Alimentația și afecțiunile digestive Imprimare 995 Afişări
Marţi, 31 Martie 2009 14:01

Alimentatia are un rol esenţial în tratarea şi prevenirea bolilor digestive. Alimentaţia industrializată, cu un conţinut bogat în substanţe nocive, duce la agravarea afecţiunilor de tip digestiv. Stilul de viața bazat pe sedentarism și consumul excesiv de mâncare de tip fast-food, precum și condițiile mediului urban, dominat de poluare, contribuie, de asemenea, la apariția problemelor de digestie.

Acest subiect este abordat de Ing. Chimist Ștefan Manea, director general Hofigal, într-un interviu difuzat astăzi deSănătateaTV.ro.

Statisticile arată că între 45% și 50% din populație mănâncă zilnic necorespunzător necesităților organismului. Deficitul de vitamine și minerale vitale sănătății noastre poate fi completat prin suplimente nutritive.

Ing. Chimist Ştefan Manea, directorul general Hofigal, recomandă administrarea de suplimente nutritive, în combina
ție cu un stil de viață sănătos, pentru succesul terapiilor bolilor digestive.

Suplimentele nutritive pot fi folosite atât de copii cât şi de gravide, neprezentând efecte adverse. Prospectul fiecărui produs specifică de la ce vârstă se poate administra. Pentru mamele care alăptează este chiar indicat să își completeze alimentația cu suplimente nutritive. De exemplu, Uleiul de Peşte sau Uleiul de Cătină pot ajuta organismul în lupta cu disconfortul produs de o digestie dificilă.

Suplimentele alimentare marca Hofigal completează dieta, aducând organismului aportul necesar de aminoacizi, vitamine şi minerale.

Vă invităm să urmări
ți interviul integral cu Ștefan Manea, pe www.sanatateatv.ro, accesând următorul link:

Importanta alimentatiei asupra afectiunilor digestive


Share
Ultima actualizare Marţi, 31 Martie 2009 14:13