logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Tutun si alcool confiscate in Viseu de Sus de catre politistii de frontiera PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Septembrie 2016 16:26

În data de 16 septembrie, în jurul orei 13.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Vișeu de Sus, jud. Maramureș, un autoturism marca Chevrolet, condus de Teodor P., în vârstă de 60 ani, domiciliat în județul Satu Mare.
La controlul mașinii, polițiștii de frontieră au observat mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid transparent cu miros de alcool, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la sediul sectorului împreună cu mașina, în vederea continuării cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Poliţia Rutieră oferă consultanţă online internauţilor PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Septembrie 2016 10:33

Poliţia Rutieră va răspunde întrebărilor cetăţenilor, în direct, pe Facebook, marţi dimineaţă, începând cu ora 10.30. Românii au fost rugaţi să lase prin intermediul comentariilor problemele care îi frământă, astfel încât poliţiştii să răspundă la obiect.

Va prezentăm câteva dintre curiozităţile, problemele şi frământările internauţilor, cu privire la legislaţia rutieră şi situaţiile întâlnite în trafic.

"De ce toţi pietonii care vor să treacă pe zebră se cred zei şi că trebuie să pui frână de să dai cu capul de bord că idioţii nu se asigura înainte să treacă??? De ce nu învaţă populaţia că şi ei trebuie să aplice nişte reguli când merg pe stradă?? oricum dacă faci accident cu o persoană care se aruncă pe zebră de spui că e dumnezeu şi tu trebuie să opreşti fie că poţi sau nu, tot tu eşti vinovat în faţă poliţiei.. De ce???", întreabă Necula Daniel.

"Bună ziua, după cum ştim că fiecare are nemulţumirile lui, îmi doresc foarte tare să fiţi mai promţi şi exigenţi faţă de taximetrişti şi şmecheraşii care blochează şi îngreunează traficului mai ales seară după ora 22 în faţă hotelului Raddinson din calea Victoriei şi la intrarea în pasajul Unirii dinspre Universitate, va rog staţi o zi, două ,trei, o luna, seară de seară şi aplicaţi amenzi poate se lasă păgubaşi. Aşa aduceţi bani la buget şi este bine şi celorlalţi participanţi la trafic, binenţeles nu numai a taximetriştilor şi a şmecheraşilor", e problema lui George.

Citeşte mai mult...
 
Incendiu la motorul locomotivei cursei feroviare Sighetu Marmaţiei - Bucureşti PDF Imprimare Email
Scris de Liviu Siman   
Marţi, 13 Septembrie 2016 08:02

Prin clipede spaimă au trecut pasagerii trenului Sighetu Marmaţiei – Bucureşti în după amiaza zilei de luni, 12 septembrie. În dreptul localităţii Bocicoiu Mare, un fum înecăcios a ieşit din locomotiva diesel electrică. Trenul a fost oprit, iar pasagerii a coborât din tren. Din fericire, a fost vorba doar despre un început de incendiu. La faţa locului au sosit şi echipaje de pompieri, pentru a evita extinderea acestuia.
 
Să nu uităm faptul că nu este pentru prima dată când din cauza vechimii, trenurile sunt cuprinse de flăcări, ultimul caz înregistrându-se la Leordina.
 
Pasagerii coborâţi din tren aşteaptă acum să vină o altă locomotivă şi trenul îşi continue drumul, ori să fie preluaţi de alt mijloc de transport în comun, pentru a ajunge la destinaţie.
Ultima actualizare Marţi, 13 Septembrie 2016 14:09
Citeşte mai mult...
 
Femeie din Ruscova, accidentată mortal de un tânăr de 24 de ani PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Septembrie 2016 07:52

A omorât un om şi a fugit de la faţa locului ca şi un laş. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a provocat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi a plecat de la locul evenimentului fără să anunţe autorităţile. El a fost reţinut de poliţişti şi ulterior arestat pentru 20 de zile.
 
Accidentul a avut loc în 10 septembrie, când poliţia a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 că, pe marginea DJ 187 Ruscova a fost găsită o femeie decedată care avea leziuni în zona capului şi a membrelor.
Citeşte mai mult...
 
TISA: Accident rutier soldat cu o victimă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Septembrie 2016 11:38

Aseară, în jurul orei 22.25, poliţia a fost sesizată că pe D.N. 18, pe raza localităţii Tisa s-a produs un accident rutier soldat cu victime.  

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un sighetean care se deplasa cu un autoturism dinspre Crăciuneşti spre Sighetu Marmaţiei, a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un pod de pe partea dreaptă şi a fost apoi proiectat pe marginea drumului.
Citeşte mai mult...
 
Un autoturism s-a făcut praf în gardul Căminului de bătrâni din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Miercuri, 07 Septembrie 2016 09:43

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în noaptea de 6 / 7 septembrie a.c. în municipiul Sighetu Marmației.
 
Un autoturism VW Sharan, înmatriculat în Maramureș, s-a izbit în gardul Căminului de bătrâni din Sighet, făcându-se praf.
Conform unor martori, accidentul s-ar fi petrecut imediat după miezul nopții, în mașină aflându-se două persoane. Șoferul a pierdut controlul volanului ca urmare a unui defect mecanic la una din roți, fiind aruncat de pe partea carosabilă direct în gardul instituției.
 
În timp ce era proiectat, autoturismul a rupt doi copaci de pe marginea drumului, doi stâlpi de beton din gard și încă un copac din curtea Căminului de bătrâni. De asemenea, autoturismul a suferit avarii majore, cel mai probabil fiind daună totală.
Citeşte mai mult...
 
Dovada plății amenzii aplicate de Poliția de Frontieră se poate transmite on-line PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Septembrie 2016 18:27

Începând cu data de 01.09.2016 Poliția de Frontieră a pus la dispoziția cetățenilor un  formular on-line pentru transmiterea dovezii de achitare a amenzii pentru sancțiunile contravenționale aplicate de către polițiștii de frontieră. 
 
Formularul se regăsește pe pagina oficială a instituției - www.politiadefrontiera.ro - la secțiunea Contact, unde fiecare persoană completează: numele, prenumele, adresa de e-mail personală, județul pe raza căruia își are sediul structura Poliției de Frontieră din care face parte polițistul de frontieră care a aplicat sancțiunea și atașează copiile scanate după procesul-verbal de constatare a contravenției și dovada plății amenzii.
Citeşte mai mult...
 
Ţigări în valoare de peste 80.000 lei confiscate la Sarasau PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 04 Septembrie 2016 17:34

Ieri, 03 septembrie a.c., în jurul orei 04.30, un echipaj al poliţiei de  frontieră de la Sectorul P.F. Sarasău, judeţul Maramureş, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat patru persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.
Imediat, s-a acţionat, trecându-se la urmărirea şi somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele şi au încercat să fugă, fapt pentru care s-a tras cu armamentul din dotare, conform prevederilor legale în vigoare, un foc de avertisment în plan vertical.
În urma acţiunii a fost reţinută o persoană de sex masculin, celelalte trei persoane au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se înot pe teritoriul ucrainean. Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz în vederea cercetării în comun  a evenimentului.
Citeşte mai mult...
 
Azi a avut loc la SMURD examenul de absolvire pentru voluntarii cursului de prim ajutor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2016 15:14

La sediul I.S.U. Maramureș s-a desfășurat astăzi examenul de absolvire a cursului introductiv de prim ajutor medical destinat voluntarilor. Cei 32 de candidati au susținut două probe, una teoretică și una practică, pe parcursul cărora au demonstrat examinatorilor- personalul S.M.U.R.D.- că și-au însușit noțiunile și deprinderile necesare pentru a participa la intervenții în situații de urgență.
Înainte de a intra în acțiune alături de salvatorii profesioniști, voluntarii- cu vârste cuprinse între 17 și 51 de ani- vor mai parcurge un program de pregătire în cadrul subunităților I.S.U. Maramureș pentru care au optat. Abia apoi, după ce vor fi evaluați din nou, de către o comisie alcătuită din profesioniști, voluntarii vor primi undă verde pentru a participa la intervenții.    
Proiectul „Salvator din pasiune”, derulat în premieră de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și unitățile subordonate, printre care și I.S.U. Maramureș, urmărește susținerea activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice şi valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor. 
Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii sigheteni au depistat în trafic un tânăr care se deplasa fără permis cu un autoturism neînmatriculat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 August 2016 16:22

Poliţiştii sigheteni au depistat în trafic un tânăr din municipiu care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere. El este acum cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În timp ce acţionau pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, poliţiştii sigheteni au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 31 de ani din municipiu, nu deţine permis de conducere valabil pentru a circula pe teritoriul României. De asemenea, verificările efectuate au relevat că autoturismul nu era înmatriculat.
Ultima actualizare Marţi, 30 August 2016 16:37
Citeşte mai mult...
 
Un biciclist si un copil au fost accidentati grav de un TIR in zona BIG PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 August 2016 14:18

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp în Sighetu Marmației. Un biciclist alaturi de un copil au fost loviti în plin de un TIR în fața blocului Dallas în timp ce traverau strada in calitate de pietoni
 
Amândouă persoanele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Sighet.
Biciclistul (un sighetean in varsta de 43 de ani) se află în stare gravă și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu un elicopter SMURD.
Ultima actualizare Sâmbătă, 27 August 2016 07:22
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 8 of 177

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact