logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Poliţiştii sigheteni au depistat în trafic un tânăr care se deplasa fără permis cu un autoturism neînmatriculat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 August 2016 16:22

Poliţiştii sigheteni au depistat în trafic un tânăr din municipiu care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere. El este acum cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În timp ce acţionau pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, poliţiştii sigheteni au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 31 de ani din municipiu, nu deţine permis de conducere valabil pentru a circula pe teritoriul României. De asemenea, verificările efectuate au relevat că autoturismul nu era înmatriculat.
Ultima actualizare Marţi, 30 August 2016 16:37
Citeşte mai mult...
 
Un biciclist si un copil au fost accidentati grav de un TIR in zona BIG PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 August 2016 14:18

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp în Sighetu Marmației. Un biciclist alaturi de un copil au fost loviti în plin de un TIR în fața blocului Dallas în timp ce traverau strada in calitate de pietoni
 
Amândouă persoanele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Sighet.
Biciclistul (un sighetean in varsta de 43 de ani) se află în stare gravă și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu un elicopter SMURD.
Ultima actualizare Sâmbătă, 27 August 2016 07:22
Citeşte mai mult...
 
Tigari de contrabanda depistate la Valea Viseului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 25 August 2016 19:37

In ultimele 24 de ore, pe timpul unor misiuni desfăşurate la frontiera de stat, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului, jud. Maramureş, au descoperit şi confiscat cantitatea de 7.350 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 68.000 lei.
 
În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
Citeşte mai mult...
 
Bicicletă furată din scara unui bloc din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 August 2016 18:45

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei desfăşoară activităţi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a unor persoane care au sustras o bicicletă lăsată neasigurată în scara unui bloc din Sighetu Marmaţiei.
Ieri, 23 august, un sighetean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt de bicicletă. El a declarat că în noaptea de 20/21 august a.c., persoane necunoscute i-au sustras bicicleta lăsată neasigurată în scara blocului în care locuieşte.
Poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Peste 30.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 August 2016 18:41

Azi dimineaţă, la nivelul S.P.F Sighetu Marmaţiei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Citeşte mai mult...
 
Țigări transportate cu căruța, capturate în satul Tisa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 August 2016 13:02

În data de 21 iulie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, pe timpul acţiunii, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii de frontieră Tisa, jud. Maramureş, un barbat care se deplasa cu un atelaj hipo, de la frontieră spre interiorul ţarii, pe un drum de pământ.
Echipajul poliţiei de frontieră a oprit şi identificat persoana în cauză, descoperind totodată în căruţă, ascunse sub nisip, mai multe colete cu ţigări.
În urma inventarierii celor 6 colete descoperite în căruţă a rezultat cantitatea de 3.500 pachete ţigari, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 31.300 lei.
Ultima actualizare Luni, 22 August 2016 13:15
Citeşte mai mult...
 
Desești: șofer de tir mort în accident PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 August 2016 12:19

Un grav accident de circulație s-a produs pe raza localității Desești în această dimineață. Echipajele de prim ajutor au fost solicitate să intervină la un accident de circulație deosebit de grav. 

Din primele informații un tir s-a răsturnat după ce a părăsit partea carosabilă și a intrat în garajul unei case. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Sighetu Marmației, un echipaj de descarcerare de la Baia Mare precum și unul al Serviciului de Ambulanță și SMURD. În urma accidentului, șoferul tir-ului a decedat pe loc. În acest moment, pompierii lucrează la descarcerarea acestuia dintre fiarele contorsionate.

Citeşte mai mult...
 
Barbat din Bistrita-Nasaud prins in Viseul de Sus cu masina plina cu tigari de contrabanda PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 13 August 2016 14:52
I

eri, 12 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vişeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 8.00, lucrătorii noștri au identificat, în localitatea Vişeu de Sus, jud. Maramureș, un autoturism marca Audi A4, parcat pe marginea carosabilului, în care au observat mai multe colete voluminoase. La volanul autoturismului se afla o persoană de sex masculin, fapt pentru care lucrătorii noştri au procedat la legitimarea acesteia şi la efectuarea unui control asupra maşinii.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Alin H. de 30 de ani, domiciliat pe raza jud. Bistriţa Năsăud, iar în coletele din maşină s-a constatat că sunt ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii bărbatului împreună cu maşina cu ţigări la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Peste 600 pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii din Vadu Izei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 11 August 2016 20:32

În cadrul unor activităţi desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, poliţiştii din Vadu Izei au identificat o femeie din localitate care deţinea peste 600 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană pentru care nu a putut prezenta documente legale. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.
 
Miercuri, 10 august, poliţiştii din Vadu Izei au desfăşurat activităţi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care deţin, transportă sau comercializează ilegal ţigări de contrabandă. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o femeie de 49 de ani din aceeaşi comună, care avea supra ei câteva pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au găsit în locuinţa femeii dar şi la locul de muncă alte 613 pachete cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii au dispus confiscarea întregii cantităţi de ţigări şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.
Citeşte mai mult...
 
Rock n’Road Week-end @ Băiuț (12-13 august) va avea ordinea si siguranța asigurate de jandarmerie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 August 2016 15:04

În perioada 12-13.08.2016, Asociaţia „Rock n’Road” Baia Mare organizează evenimentul cultural - sportiv motociclistic „Rock n’Road Week-end ”, care se va desfăşura în zona de agrement Tocila, lângă localitatea Băiuţ. La acest eveniment organizatorul preconizează participarea a 1000 de persoane, din care 600 motociclişti din România şi Ungaria. Evenimentul se va desfăşura după următorul program:
Ø Vineri, 12.08.2016, ora 14:00 - primirea participanţilor, deschiderea evenimentului şi activităţi de socializare, diferite concursuri, iar la foişor se vor susţine concerte de blues, pop, rock şi country, urmând ca la ora 24:00 să aibă loc încheierea activităţilor;
Ø Sâmbătă, 13.08.2016, ora 11:00 - diferite concursuri şi activităţi cu publicul, iar la ora 18:00 – la scena de pe terenul de tenis se vor desfăşura concerte de folk, heavy metal, pop, rock după care la ora 24:00 se va încheia activitatea.
Ø Duminică, 14.08.2016, orele 08:00-12:00 - activităţi de ecologizare şi încheierea activităţilor.
 
Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la acest festival, prin măsuri specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului.
 În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :
Citeşte mai mult...
 
Masina cu tigari de contrabanda depistata la Poienile de sub Munte PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 August 2016 14:45

Ieri, 9 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte, jud. Maramureş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 19.30, lucrătorii noștri au identificat în zona de frontieră Gura Ricii, pe un drum forestier, pe raza localității Poienile de sub Munte, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, despre care existau suspiciuni că ar fi folosit în contrabanda cu ţigări. 
Poliţiştii de frontieră au oprit autovehiculul în cauză, la volanul căruia se afla Ştefan C. de 20 ani, iar în calitate de pasageri Alexandru A. de 24 de ani şi D. V. de 16 ani, toţi trei domiciliaţi pe raza jud. Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 9 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact