logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
VIDEO: Şapte utilaje de mare tonaj furate au fost descoperite de poliţiştii de frontieră maramureşeni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 14 Ianuarie 2011 19:17

Poliţiştii de frontieră maramureşeni, impreuna cu lucratori ai Garzii Financiare –Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT-Structura Centrala, au depistat si indisponibilizat şapte utilaje, in valoare de peste 550.000 de euro, despre care se detin date si informatii ca sunt furate din ţări ale Uniunii Europene.

In baza unor date si informatii detinute, la nivelul IJPF Maramures a fost organizată, în cooperare cu Garda Financiara – Sectia Judeteana Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT- Structura Centrala, o acţiune în vederea descoperirii mai multor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.

Astfel, azi 14 ianuarie a.c., echipa mixtă, a identificat la sediul unei firme din localitatea Simand, judeţul Arad, administrată de către D.C., I.R., şi L.C., şapte utilaje în valoare de peste 550.000 euro, despre care poliţiştii de frontieră maramureşeni deţin date si informaţii ca sunt furate din străinătate.

In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, s-a stabilit ca utilajele in cauza au fost furate din Italia si comercializate in Romania, de catre membrii unei grupari infractionale formata din cetateni italieni şi romani.

Ultima actualizare Vineri, 14 Ianuarie 2011 19:25
Citeşte mai mult...
 
Vola buclucaşă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2011 13:42

Poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi ieri în legătură cu un caz de distrugere. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că Dumitru D. de 23 de ani din Borşa conducea pe str. Libertăţii o autoutilitară în bena căreia transporta un utilaj. Din cauza înălţimii, vola a agăţat cablurile de la reţeaua telefonică ce traversau drumul, fapt care a dus la căderea stâlpului de susţinere a firelor. Stâlpul în cădere a lovit un autoturism ce era condus din sens opus de către Ioan A. de 40 de ani din Dragomireşti. În urma accidentului nu au fost rănite persoane, însă autoturismul a fost avariat. Deocamdată nu a fost stabilită valoarea prejudiciului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă.

Citeşte mai mult...
 
Un bărbat din Strâmtura a ajuns la spital după ce duminică seara a fost bătut de nişte consăteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2011 13:35

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi ieri că la Spitalul Judeţean a fost internat un bărbat, în vârstă de 36 de ani din Strâmtura, victima unei agresiuni. Medicii legişti l-au examinat şi au stabilit că pentru vindecarea leziunilor sunt necesare 35 – 40 zile de îngrijire medicală, cu precizarea că i-a fost pusă în primejdie viaţa.

Primele investigaţii efectuate de poliţişti au relevat că duminică seara Grigore S. de 36 de ani şi Dumitru B. de 21 de ani din Strâmtura au avut o altercaţie cu nişte tineri din aceeaşi localitate. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat agresorii: Ion R. de 29 de ani, Alexandru R. de 24 de ani, Marian R. de 19 ani, cu toţii din Strâmtura. Poliţiştii împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Mită refuzată de un poliţist de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2011 10:49

Un barbat din judetul Satu Mare a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a incercat să ofere unui poliţist de frontieră maramuresean suma de 1.000 euro si 200 litri de alcool, pentru a nu i se intocmi dosar penal.  

  In data de 11 ianuarie a.c., in jurul orei 07.30, un echipaj din cadrul I.J.P.F. Maramures – S.P.F. Sarasau, a oprit in trafic, pe DN 19,  autoutilitara marca Ford Transit, condusa de numitul GRIGORE F., de 50 ani, din comuna Camarzana, judetul Satu Mare.

 La controlul efectuat, politistii de frontiera au constatat ca in autoutilitara se aflau 34 recipienti din plastic care contineau 680 litri alcool, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2011 11:08
Citeşte mai mult...
 
Un an de SMURD Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2011 07:10
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş a împlinit , în aceste zile, un an de activitate. Pe parcursul celor 12 luni care au trecut de la înfiinţare, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. au intrat în conştiinţa cetăţenilor ca simboluri ale speranţei, ale ajutorului venit rapid, în cele mai grele clipe. Ambulanţele roşii, cu sigla serviciului, ale celor trei staţii- Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus – sunt, de-acum, cunoscute de toţi locuitorii judeţului nostru.

Acest moment deosebit din viaţa serviciului va fi aniversat vineri, 14 ianuarie, la sediul inspectoratului . Manifestarea va începe cu o prezentare a misiunilor şi acţiunilor S.M.U.R.D. Maramureş, de la înfiinţare pînă în prezent. Participanţii vor avea apoi ocazia să urmărească o demonstraţie de intervenţie a personalului SMURD.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2011 07:13
Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier la Bârsana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 17:01
Ieri, la ora 17,30, s-a produs un accident în urma căruia o persoană a fost rănită grav. Maria Ş. de 33 de ani din Bârsana a condus o autoutilitară pe DJ 186. In localitatea Bârsana a surprins şi accidentat grav o femeie în vârstă de 75 de ani care se deplasa pe partea dreaptă a drumului în aceeaşi direcţie. Partea vătămată ducea un cărucior şi nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă. Femeia rănită a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Autoturism furat descoperit in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 11:06

Lucrătorii IJPF Maramureş au depistat, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Ssang Yong, în valoare de aprox. 42.000 lei, care este reclamat furat din România.

În baza unor date şi informaţii deţinute, lucrătorii IJPF Maramureş au organizat şi desfăşurat o acţiune in data de 11 ianuarie, pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate.

Pe timpul acţiunii, in jurul orelor 19:00 poliţiştii de frontieră au identificat şi oprit pentru control, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un autoturism de teren marca Ssang Yong, condus de Nicolae B. în vârstă de  44 ani, din localitatea Bocicoiu Mare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul  că maşina în cauză este reclamată furată din România de la sfârşitul anului trecut.

Conducătorul maşinii a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte şi nu ştia că acesta este furat.

Ultima actualizare Miercuri, 12 Ianuarie 2011 14:22
Citeşte mai mult...
 
Prins cu sticla de băutură PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Ianuarie 2011 22:59

 La sfârşitul săptămânii trecute, la dispeceratul Jandarmeriei Sighetu Marmaţiei s-a primit un apel telefonic, prin care angajaţii unui supermarket din localitate reclamau un furt. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a identificat pe Ciprian M. de 37 ani, din Sighet. Acesta este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

     În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cel în cauză s-a deplasat la magazin cu scopul de a sustrage unele bunuri pe care ulterior să le comercializeze pentru a obţine bani. După ce s-a plimbat o perioadă prin magazin, de la raionul băuturi a luat o sticlă de coniac pe care a ascuns-o sub haina cu care era îmbrăcat.

     Ajuns la casele de marcat, bărbatul nu a achitat sticla cu băutură, trecând de acestea, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază până la sosirea jandarmilor.

Citeşte mai mult...
 
Un tânăr din Rozavlea a fost victima unei agresiuni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Ianuarie 2011 14:34
Poliţiştii din Rozavlea au fost sesizaţi ieri dimineaţă că Sorin V. de 20 de ani din Rozavlea a fost victima unei agresiuni. Reclamantul a relatat poliţiştilor că în jurul orei 03,00, în timp ce se întorcea la domiciliu, în faţa locuinţei sale a fost agresat de mai mulţi tineri. Partea vătămată s-a prezentat la medicul legist care a stabilit că pentru vindecarea leziunilor sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijire medicală. In urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat suspecţii: Ioan B. de 23 de ani, Ioan P. de 27 de ani, Gheorghe B. de 23 de ani, Gheorghe L. de 20 de ani şi Vasile L. de 22 de ani, cu toţii din Şieu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
Citeşte mai mult...
 
Amenzi în valoare de peste 43.000 lei pentru transportatorii rutieri care nu respectă normele legale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Ianuarie 2011 14:06
Poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu inspectorii A.R.R. au desfăşurat o acţiune cu scopul prevenirii accidentelor rutiere şi combaterii încălcării normelor legale privind efectuarea transporturilor rutiere de persoane. Echipele de control au acţionat pe DN 18 în zona Borşa. Au fost verificate 44 de autovehicule şi constatate 36 de contravenţii. Valoarea amenzilor aplicate este de 43.220 lei. Poliţiştii au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare. De asemenea, a fost luată măsura imobilizării unui autovehicul şi  a fost suspendat dreptul de utilizare al acestuia.
Citeşte mai mult...
 
Agresiune intr-un bar din Barsana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Ianuarie 2011 12:05

Poliţiştii din Bârsana au fost sesizaţi aseară că în incinta unui bar din localitate, a izbucnit un scandal. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că  fraţii Ioan H, de 18 ani şi Vasile H. de 24 de ani, din Bârsana, i-au agresat pe consătenii lor Petru R. de 18 ani şi Vasile P. de 20 ani. Cei doi tineri răniţi au fost transportaţi la spital unde  au beneficiat de îngrijiri medicale.  Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi vor dispune măsuri conform legii.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior171172173174175176177UrmătorSfârşit »

Page 175 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact