Scris de Claudia Hotea
|
Sâmbătă, 20 August 2011 08:39 |
O prajitura cuminte care se aseaza singura in straturi si este gata atat de repede si usor. Singura conditie este sa va placa la nebunie nuca de cocos. Ingrediente: Se ia ca masura un pahar de 225 ml. 4 oua 1 pahar faina 1 pahar zahar 2 pahare lapte 100 gr nuca de cocos 125 gr margarina un plic zahar vanilat o lingurita praf de copt ulei si faina pentru tava
Mod de preparare: Frecam margarina cu nuca de cocos si incalzim cuptorul la 180 gr Celsius. Cernem faina impreuna cu praful de copt si punem margarina peste impreuna cu zaharul si ouale. Omogenizam bine si adaugam la final laptele care se amesteca pana la incorporare. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina. O dam la cuptor circa 40 de minute pana capata culoarea aurie. O taiem rece si o savuram cu pofta. Pofta buna! AUTOR: Claudia Hotea
|
Ultima actualizare Sâmbătă, 20 August 2011 08:44 |