Inghetata cu branza si piersici Imprimare 2572 Afişări
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:22
Ingrediente:
6 piersici
80 ml coniac
300 ml frisca
400 ml lapte
200 g zahar
4 galbenusuri
1 lingurita scortisoara macinata
250 g branza de vaci
200 g zahar
Mod preparare:
Pentru inceput curati piersicile de coaja, eliminati samburii, le tocati marunt, adaugati coniacul si mixati un piure fin din acestea.
Cand piureul de piersici este gata il lasati la rece.
Intre timp, frecati galbenusurile cu zaharul si scortisoara, pana obtineti un amestec cremos.
Adaugati laptele, amestecand mereu si apoi puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
Amestecati incontinuu, pentru a nu se prinde de vas.
Cand amestecul incepe sa se ingroase, luati vasul de pe foc si adaugati frisca, urda si piureul de fructe, amestecati si iasati-l la racit.
Puneti-l la congelator pentru 5-6 ore.
Pofta buna!

Share
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:15