logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Alcoolul provoaca violente domestice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Ianuarie 2011 11:52

Poliţiştii din Ocna Sugatag au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 23,00,cu privire la un scandal în familie.  Pe fondul consumului de alcool, Ioan P. de 28 de ani din Sat Sugatag, a provocat un scandal şi şi-a agresat soţia, în vârstă de 25 de ani. Bărbatul furios a spart mai multe geamuri şi uşi ale locuinţei, ocazie cu care a suferit leziuni la  nivelul braţelor. Agresorul a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei unde i s-au acordat îngrijiri medicale, după care a fost internat la Secţia Psihiatrie.

Citeşte mai mult...
 
Un biciclist si-a pierdut viata in urma unui accident rutier PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 30 Decembrie 2010 11:40

Un barbat din Tisa a decedat in urma unui accident rutier produs ieri pe DN 18.

Ludovic R. de 81 de ani din Tisa circula in cursul diminetii, cu bicicleta, pe DN 18. In dreptul imobilului nr.257 din localitatea Tisa, barbatul nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar in aceeasi directie de Nicolae C. de 25 de ani din Valea Viseului.

Biciclistul a fost ranit grav in urma impactului si a fost transportat la spital. Din nefericire, la cateva ore de la internare, in urma complicatiilor survenite barbatul a decedat.

Ultima actualizare Joi, 30 Decembrie 2010 11:47
Citeşte mai mult...
 
Un mort si 12 raniti pe soselele din Maramures in mai putin de 24 de ore PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Decembrie 2010 13:46

Neadaptarea vitezei la conditiile de carosabil acoperit cu zapada si gheata a facut ca ieri, pe drumurile din Maramures, sa se inregistreze evenimente rutiere soldate cu urmari grave dar si cu pagube materiale. O persoana a decedat si alte 12 au fost ranite in urma accidentelor produse ieri in judetul Maramures.

La Rona de Jos, aradeanul Cristian M. (28 de ani) a condus un autoturism pe DN 18 in conditii de ninsoare, carosabil acoperit cu zapada. In localitatea Rona de Jos a pierdut controlul directiei, a derapat, a intrat intr-un stalp si a accidentat doi pietoni care se deplasau pe acostament. Cele doua persoane ranite au fost transportate la spital unde le-au fost acordate ingrijiri medicale. 

Citeşte mai mult...
 
Pentru a avea sărbători fără evenimente negative, poliţiştii maramureşeni vă recomandă: PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 23 Decembrie 2010 13:48

Atenţie la colindători !

Specific Sărbătorilor de Crăciun  este obiceiul colindatului. Nu toţi cei care vin la uşa dumneavoastră au gânduri bune. Feriţi-vă de persoanele care nu prezintă încredere, învăţaţi şi copiii sau persoanele în vârstă pe care le aveţi în grijă să nu deschidă necunoscuţilor.

Nu lăsaţi uşile apartamentelor sau porţile caselor neasigurate. Dacă aveţi musafiri şi este veselie şi zgomot în casă, s-ar putea să nu auziţi eventualii intruşi care „încearcă” uşile de acces, luând de pe holurile locuinţelor ce prind la îndemână, haine sau poşete.

·        Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau celor pe care le primiţi în casă !

·        Obişnuiţi copiii să nu deschidă uşa nimănui în lipsa dumneavoastră, ca să nu trădeze că sunt singuri în casă !

·        Nu lăsaţi cheile apartamentului sub preş sau în cutia de scrisori !

Citeşte mai mult...
 
Alimente pentru 32 de familii nevoiaşe, oferite de jandarmi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 23 Decembrie 2010 11:26

Un număr de 135 de persoane din cadrul a 32 de familii din întreg judeţul nostru, vor primi din partea jandarmilor maramureşeni, în prag de Sărbători, ajutoare constând în produse alimentare.

Din banii donaţi de către cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş s-au achiziţionat 300 kg de făină albă, 280 kg de zahăr, 280 kg de orez, 280 litri de ulei, 280 kg de paste făinoase şi aproximativ 300 de conserve, care vor fi distribuite unor familii nevoiaşe. Fiecare membru al familiei va primi câte un produs din fiecare sortiment alimentar.

Citeşte mai mult...
 
Peste 120 de jandarmi în misiune zilnic, pe timpul Sărbătorii Crăciunului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 23 Decembrie 2010 11:22

În această perioadă a Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Isus Hristos, concomitent cu misiunile ce le revin permanent, jandarmii maramureşeni vor fi la datorie pentru a asigura ordinea publică, atât independent cât şi în sistem integrat, în cooperare cu celelalte structuri cu atribuţii în acest domeniu.

Pentru a asigura un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, efectivele aparţinând Jandarmeriei Maramureş vor fi prezente atât în localităţile de pe raza judeţului nostru, cât şi pe traseele montane, în zona pârtiilor de ski şi în staţiunile din judeţ.

Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier la Vişeu de Jos PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 20 Decembrie 2010 16:41

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs duminică seara în jurul orei 19.55 la Vişeu de Jos. Alin A. de 21 de ani, din Vişeu de Sus, conducea un autoturism Audi A4 pe D.N.18. S-a angajat în depăşirea unui BMW fără să observe că din sens opus circula un alt autoturism. Alin A. încercând să evite impactul frontal cu maşina care venea din sens opus (un VW Passat), a acroşat autoturismul în depăşirea căruia era angajat, după care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul VW Passat. În urma impactului o pasageră din autoturismul Audi şi conducătoarea autoturismului VW Passat au fost rănite uşor, dar nu au rămas internate la spital.

Ultima actualizare Luni, 20 Decembrie 2010 16:58
Citeşte mai mult...
 
Explozie intr-un apartament de pe strada Alexandru Ivasiuc PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010 15:07
Explozie, in seara zilei de 17 decembrie, intr-un apartament de pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighetu Maramatiei. Deflagratia s-a produs din cauza unei butelii cu gaz, iar flacarile survenite in urma exploziei au distrus cateva lucruri din bucatarie. Incendiul a fost stins in scurt timp de un echipaj de pompieri din localitate. Din fericire, nu au fost victime, insa paramedicii au acordat asistenta medicala celor trei persoane aflate in locuinta, care au intrat in panica.

O familie din Sighet, ce locuieste intr-un apartament pe strada Alexandru Ivasiuc, a tras o sperietura zdravana, in seara zilei de azi, 17 decembrie, cand o butelie cu gaz a explodat in bucatarie,  in momentul in care femeia a vrut sa aprinda aragazul. In urma deflagratiei, geamurile incaperii au fost distruse, iar cateva lucruri au fost cuprinse de foc. Un echipaj ISU, sosit la fata locului, a reusit in doar cinci minute sa stinga flacarile.

Ultima actualizare Sâmbătă, 18 Decembrie 2010 15:10
Citeşte mai mult...
 
Un sighetean era sa dea foc unui bloc, dupa ce si-a bagat in soba... cizma de cauciuc PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010 15:04

Un barbat care locuieste intr-un bloc situat in centrul Sighetului i-a facut pe vecini sa alerteze pompierii, astazi, 18 decembrie, dupa ce, din lipsa de lemne, a vrut sa se incalzeasca bagand pe soba... o cizma de cauciuc. Din cauza ca hornul nu a fost curatat de multa vreme, soba s-a infundat si a inceput sa scoata un fum gros, care s-a propagat in tot imobilul. Echipajul ISU sosit la fata locului a reusit sa remedieze situatia. Sigheteanul, aflat si sub influenta bauturilor alcoolice, s-a ales cu o amenda zdravana de la pompieri. Potrivit declaratiilor vecinilor, barbatul nu este la prima tentativa de acest gen.

Ultima actualizare Sâmbătă, 18 Decembrie 2010 15:10
Citeşte mai mult...
 
Suspect de furt reţinut de poliţişti la Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 17 Decembrie 2010 12:15

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii sigheteni au identificat pe Radu Z. de 32 de ani din Sighetu Marmaţiei. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În cursul lunii decembrie ac. a sustras bunuri din mai multe  boxe, cu un prejudiciu total în valoare de 6400 lei. Poliţiştii au recuperat 20% din valoarea prejudiciului. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului şi astăzi el va fi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte mai mult...
 
Un imigrant ucrainean lihnit de foame a furat un porc din Vadu Izei si l-a taiat pe camp PDF Imprimare Email
Joi, 16 Decembrie 2010 10:49

Caz incredibil petrecut azi noapte, 15 decembrie, la limita dintre satele Vadu Izei si Berbesti. Politistii din comuna Vadu Izei au fost sesizati de un localnic ca i-a disparut din cotet un purcelus. Oamenii legii au demarat imediat cercetarile si au reusit sa dea de urma hotului. Era vorba despre un cetatean ucrainean care, lihnit de foame, a sustras godacul si l-a taiat pe un camp pentru a-l manca. 
 
Ucraineanul a declarat ca a trecut ilegal granita romano-ucraineana si ajuns in Vadu Izei, lihnit de foame si inghetat de frig. A patruns intr-o gospodarie si a dat de cotetul cu purcei. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca era atat de flamand incat a fost fortat sa fure un godac pentru a se hrani. S-a dus cu animalul pe un camp, unde l-a sacrificat si l-a prajit.

Ultima actualizare Joi, 16 Decembrie 2010 11:33
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior171172173174175176177UrmătorSfârşit »

Page 176 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact