Sporting Baia Mare. 
In prima semifinala s-au intalnit CS Plimob Sighetu Marmatiei si XELA Baia Mare, echipa sigheteana castigand fara problem cu scorul de 5 – 2.

In a doua semifinal au jucat echipele FC Mara Baia Mare si Sporting Baia Mare, scorul fiind de 6 – 1 pentru FC Mara.

Astfel in meciul pentru locurile 3 - 4 s-au intalnit XELA Baia Mare si Sporting Baia Mare, scor 4 -3.

Finala mare, CS Plimob Sighetu Marmatiei contra FC Mara Baia Mare a fost un meci extreme de viu disputat, cu foarte multe goluri si faze frumoase la ambele porti. Sighetenii conduceau la un moment dat cu 2 la 0 insa scorul a fost 3 la 3 dupa terminarea timpului de joc. Totul s-a decis  la penalty-uri unde s-a impus Plimob Sighet, castigand astfel Campionatului Judetean Maramures la juniori E.

In urma acestiu rezultat echipa sigheteana s-a calificat la etapa zonala a acestei competitii de junior unde va juca alaturi de campioanele judetelor Cluj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Bistrita.

Citeşte mai mult...
 
Dans sportiv. Cupa „Chris – Teen’s” 7 mai 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 08 Mai 2011 12:31

Cupa „Chris – Teen’s” 2011 de SighetOnline
Ultima actualizare Duminică, 08 Mai 2011 14:37
 
Cosmin Repa, medaliat cu bronz la Campionatul National de Karate PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Miercuri, 04 Mai 2011 09:38
In zilele de 30 aprilie - 1 mai, Federatia Romana de Karate WKC a organizat la Dej a XV- a editie a Campionatului National de Karate pentru cadeti, juniori si seniori. Competitia a aliniat pe tatami-ul Salii Sporturilor din Dej un numar de 140 de karateka legitimati la 27 de cluburi din tara.Toti participantii la aceasta importanta competitie sunt detinatori a centurii negre si au reprezentat mai multe stiluri din karate-ul din Romania.De la aceasta competitie nu se putea sa lipseasca si Clubul Sportiv KARATE ,,KAMIZA-DO" Sighetu Marmatiei. Antrenorii Sorin Halici ( 5 Dan) si Caius Lugojan ( 3 Dan ) l-au prezentat in competitie pe karateka Cosmin Vladut Repa ( 1Dan ).
"A fost prima sa competitie nationala oficiala la categoria juniori.Cosmin a avut o buna exprimare sportiva pe tatami, cu o tehnica bine conturata, cu multa concentrare, cu ritm si kime specifice pentru kata. Ca urmare a bunei sale prestatii,Cosmin Repa a reusit sa urce pe cea de a 3-a treapta a podiumului si sa fie medaliat cu bronz. Atat el cat si antrenorii sai, speram sa ne putem valorifica performantele in urmatoarele competitii nationale si internationale din calendarul Federatiei Romane de Karate.", ne-a declarat prof. Caius Lugojan
Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet merge cu doua echipe la Cupa Galactica la Minibaschet fete de la Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 28 Aprilie 2011 15:19
In perioada 29 Aprilie – 01 Mai 2011, la Cluj-Napoca se va desfasura Cupa Galactica la Minibaschet fete. Turneul estedestinat jucatoarelor nascute in 1999 si mai mici. Clubul BC EKO Sighet va participa la aceasta competitie cu doua echipe: BC EKO Sighet 1 si BC EKO Sighet 2.  Turneul este un bun prilej de verificare a potentialului echipelor in perspectiva participarii la Campionatele Nationale din luna iunie a acestui an care se vor desfasura la Brasov si la care clubul sighetean va participa la toate categoriile (Baby Baschet - masculin si feminin, Minibaschet masculin si feminin).
Ultima actualizare Joi, 28 Aprilie 2011 16:14
Citeşte mai mult...
 
Echipa Clubului de Şah „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei s-a clasat pe Locul V pe ţară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Aprilie 2011 10:52

Recent, Federaţia Română  de Şah (FRS) a dat publicităţii clasamentul celor mai bune echipe din ţară la şah clasic, clasament în care, printre cele 67 echipe amintite (dintre cele 207 înregistrate oficial de FRS), echipa Clubului de Şah „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei figurează pe Locul V. Micii şahişti sigheteni antrenati de catre profesorul Ioan Costiuc, au participat recent la Campionatul Naţional Individual – copii şi juniori desfăşurat la Călimăneşti-Căciulata, de unde s-au întors cu un lăudabil succes, dacă avem în vedere că şahiştii sigheteni şi-au confruntat  aptitudinile şi cunoştinţele cu peste 600 de şahişti din ţară. Astfel, la şah practic, Milan Mujdar (8 ani) s-a clasat pe Locul V, urmat de colegul său Csurka Roland (10 ani), clast pe locul XII. La şah rapid, acelaşi Csurka Roland (10 ani) a cucerit locul IV, locul V revenindu-i lui Dan-Alexandru Dicu (10 ani). Rezultate bune au obţinut şi jucătorii Andrei Cătălin Mintău (7 ani) şi Felix Cosmin Orga (8 ani). Trebuie de menţionat că, de fapt, întreaga echipă a avut un joc excepţional – dovadă locul în clasamentul FRS – doar că, în marea lor majoritate au jucat cu şahişti peste vârsta lor: de exemplu, Andrei-Cătălin Mintău, care a jucat la categoria de 8 ani pe care el îi va împlini abia în 7 noiembrie.  Indiferent de rezultatele personale, faptul că echipa „Sig-Mar” este clasată pe Locul V pe ţară este dovada că la Sighetu-Marmaţiei, sportul alb face „şcoală”.

Ultima actualizare Vineri, 29 Aprilie 2011 09:18
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanca Ariana Popovici, campioana nationala U14 la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Miercuri, 27 Aprilie 2011 21:21

Emil Kosztelnik si Ariana Popovici (2009)În perioada 18 - 22 aprilie s-a desfăşurat la Cluj- Napoca Turneul Final al Campionatului Naţional U14 atât la feminin, cât şi la masculin. La feminin, cele două formaţii care au ajuns să se lupte pentru medalia de aur au fost: CSS Ploieşti şi MC Sport Cluj-Napoca. Scorul final al partidei disputate în Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost cel de 70-41 în favoarea clujencelor de la MC Sport, echipă la care evoluează şi sigheteanca Ariana Popovici. Marcatoarele Finalei Mari au fost: Karsai (22p), Podar (12p), Moldoveanu (12p), Baias (11p), Tămaş (2p), Pop (2p), Man (2p), Giurgiu (2p) şi Popovici (2p).
Ariana Popovici a început baschetul la Sighetu Marmaţiei în cadrul clubului BC Olimpic Sighetu Marmaţiei, la început cu antrenorul George Opriş iar după plecarea acestuia în Baia Mare cu antrenorii Emil Kosztelnik şi Villand Albert în perioada 2008 - 2009. În această perioadă talentul tinerei sighetence a fost remarcat la Campionatul Naţional de Baschet pentru copii sub 12 ani, desfăşurat în tabăra “Cerbu”, din Târgovişte, Ariana Popovici, jucatoare la vremea respectivă în echipa de “mini baschet” a BC Olimpic Sighet, fiind selecţionată în lotul naţional.

Ultima actualizare Joi, 28 Aprilie 2011 09:43
Citeşte mai mult...
 
Turneu national de turca in 14-15 mai la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 23 Aprilie 2011 09:03
In perioada 14 - 15 Mai 2011, la Stadionul Municipal, Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă organizează un turneu pentru promovarea jocului de ţurcă.

Inscrierea este gratuită!

Echipele formate din câte cinci jucători se vor inscrie până în data de 13 Mai ora 14 la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unde se va comunica numele echipei si componenta ei (se admit si porecle).

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - Liga a IV-a. Seria Nord. CS Marmatia este lider autoritar PDF Imprimare Email
Joi, 21 Aprilie 2011 13:48

In etapa intermediara din seria Nord a Ligii a patra s-au disputat patru meciuri. Plimob Sighet si CS Marmatia s-au impus fara probleme pe teren propriu. Scoruri mari s-au inregistrat si la Rozavlea si Moisei. Victime au fost echipele din Borsa si Viseu de Sus. Ocna Sugatag a stat, iar astazi si maine sunt programate ultimele doua jocuri din etapa intermediara.

Rezultatele etapei
Plimob Sighet – Recolta Salistea de Sus 4-0
Rozalina Rozavlea – CSO Borsa 6-1
Zorile Moisei – Bradul Viseu de Sus 7-1
CS Marmatia 96 Sighet – Iza Dragomiresti 3-0
Salina Ocna Sugatag a stat.

Citeşte mai mult...
 
BC ''EKO'' Sighet a cucerit locul I la cea de-a IV editie a Cupei ''Sighet FM'' la baby baschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 17 Aprilie 2011 20:18

In perioada 15-17 aprilie, Sighetu Marmatiei a respirat baschet. Si mai precis baby baschet baieti, in cadrul unui turneu aflat deja la cea de-a IV-a editie si organizat de catre BC ''EKO'' Sighet. Au participat 15 echipe la grupele de 2001 si de 2002-2003, ele intrecandu-se pe parcursul a doua zile de competitie. In orasul nostru au venit echipe din Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, echipe cu multe turnee castigate la activ.

Dupa meciurile disputate vineri si sambata, in marea finala au ajuns echipele BC '' For You'' Cluj si BC ''EKO'' Sighet I. Meciul a fost unul foarte aprig disputat, pana aproape de final clujenii fiind in avantaj. Dar sighetenii s-au mobilizat pe sfarsit si au reusit sa intoarca meciul in favoarea lor, rezultatul final fiind 33-29, un rezultat foarte strans, care arata si valoarea celor doua echipe.

Clasamentul competitiei arata astfel:

Ultima actualizare Duminică, 17 Aprilie 2011 23:22
Vezi foto
 
Timp de 3 zile baschetul este rege la Sighetu Marmatiei - se da startul celei de a IV-a editii a Cupei ''Sighet FM'' la babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 14 Aprilie 2011 17:51

Maine de la orele 14:00 se da startul Cupei ''Sighet FM'' la babybaschet, turneu organizat de catre BC ''EKO" Sighet. Cele 15 echipe participante sunt impartite in doua grupe, meciurile desfasurandu-se in salile de sport de la Colegiul National ''Dragos Voda'' si Liceul ''Leowey Klara'' in zilele de vineri si sambata, urmand ca finalele sa se desfasoare duminica la Sala Polivalenta, incepand cu orele 9:00.

Echipe puternice de babybaschet din tara se vor intrece timp de 3 zile la Sighetu Marmatiei, fiecare incercand sa devina marea castigatoare a turneului. Le dorim succes tuturor participantilor, dar in special echipei sighetene, care are de aparat onoarea de gazda a turneului si ii felicitam pe antrenorii clubului pentru intregul efort depus in organizarea acestui deja traditional turneu de baschet.

Echipele participante, programul meciurilor precum si componenta echipelor clubului ''EKO'' Sighet le puteti afla accesand www.ekosighet.ro

Ultima actualizare Joi, 14 Aprilie 2011 20:41
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord. Marmatia Sighet – Recolta Saliste 17-0 PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 11 Aprilie 2011 19:37

Rezultate:

Iza Dragomiresti – Foresta C-lung la Tisa 4-2 (1-0)

Marmatia Sighet – Recolta Saliste 17-0 (11-0)

Luceafarul Stramtura – CSO Borsa 1-1 (1-1)

Plimob Sighet – Brisca Sarasau 4-0 (4-0)

Rozalina Rozavlea – Bradul Viseu 3-1 (0-1)

Avantul Barsana – Salina Ocna Sugatag 2-3 (0-2)

Zorile Moisei a stat

Clasament:

Ultima actualizare Luni, 11 Aprilie 2011 19:45
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 106 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact