logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112


Urmăriri pe străzi și prin păduri, accidente și dosare penale în Maramureș pentru contrabanda cu țigări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 26 August 2018 08:07

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma mai multor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, la frontiera ,,verde”, pe comunicații și în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, zeci de mii de pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană.
 
Marți, 22 august, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, judeţul Maramureş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 18.00, a fost oprit în trafic pentru control, pe D.N. 18, pe raza localității Vișeu de Sus, jud. Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în România. La volanul mașinii se afla Mihai B., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.
Citeşte mai mult...
 
Un poliţist de frontieră din Sighet, angajatul anului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Iulie 2018 20:43

Săptămâna aceasta, Poliţia de Frontieră Română aniversează 154 ani de existenţă instituţională. Momentul a fost marcat la sediul central, prin acordarea titlului de Poliţistul de Frontieră al anului 2018 şi premierea lucrătorilor din structurile operative cu merite deosebite în activitatea profesională.
 
În cadrul festivităţii organizate la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în prezenţa secretarului de stat al Ministerului Afacerilor Interne, colonelul Marin Gheorghe-Nucu și a inspectorului general al Politiei de Frontieră Române, comisarul-şef Adrian Popescu, a fost acordată distincţia “Poliţistul de frontieră al anului 2018” pentru doi poliţişti de frontieră: subinspector de poliţie Laurenţiu Vasile Lazăr din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Sectorul Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi agent şef adjunct de poliţie Gheorghe Cristian Negru din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş. În ambele cazuri, distincţia a fost acordată pentru devotament şi merite deosebite în îndeplinirea misiunilor de serviciu.
Citeşte mai mult...
 
Minor pe bicicletă, lovit de maşină, în Strâmtura. Starea sa ar fi critică PDF Imprimare Email
Scris de AxaNews.ro   
Miercuri, 25 Iulie 2018 20:39

Un grav accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de miercuri, 25 iulie, în localitatea Strâmtura.
 
Din primele informaţii, un minor în vârstă de 12 ani, aflat pe bicicletă, ar fi fost lovit de un autoturism. Conform unor surse, starea sa ar fi critică.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Minorul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Baia Mare.
Citeşte mai mult...
 
Şoferii care filmează în timp ce conduc riscă să îşi piardă permisul auto PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Iulie 2018 07:27

Folosirea telefoanelor mobile în timp ce ne aflăm la volan este o practică din ce în ce mai des întâlnită, iar din această cauză pe şoselele din România încep să fie înregistrate accidente din ce în ce mai grave. Tocmai de aceea, parlamentarii s-au gândit să schimbe legea, astfel de obiceiuri urmând a fi aspru sancţionate.

Şoferii care folosesc telefonul mobil pentru a posta pe reţelele de socializare diferite filmări sau fotografii riscă să fie amendaţi, potrivit unei propuneri legislative pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Propunerea a fost înregistrată la Senat zilele trecute, iar pentru a putea fi pusă în aplicare trebuie să treacă de Parlament, iar de aici mai departe către promulgare la Preşedintele României şi publicarea în Monitorul Oficial.

Mai mult, conform aceleiaşi propuneri legislative, dacă din cauza acelei filmări ceilalţi conducători auto sunt puşi în pericol, şoferii pot rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

“Din moment ce în forma actuală a legii este sancţionat conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai, pentru folosirea telefoanelor mobile în timpul conducerii, cu excepţia celor prevăzute cu dispozitive de tip “hands-free”, aceeaşi sancţiune contravenţională trebuie să o suporte conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai, care foloseşte mijloace tehnice de înregistrare în timpul conducerii, cu excepţia acelor dispozitive de tip “mâini libere”. 

Citeşte mai mult...
 
ACCIDENT TRAGIC LA OCNA ȘUGATAG – Maramureșean ucis de un lemn intrat prin parbriz. Șoferul mașinii în care se afla a intrat cu mașina într-o căruță PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Iulie 2018 15:09

Un bărbat de 47 de ani, pasager într-un autoturism, a decedat în urma unui accident rutier provocat de un şofer care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Accidentul s-a produs miercuri, 4 iulie, în jurul orei 00.24. Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au intervenit cu promptitudine şi au constatat că un bărbat de 40 de ani din Mara, care conducea pe D.N.18, pe raza localităţii de domiciliu, s-a angajat în depăşirea unei căruţe încărcate cu material lemnos. Întrucât nu a păstrat distanţa laterală suficientă, autoturismul a intrat în coliziune cu căruţa iar un lemn a intrat prin parbriz, accidentându-l pe pasagerul de pe locul din dreapta faţă. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost rănit şi transportat ulterior la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 3 of 389

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact