logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
FOTO: Accident surprins astazi la urcarea pe Dealul Stefanitei PDF Imprimare Email
Scris de Mihai Szkaszko   
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 20:31

Accidentul a avut loc la in jurul orei 10, azi 14.01.2017, la urcarea pe Dealul Stefanitei dinspre Sacel.

Se pare ca datorita carosabilului alunecos, remorca tirului care cobora a derapat. Nu au fost victime.

Foto si relatare - Mihai Szkaszko

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 21:13
Vezi foto
 
Din februarie, noi amenzi de circulaţie aplicate şoferilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 20:27

Amenzile aplicate pentru încălcarea regulilor de circulaţie vor creşte din februarie, odată cu majorarea cu 200 de lei a salariului minim, indicator de care acestea sunt strâns legate.
În prezent, un punct-amendă reprezintă 10% din salariul minim brut pe economie. Cum salariul minim va urca, din februarie, de la 1.250 de lei la 1.450 de lei, şi amenzile de circulaţie vor creşte corespunzător. Astfel, valoarea unui punct-amendă va creşte de la 125 lei la 145 lei, ceea ce înseamnă că, cea mai mică amendă va fi 290 lei, faţă de 250 lei în prezent, iar cea mai mare amendă va urca de la 12.500 lei la 14.500 lei. Aceasta deoarece diversele contravenţii rutiere sunt sancţionate de la două puncte de amendă în sus.
Concret, pentru sancţiuni clasa I (precum conducerea unui autovehicul în mod nejustificat cu o viteză cu cel puţin 10 km/h sub limita minimă obligatorie stabilită pe tronsonul de drum respectiv, nerespectarea obligaţiei de semnalizare a manevrei de schimbare a direcţiei de mers, lăsarea liberă în timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comandă a vehiculului, nerespectarea semnificaţiei culorii galbene a semaforului, conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheaţă sau zăpadă, de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare) sunt aplicate 2 sau 3 puncte-amendă, iar pentru sancţiuni clasa II (nerespectarea semnalelor poliţiştilor de frontieră, nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonoră de către conducătorii de vehicule, nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor de obligare) sunt aplicate 4 sau 5 puncte-amendă.

Citeşte mai mult...
 
Atac sângeros în SIGHETU MARMAŢIEI în urmă cu puţin timp! PDF Imprimare Email
Scris de Jurnal MM   
Marţi, 20 Decembrie 2016 15:50

Din informaţiile noastre (NR. JurnalMM.ro) în Sighetu Marmaţiei în jurul orei 21,00 un tânăr a fost atacat de un prieten de pahar în zona PLIMOB pe strada Unirii, zona sălii de jocuri.
 
Atacatorul a folosit un cuţit , victima a fost tăiată la picior şi a pierdut mult sânge după care a leşinat.
 
La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi un echipaj al jandarmeriei.
Citeşte mai mult...
 
Fotbalist de la CFR Cluj, implicat într-un accident produs la Văleni PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Luni, 19 Decembrie 2016 14:48

ULTIMA ORĂ Fundaşul central al echipei CFR Cluj, maramureşeanul Răzvan Horj a fost implicat în urmă cu puţin timp într-un accident rutier pe raza localităţii maramureşene Văleni.
Se pare că acesta circula cu un bolid de lux prin localitatea respective şi a lovit un autoturism marca Matiz. Apoi maşina a acroşat o fetiţă aflată pe marginea drumului.
 
Fotbalistul ar fi refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Asta susţin persoanele aflate la faţa locului. Poliţiştii nu au oferit deocamdată informaţii oficiale.
 
ACTUALIZARE1
Citeşte mai mult...
 
TRAGEDIE pe SOSEA. Un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmaţiei, a decedat! PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Noiembrie 2016 21:15

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări în cazul unui accident rutier soldat cu decesul unui pieton, produs la Şieu.
 
Aseară, în jurul orei 18.00, poliţia a fost sesizată că pe D.J. 171A, în localitatea Şieu, s-a produs un accident grav de circulaţie.
 
Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un tânăr de 20 de ani, din Şieu, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un pieton care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se afla pe mijlocul părţii carosabile. În urma leziunilor suferite, pietonul în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, a decedat.
Citeşte mai mult...
 
VIOLENŢĂ - 24 ordine de protecţie emise în Maramureş în primele opt luni ale anului PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Duminică, 13 Noiembrie 2016 12:08

Prevenirea faptelor cu violenţă este o prioritate constantă a poliţiştilor, de aceea o zi din Săptămâna Prevenirii Criminalităţii a fost dedicată acestui domeniu.
 
La nivelul întregului judeţ, au avut loc întâlniri cu cetăţenii, iar poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au de-plasat în mediul rural pentru a discuta cu angajaţii unei companii produ-cătoare de echipamente electrice despre consecinţele şi implicaţiile actelor de violenţă manifestate în familie. Un aspect pe care poliţiştii îl au constant în atenţie este promovarea ordinului de protecţie – un instrument legislativ extrem de util în vederea prevenirii recidivei faptelor cu violenţă. În judeţul nostru, în primele opt luni ale anului 2016, au fost emise 24 de ordine de protecţie, faţă de 18, câte au fost emise pe parcursul anului precedent, ceea ce dovedeşte faptul că din ce în ce mai multe victime cunosc prevederile legii.
Citeşte mai mult...
 
SUICID LA SIGHET – Un tânăr din sistemul de protecție a copilului și-a luat viața la doar 22 de ani PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 17:27

SUICID LA SIGHET Deznodământ tragic pentru un tânăr din Sighetu Marmației. Acesta a decis să își pună capăt zilelor în cursul serii de marți, 8 noiembrie. Nefericitul eveniment a fost confirmat de către apropiații acestuia, tânărul suferind, se pare, de tulburări bipolare.
 
 
Tanarul in vârstă de aproximativ 22 de ani făcea parte din sistemul de protecție al copilului, iar la împlinirea vârstei de 18 ani a cerut să părăsească sistemul.
 
După ce instanța a fost de acord cu acest demers, băiatul și-a găsit o chirie și un loc de muncă.
Ultima actualizare Miercuri, 09 Noiembrie 2016 17:34
Citeşte mai mult...
 
Politistii de frontiera maramureseni au facut noi capturi de tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 06 Noiembrie 2016 13:07

Ieri, 05 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a opri în trafic, pentru control, pe DN 18, pe Dealul Hera, jud. Maramureș, un autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în România.
La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Nicolae I. de 39 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş.
În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un spaţiu special amenajat sub autoturism, motiv pentru care s-a luat măsura conducerii bărbatului împreuna cu maşina la sediul poliţiei de frontieră, în vederea efectuării unui control amănunţit.
Citeşte mai mult...
 
Un copil de 11 ani a fost accidentat mortal de o maşină, la Teceu Mic PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Miercuri, 26 Octombrie 2016 21:15

Tragedie fără margini la Teceu Mic, comuna Remeţi. Un copil în vârstă de numai 11 ani din localitate şi-a pierdut viaţa în după amiaza zilei de marţi, 25 octombrie.
 
Băiatul a fost surprins şi accidentat de un autoturism după ce s-a dat jos din microbuzul şcolar. La faţa locului s-au deplasat forţe de intervenţie. Copilul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Masina plina cu tigari de contrabanda depistata la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Octombrie 2016 09:51

 

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 7.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane de sex masculin care încărcau într-un autovehicul de teren colete voluminoase.
Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și mașina dispersându-se în direcții diferite prin pădure și îndreptându-se spre teritoriul ucrainean.
Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin care ne-au comunicat faptul că pe direcția respectivă au reținut cinci persoane, care au trecut ilegal frontiera din România în Ucraina.
Citeşte mai mult...
 
Maramureşean din Hărniceşti transportat la spital cu arsuri în urma unui incendiu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Octombrie 2016 14:42

Un maramureşean a suferit arsuri după ce flăcările i-au cuprins locuinţa. Luni, 24 octombrie, pompierii Detașamentului Sighetu Marmației, împreună cu pompierii serviciului voluntar Desești au fost solicitați să intervină în localitatea Hărnicești pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă.
 
În urma incendiului a ars casa de lemn pe o suprafață de circa 70 de metri pătrați. De asemenea, flăcările au mai distrus mobilierul din 2 camere, 1000 de litri de țuică, 1250 de kilograme de nucă.
 
Proprietarul, în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri de gradul II și III pe membrele inferioare și spate și a fost preluat către echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Sighetu Marmației și predat în Pasul Gutâi unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, care l-a trasportat la UPU- SMURD Baia Mare, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 6 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact