Pasta de sunca si cascaval | 4391 Afişări |
Scris de Claudia Hotea |
Duminică, 04 Iulie 2010 07:04 |
Cand nu am prea mult timp la dispozitie, imi place sa fac aceasta pasta delicioasa si rapida si sa o servesc pe paine la micul dejun sau la cina. E ideala pentru toate doamnele si domnisoarele care nu au prea mult timp la dispozitie sau care trebuie sa pregateasca in viteza un aperitiv. Ingrediente: 150 gr smantana o ceapa mica tocata 200 gr sunca presata sau orice alt mezel care va place 75 gr de unt sau margarina 250 gr cascaval 2 catei de usturoi pisat marunt felii de rosii (optional) felii de paine sare, piper, marar Mod de preparare: Topim untul si il amestecam bine cu ceapa tocata, usturoiul pisat, sunca taiata patratele mici, cascavalul ras, mararul si smantana. Amestecul bine omogenizat se pune pe feliile de paine. Deasupra se aseaza o felie de rosie si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt la cuptor pentru 7-8 minute. Se servesc alaturi de o cana de lapte rece. Pofta buna! AUTOR: Claudia Hotea http://caietederetete.wordpress.com |
Ultima actualizare Duminică, 04 Iulie 2010 07:20 |