Reteta Turnulet In Ciocolata | 2962 Afişări |
Scris de Sighet Online |
Duminică, 27 Noiembrie 2011 07:37 |
Ingrediente prajitura Pentru blat 150 g margarina 100 g ciocolata neagra 300 g zahar 3 linguri cu cacao o cana cu lapte 4 oua 300 g faina un praf de copt
Pentru crema 200 g ciocolata cu lapte 300 ml frisca o esenta de rom Pentru decor bomboane ousoare bomboane de ciocolata Mod de preparare reteta Amesteci laptele cu zaharul, cacaua, ciocolata si margarina si fierbi totul pe foc mic pana se topesc. Lasi sa se raceasca, apoi adaugi pe rand galbenusurile, faina, praful de copt si, la final, albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pentru 50 de minute. Intre timp, prepari crema de ciocolata: razi ciocolata, o topesti in frisca lichida si o iei de pe foc inainte sa dea in clocot. O lasi sa se raceasca, ii adaugi esenta de rom si o mixezi pana devine pufoasa. Dupa ce s-a racit blatul, il tai patratele mai mari. Imbraci fiecare bucata de prajitura in crema de ciocolata pregatita si o decorezi dupa preferinta. Pofta buna! |
Ultima actualizare Duminică, 27 Noiembrie 2011 10:32 |