logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Accident rutier cu două victime azi-noapte pe strada Dragoş Vodă din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 31 August 2015 13:33

Azi noapte, în municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia doi pasageri au suferit leziuni corporale.
 
La ora 03.35, o femeie de 38 de ani a condus un autoturism pe strada Dragoş Vodă. Când a ajuns la intersecţie cu strada General Mociulschi, şoferiţa a depăşit un autoturism ce efectua un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu acesta.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri, ambii în vârstă de 33 de ani, din Sighetu Marmaţiei. Ei au fost transportaţi la spital unde unul a rămas internat.
Ultima actualizare Luni, 31 August 2015 13:38
Citeşte mai mult...
 
Două persoane încarcerate in urma unui accident la Dragomiresti PDF Imprimare Email
Duminică, 30 August 2015 16:00

In urma cu cateva minute, a avut loc un accident rutier grav  la iesirea din Dragomiresti spre Salistea de Sus (drumul la manastire) , transmite ISU Maramures. 

In urma accidentului doua persoane au ramas incarcerate .
 
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, Pompieri si Politie.
Ultima actualizare Duminică, 30 August 2015 16:14
Citeşte mai mult...
 
Cadavru descoperit în albia râului Tisa de către un pescar PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Duminică, 30 August 2015 11:12

ACTUALIZARE 2 - Descoperirea macabră a fost făcută în dimineaţa zilei de duminică, 30 august, în Lunca la Tisa, Bocicoiu Mare. Potrivit informaţiilor existente, este vorba despre cadavrul unei femei dată dispărută în urmă cu aproximativ două săptămâni. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei, care se va face în jurul zilei de luni. 
 
ACTUAL:IZARE Din ce se cunoaşte, vorbim despre cadavrul unei femei aflat in stare avansată de descompunere. Trupul neînsufleţit a fost găsit de către un pescar din zonă.
 
În urmă cu puţin timp prin 112 a fost semnalată prezenţa în albia râului Tisa a unui cadavru. La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei care au scos cadavrul din apă.
Ultima actualizare Duminică, 30 August 2015 16:07
Citeşte mai mult...
 
Doi barbati din Sibiu prinsi in Sarasau cu tigari de contrabanda PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 August 2015 10:20

Ieri, 28 august 2015, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Pe timpul acţiunii a fost identificat şi oprit  în trafic, pe raza localităţii Sarasău, pe D.N. 19, un autoturism marca Dacia Logan, care efectua serviciu de taximetrie.
La volanul maşinii a fost identificat cetăţeanul român Gheorghe P. de 67 de ani, iar în calitate de pasager Ioan M. de 55 de ani, ambii domiciliaţi pe raza jud. Sibiu.
La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra maşinii, pe bancheta din spate au fost descoperite două sacoşe care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care persoanele şi autoturismul au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 August 2015 10:29
Citeşte mai mult...
 
RONA DE JOS - La volan, în timp ce avea dreptul de a conduce anulat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 August 2015 15:13

Ieri, 25 august, pe DN 18, în localitatea Rona de Jos, poliţiştii au depistat un bărbat din localitate care se deplasa cu un autoturism, chiar dacă avea dreptul de a conduce autovehicule anulat.
 
Poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 18, au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa dinspre Rona de Sus spre Crăciuneşti. La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un bărbat de 52 de ani domiciliat în Rona de Jos. 
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 11 ianuarie 2013.
Ultima actualizare Miercuri, 26 August 2015 15:20
Citeşte mai mult...
 
Un șofer neatent a acroșat un autoturism care circula regulamentar pe str. N. Titulescu din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Luni, 24 August 2015 12:58

Un accident de circulație s-a petrecut în dimineața zilei de 24 august a.c., în jurul orei 4. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Nicolae Titulescu cu Nicolae Grigorescu din Sighet.
O șoferiță care conducea autoturismul marca Opel pe strada N. Titulescu dinspre PTF Sighet înspre Palatul Cultural a fost acroșată de către un autoturism marca Dacia care venea din sens invers și dorea să vireze stânga pe strada N. Grigorescu.
Șoferul autoturismului Dacia nu a acordat prioritate de trece, fie că nu s-a asigurat, fie că nu a apreciat corect viteza de deplasare al autoturismului Opel, tăindu-i calea. Conform primelor informații se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului nu este din Sighet.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției, care efectuează cercetări în cauză.
Citeşte mai mult...
 
Șoferul unui TIR a deblocat drumul dintre Ocna Șugătag și Breb doar după intervenția Poliției PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Marţi, 18 August 2015 08:03

Un șofer de TIR s-a gândit că este proprietar al drumului public, blocându-l cu totul și nepăsându-i de ceilalți participanți al trafic.
 
Totul s-a petrecut sâmbătă, 15 august a.c. în jurul orelor 11:45, pe drumul care face legătura între Băile Vechi din Ocna Șugatag și localitatea Breb.
 
Șoferul a fost rugat de către un alt participant la trafic să își mute TIR-ul, moment în care TIR-istul a devenit recalcitrant, aducându-i injurii (ce nu pot fi reproduse în acest text) celuilalt șofer.
 
După intervenția Poliției din localitate, șoferul și-a mutat TIR-ul pe marginea drumului, deblocând circulația. TIR-ul are numărul de înmatriculare MM 07 ILE.
Citeşte mai mult...
 
Un cursant al unei școli de șoferi a frânat brusc și a fost acroșat de o autoutilitară la Rozavlea, rănind doi copii PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Luni, 17 August 2015 20:23

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drum județean care tranzitează localitatea Rozavlea. Din primele informații se pare că două persoane sunt rănite.
 
Spre locul accidentului au plecat echipajul SMURD Bogdan Vodă și un echipaj al Ambulanței, dar și poliția. Deocamdată nu se cunoaște starea răniților.
 
 
 
ACTUALIZARE
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a precizat că poliţia a fost sesizată că pe raza localităţii Rozavlea a avut loc un accident de circulaţie. Un bărbat de 34 de ani, care se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Şieu-Strâmtura, a  intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţa lui şi care a frânat brusc pentru a evita un obstacol aflat pe partea carosabilă. Maşina acroşată era proprietatea unei şcoli de şoferi, iar în momentul acccidentului era condusă de un cursant de 17 ani, asistat de un instructor autorizat. În urma impactului, doi minori, de 10 şi 11 ani, din autoturismul acroşat au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei. Conducătorii auto și instructorul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și pentru a se dispune măsuri legale.
Ultima actualizare Luni, 17 August 2015 20:39
Citeşte mai mult...
 
Două case au fost mistuite de foc la Hărnicești PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 August 2015 11:59

Un incendiu violent a izbucnit astăzi în jurul orei 12 pe raza localității Hărnicești.
 
Două gospodării din lemn au fost cuprinse de flăcări uriașe.
 
Mai multe echipaje ale pompierilor militari de la Sighetu Marmației sunt la fața locului și intervin pentru stingerea focului.
 
Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul.
Ultima actualizare Luni, 17 August 2015 12:04
Citeşte mai mult...
 
ULTIMĂ ORĂ – Doua persoane rănite într-un accident rutier produs la Rozavlea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 August 2015 09:09

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drum județean care tranzitează localitatea Rozavlea. Din primele informații se pare că două persoane sunt rănite.

 
Spre locul accidentului au plecat echipajul SMURD Bogdan Vodă și un echipaj al Ambulanței, dar și poliția. Deocamdată nu se cunoaște starea răniților.
Ultima actualizare Luni, 17 August 2015 09:18
Citeşte mai mult...
 
LEORDINA - Un bărbat și soția lui gravidă, răniți după ce mașina lor s-a făcut praf într-un cap de pod PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Luni, 17 August 2015 06:20

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe drumul național 18, în fața sediului de Poliție din Leordina.
 
Două persoane au fos grav rănite. Este vorba de conducătorul autoturismului Peugeot în vârstă de 26 ani și soția acestuia, însărcinată, pasageră în autoturism. Cei doi s-au întors recent din Anglia pentru a-și petrece concediul în țară. Ambii au fost preluați de echipajele SMURD și Ambulanței și au fost transportați la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 19 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact