Bomboane cu nuci Imprimare 3020 Afişări
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 21:22

Ingrediente:
 
300 g ciocolată menaj
150 g margarină
2 galbenusuri
2 plicuri zahăr vanilat
10 linguri cu zahăr pudră
10 linguri cu nuci
100 g alune
vișine din vișinată
 
Mod de preparare:
1.Rupe ciocolata în bucăţele, după care topește-o la bain-marie. Adaugă margarina amestecând continuu, până se încorporează complet. Pune apoi gălbenușurile, zahărul pudră, zahărul vanilat și nucile măcinate.
 
2.Compoziţia astfel obţinută las-o la rece aproximativ 30 de minute. Cu palmele umede, modelează biluţe de dimensiunea unei nuci.
 
3.În mijlocul fiecărei biluţe, pune câte o vișină din vișinată. Tăvălește-le prin alunele tocate și servește-le după ce au stat la rece cam două ore. În mijlocul bomboanelor, poţi pune și o alună întreagă.
 
SURSA: http://www.ecuisine.ro

Share
Ultima actualizare Duminică, 24 Februarie 2013 06:22