Rotary Club Sighet

Rotary Club Sighet este o organizație non-guvernamentală formată din 23 de lideri voluntari, dornici să folosească expertiza profesională în serviciul comunității și pentru a realiza proiecte cu impact în dezvoltarea societății civile. Clubul a fost fondat la data de 20 iulie 2001 de către un număr de 20 de sigheteni, fiind primul club din Sighet și al doilea din județul Maramureș.

Proiecte recurente Rotary Club Sighet

● Contribuţie la completarea hranei bolnavilor internaţi la Secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighet (2002- 2010).

● Cadouri acordate cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, anual, persoanelor internate la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap şi la Secţia de Psihiatrie (2002 – 2010).

● „PARTENERI pentru… COMUNITATE” – proiect dedicat persoanelor defavorizate, finantat printr-un program PHARE (2003).

Domeniile de interes ale Rotary Club Sighet

Domeniile de interes ale Rotary Club Sighet includ promovarea sănătății și prevenirea bolilor, susținerea educației și alfabetizării, inițiativele sociale pentru sprijinirea comunităților defavorizate, valorificarea și promovarea culturii locale, precum și protecția mediului și dezvoltarea durabilă. Aceste domenii reflectă angajamentul Rotary Club Sighet de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea locală și de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți membrii săi.

0

Membrii activi

0

Ani de activitate

0 +

Proiecte

Create Hope in the World

„Scopul este de a restabili speranța – de a ajuta lumea să se vindece de conflicte distructive și, la rândul său, să ne ajute să obținem o schimbare de durată pentru noi înșine”. – Președintele-ales al Rotary International, R. Gordon R. McInally

© 2024 All Rights Reserved.