logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Tigari de contrabanda descoperite in doua masini in Stramtura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 23 Octombrie 2016 10:50

ieri, în jurul orei 07.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul STPF Maramureș, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pentru control, pe raza localității Strâmtura, jud. Maramureș, două autoturisme, unul marca Audi A4 şi celălalt Volkswagen Passat.
În acestea se aflau 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 51 de ani, domiciliate pe raza județului Maramureș.
În urma controlului efectuat asupra mașinilor, în autoturismul marca Volkswagen au fost descoperite, în portbagaj și pe bancheta din spate, patru colete care conțineau cantitatea de 2.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Din primele verificări a rezultat faptul că autoturismul marca Audi A4 era folosit ca antemergător în asigurarea transportului ilegal de țigări.
Citeşte mai mult...
 
Zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în canapele la Craciunesti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 23 Octombrie 2016 10:41

Ieri, 22 octombrie 2016, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 08.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Crăciuneşti, jud. Maramureş, o autoutilitară marca Ford, condusă de Maricica Z., de 32 ani, domiciliată pe raza judeţului Maramureş.
La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că femeia transporta mai multe corpuri de mobilier (canapele cu colţar).
Citeşte mai mult...
 
Cetăţeni ucraineni depistaţi la Sarasau cu peste 2.200 pachete de ţigări ascunse în autoturism PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Octombrie 2016 13:16

 În ziua de 12 octombrie a.c., un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău – I.T.P.F. Maramureş, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Sarasău, jud. Maramureș, un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în UCRAINA. Conducătorul auto, cetăţeanul ucrainean Roman F., în vârstă de 40 ani, era însoţit de un conaţional, Mykhailo F., de 49 ani.
La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au depistat, în portbagaj, un loc special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări, motiv pentru care mașina şi cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului în vederea efectuării unui control amănunțit.
Astfel, au fost descoperite ascunse în locul special amenajat din portbagaj, în bancheta din spate, în bara de protecție spate şi în ușile autoturismului, cantitatea de 2.246 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 20.200 lei.
Citeşte mai mult...
 
Maramureşean după gratii pentru lovire, violare de domiciliu, lipsire de libertate şi tentativă de viol PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Octombrie 2016 06:51

Cumul de infracţiuni săvârşite de un maramureşean într-o singură seară. Lovire, violare de domiciliu, lipsire de libertate şi tentativă de viol
 
Un maramureşean are mari probleme cu legea după un cumul de infracţiuni. Mai întâi, ameţit de aburii alcoolului, şi-a bătut bine partenerul de pahar. Apoi, a pătruns nepoftit în locuinţa celei de-a doua sa victime din acea seară, pe care a luat-o cu forţa, a dus-o la el acasă, unde a încercat să o oblige să întreţină relaţii sexuale cu el, în timp ce o brusca.
 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Pasere Gheorghe, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă de viol.
Citeşte mai mult...
 
Sighetean trimis la inchisoare pentru contrabanda cu tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 12 Octombrie 2016 11:43

În data de 11.10.2016,  judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sighetu Marmației a admis propunerea procurorului de caz și a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, pe numele cetățeanului român Florin I., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. 
Persoana în cauză, în vârstă de 31 de ani, domiciliată pe raza judeţului Maramureş, împreună cu un alt cetățean român, Tudor M., în vârstă de 29 de ani, a fost depistată de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Sarasău, în data de 07.10.2016, în timp ce încerca să transporte cu o mașină de teren 10 colete cu ţigări de contrabandă, dintr-o zonă împădurită de pe raza localităţii de frontieră Săpânţa, către interiorul țării.
Citeşte mai mult...
 
Doi maramureşeni reţinuţi la frontieră pentru contrabandă cu ţigări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Octombrie 2016 16:04

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat 6.000 pachete țigări, în valoare de 54.000 de lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere.
 
În ziua de 7 octombrie a.c., un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a descoperit, într-o zonă împădurită de pe raza localităţii Sapânţa, jud. Maramureş, mai multe colete cu ţigări care erau ascunse în vegetaţie. Astfel, în jurul orei 19.00, la faţa locului şi-a făcut apariţia un autoturism de teren din care au coborât două persoane care au început să încarce ţigările în maşină
Citeşte mai mult...
 
Un bărbat în vârstă de 50 ani din Săpânţa găsit decedat după ce s-a răsturnat căruţa peste el PDF Imprimare Email
Joi, 29 Septembrie 2016 07:21

Tragedie în localitatea Săpânţa. Un bărbat în vârstă de 50 ani din localitate a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de miercuri, 28 septembrie.
 
Din informaţiile existente, un proprietar de stână din localitate a fost găsit mort după ce s-ar fi răsturnat marţi cu căruţa trasă de cal, iar atelajul, plin cu material lemnos, a trecut peste el. Descoperirea macabră a fost făcută doar a doua zi.
 
ACTUALIZARE - „Miercuri dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţiştii din Săpânţa au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 că în locul numit „Întresăpinţi” de pe raza localităţii se află o persoană decedată. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 ani din Săpânţa. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Tigari de contrbanda capturate la Valea Viseului si Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 27 Septembrie 2016 12:20

Ieri, 26 septembrie a.c., în jurul orei 8.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe raza localității de frontieră Valea Vișeului mai multe persoane care se deplasau către interiorul țării transportând colete voluminoase.
Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză, care nu s-au supus, fugind spre teritoriul statului vecin. Lucrătorii noştri au reţinut o persoană de sex masculin, identificată ulterior ca fiind Iulian C., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.
La cercetarea terenului, au fost descoperite 26 colete care conțineau țigări.
Citeşte mai mult...
 
Biciclist accidentat la Sighetu Marmaţiei de către un șofer din Crăciunești PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Septembrie 2016 13:37

Ieri la ora 15.20, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi despre faptul că, la intersecţia DN18 cu strada Tepliţei din municipiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Crăciuneşti, a surprins şi accidentat un biciclist care se deplasa din sens opus. 
 
Biciclistul a virat la stânga fără a semnaliza manevra şi fără a acorda prioritate autoturismului.
Citeşte mai mult...
 
POIENILE DE SUB MUNTE – Trupul unui bărbat, găsit carbonizat în locuinţa mistuită de flăcări PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Vineri, 23 Septembrie 2016 09:05

În cursul dimineţii de vineri, 23 septembrie, în jurul orei 3.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a primit o alertă. Era semnalat incendiu la o casă de locuit din Poienile de Sub Munte.

Imediat spre nefericitul eveniment au fost direcţionate mai multe echipaje de pompieri care să lichideze focul.
 
La mai puţin de o oră de la semnalarea incendiului, pompierii au făcut o descoperire macabră. Printre ruinele în flăcări ale casei de locuit au descoperit un cadavru. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani.
Citeşte mai mult...
 
Tanar prins in SIghet cu un tractor neinregistrat si cu lemne fara documente PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Septembrie 2016 08:57

Pe 21 septembrie, la ora 16.00, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control pe strada Făget din municipiu, un tractor condus de un tânăr de 25 de ani, care transporta material lemnos.

In urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos, iar tractorul este neînregistrat.
 
Materialul lemnos, în cantitate de 2,5 mc, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 7 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact