Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:49 |
Ingrediente 500 g îngheţată de vanilie 500 g mere 150 g nuci 1 lingură cu unt scorţişoară 250 g făină 125 g unt 1 linguriţă cu zahăr 1 cană apă sare Mod de preparare |
Ultima actualizare Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:56 |
Citeşte mai mult...
|
|
Rulada de carnati si cartofi |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012 05:36 |
Ingrediente Pentru aluat: 175 g faina 1 lingurita praf de copt 125 g unt 60 g ovaz putin lapte Pentru umplutura: 175 g cartofi fierti si raciti 250 g carnati, fara pielita sare si piper negru proaspat macinat nucsoara Mod de preparare |
Ultima actualizare Vineri, 16 Noiembrie 2012 22:42 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:33 |
Ingrediente Ingrediente pentru aluat: - 125 gr unt/imargarina - 90 gr zahar pudra - 1 ou - 1 pliculet zahar vanilat - un praf sare Ingrediente pentru umplutura: - 50 gr migdale - 50 gr fulgi migdale - 2 linguri zahar pudra |
Ultima actualizare Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:38 |
Citeşte mai mult...
|
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 08:17 |
Ingrediente pentru crusta: - 250g faina -250g unt rece din frigider,taiat cubulete - 1 lingurita sare - 125 ml lapte rece In blender punem faina si sarea, le amestecam putin impreuna. Punem apoi untul, care trebuie sa fie foarte rece si amestecam de cateva ori pe pulse pana avem un aluat foarte sfarmicios. Adaugam laptele (puteti folosi in locul laptelui si apa foarte rece, insa laptele face aluatul mai elastic si mai usor de intins) si amestecam din nou, pe pulse, pana aluatul sta legat daca il stragem intre degete. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la rece 30 min, pana pregatim umplutura. Aluatul se lucreaza imediat ce e scos din frigider si se intinde pe planseta tapetata cu multa faina. |
Ultima actualizare Vineri, 02 Noiembrie 2012 11:23 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Dani Godja
|
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 05:09 |
Ingrediente: 100 g caşcaval ras 3 cartofi mari 3 ouă 4 linguri cu făină 4 linguri cu pesmet ulei sare piper Mod de preparare: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 06:16 |
Citeşte mai mult...
|
CULINAR: Rulada de spanac cu sunca si cascaval |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 07:37 |
Ingrediente:
pt. blatul de rulada:
350 de grame de spanac fiert, bine scurs de lichid si maruntit fin
3 oua
4 linguri de smantana
7 linguri de faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingura de zeama de lamaie
sare, piper
pt. crema de cascaval:
|
Ultima actualizare Joi, 13 Aprilie 2017 13:29 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 06:47 |
Ingrediente: - o punga legume amestec (congelate) - 1 lingura mare unt - 4, 5 cartofi potriviti - 1 portie maioneza - sare si piper dupa gust - castraveciori murati - felii de sunca - smantana - oua fierte (optional)
Mod de preparare: |
Ultima actualizare Duminică, 07 Octombrie 2012 08:52 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 06:35 |
INGREDIENTE:
· foietaj · 300 g prune · 3 linguri zahar · 1 zahar vanilat · scortisoara · 1 lingurita gris. MOD DE PREPARARE RETETA GALETTA CU PRUNE: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:16 |
Citeşte mai mult...
|
Inghetata cu branza si piersici |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:22 |
Ingrediente: 6 piersici 80 ml coniac 300 ml frisca 400 ml lapte 200 g zahar 4 galbenusuri 1 lingurita scortisoara macinata 250 g branza de vaci 200 g zahar Mod preparare: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:15 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 05:16 |
Ingrediente 500 g îngheţată de vanilie 500 g mere 150 g nuci 1 lingură cu unt scorţişoară 250 g făină 125 g unt 1 linguriţă cu zahăr 1 cană apă sare Mod de preparare 1.Cerne făina. În mijloc fă o gropiţă în care pune untul, zahărul, sare și apa călduţă. Frământă, după care acoperă aluatul cu un șervet și lasă-l la cald cel puţin 2 ore. |
Ultima actualizare Vineri, 31 August 2012 22:00 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 25 August 2012 05:37 |
Ingrediente 180 g faina 80 g unt 80 g zahar 1 lingurita praf de copt zahar vanilat coaja de la 1 lamaie 1 ou 500 g prune crumble 100 g faina 100 g zahar 100 g unt 1/2 lingurita scortisoara |
Ultima actualizare Duminică, 26 August 2012 11:36 |
Citeşte mai mult...
|
Sâmbătă, 18 August 2012 07:48 |
Ingrediente: -1 cutie de piersici in sirop -nutella -3 galbenusur i -3 albusuri -3 linguri de zahar -250-300 g mascarpone -3 linguri de vodka cu gust de caise (optional) Preparare: Pentru crema de mascarpone batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Separat frecam galbenusurile cu cele 3 linguri de zahar pana devine cremos adaugam si branza mascarpone si frecam in continuare pana se omogenizeaza. Turnam crema de galbenusuri si mascarpone peste albusuri si ametecam cu atentie de jos in sus. |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 11 August 2012 11:51 |
Ingrediente: 400 g spaghete 4 crengute rozmarin 5 linguri otet balsamic 3 linguri ulei de masline 350 g file de ton 1 dovlecel 1 ceapa 250 g rosii sare piper masline negre |
Ultima actualizare Sâmbătă, 11 August 2012 11:56 |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 2 of 7 |