logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
VIDEO: Contrabandă cu ţigări. 5 persoane reţinute şi 25 baxuri cu ţigări confiscate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Ianuarie 2011 14:01

*Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut cinci persoane în timp ce desfăşurau activităţi de contrabandă cu ţigări.

Acţiunea în forţă declanşată în zona de responsabilitate a S.P.F. Sarasău a dus la descoperirea şi confiscarea a 250.000 ţigarete (12.500 pachete ţigări) de provenienţă ucraineană , în valoare de aproximativ 107.000 lei.

 *Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Valea Vişeului au confiscat 1.450 pachete ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările erau depozitate la domiciliul unor persoane din localitatea Valea Vişeului.

 În data de 26 ianuarie a.c. poliţiştii de frontieră maramureşeni au declanşat o acţiune specifică în vederea combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate a SPF Sarasău.

Astfel în seara aceleiaşi zile, pe raza localităţii Remeţi au fost identificate trei autovehicule despre care poliţiştii de frontieră deţineau date şi informaţii că sunt folosite în activităţi de contrabandă, care se îndreptau spre localitatea Sighetu Marmaţiei. În aceste condiţii lucrătorii noştri au oprit în trafic pe raza localităţii Sarasău, respectiv Săpânţa două dintre acestea, în care se aflau patru persoane din localităţile Vişeu de Sus, Poenile de sub Munte şi Rona de Sus.

Ultima actualizare Joi, 27 Ianuarie 2011 14:06
Citeşte mai mult...
 
Sighetu Marmatiei: Port fără drept de armă albă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Ianuarie 2011 12:27

În urma unei sesizări, în noaptea de 24/25.01.2011, un echipaj din dispozitivul de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, s-a deplasat pe str. Traian, unde doi tineri consumau băuturi alcoolice într-un loc public, manifestându-se foarte zgomotos. Cei doi au fost legitimaţi, iar la controlul corporal efectuat, asupra unuia dintre ei, Ioan H., de 21 de ani, din Petrova a fost găsit un cuţit cu lama de 19,5 cm pe care nu-l declarase când a fost întrebat dacă deţine arme albe asupra sa. In cauză au început cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de arme albe în locuri publice.

Citeşte mai mult...
 
Bilant IJPF Maramures 2010: 18 grupari infractionale destructurate de către poliţiştii de frontieră maramureşeni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Ianuarie 2011 08:41

Situatia operativa la frontiera de stat romano-ucraineana, din zona de responsabilitate a IJPF Maramures, a fost vasta si deosebit de complexa în anul 2010, fiind caracterizata prin activitati de contrabandă, trafic cu autovehicule furate din strainătate, migraţie ilegală,trafic de droguri  etc.

 În data de 21 ianuarie a.c. la sediul IJPF Maramureş a avut loc Analiza activităţii desfăşurate de poliţiştii de frontieră maramureşeni în anul 2010, la care au participat, alături de şefii instituţiilor cu care inspectoratul nostru cooperează, Prefectul Judeţului Maramureş – Sandu Pocol, Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei – prof. Eugenia Godja, prim-procuror Deac Florin din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi procuror şef Hrudei Mircea – DIICOT Servicul Teritorial Cluj.

Atât reprezentantul IGPF – comisar şef de poliţie Liviu Galoş – Director al Direcţiei de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul IGPF, cât şi ceilalţi invitaţi au apreciat rezultatele foarte bune obţinute de poliţiştii de frontieră din Maramureş în anul 2010.

 Astfel, în anul precedent, poliţistii de frontieră maramureşeni au întocmit 299 dosare penale sub aspectul săvârşirii a 739 infracţiuni de către 519 persoane din care 46 au fost arestate sau reţinute.

Citeşte mai mult...
 
Condamnat pentru tâlhărie, arestat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 21 Ianuarie 2011 14:32

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei l-au depistat ieri, 20.01.2011, pe Emil T., de 20 de ani, din Sighetu Marmaţiei. Acesta era dat în urmărire generală în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Persoana a fost escortată pentru a fi încarcerată.

Citeşte mai mult...
 
Activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute de efectivele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş în 2010 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 21 Ianuarie 2011 10:19

Miercuri, 19 Ianuarie 2011,  la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş  a avut loc  evaluarea activităţilor desfăşurate şi rezultatelor obţinute de poliţiştii maramureşeni în anul 2010, în prezenţa Şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, dl. chestor de poliţie, dr. Liviu Popa. La activitate au participat prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean şi şefii instituţiilor de aplicare a legii din judeţ.

Concluzii cu privire la activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute de efectivele inspectoratului în 2010:  

Ultima actualizare Vineri, 21 Ianuarie 2011 10:27
Citeşte mai mult...
 
Politia rurala va fi doar o amintire PDF Imprimare Email
Joi, 20 Ianuarie 2011 17:10

Posturile de politie rurale vor fi desfiintate pana cel tarziu la inceputul lunii mai, iar politistii vor lucra ca sectoristi, potrivit unui proiect de reformare pe fond a Politiei Romane, care va fi public la jumatatea lunii februarie, a declarat astazi seful IGPR, chestorul Liviu Popa.

Seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), chestorul Liviu Popa, a declarat, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca Politia Romana nu isi permite "luxul" sa pastreze aceste posturi si sa distribuie resursele pe care le are "in mod haotic si fara niciun fel de analiza". "Nu putem sa ne permitem luxul sa tinem trei politisti si la o comuna de o mie de locuitori, si la una de trei mii si la una de cinci mii de locuitori", a explicat acesta. Astfel, in loc de posturi de politie vor fi sectii de politie care vor acoperi cinci-sase comune de exemplu.

"Sunt cateva lucruri pe care dorim sa le reorganizam in Politie, dar nu este definitiv.

Citeşte mai mult...
 
Evenimente rutiere la Sighetu Marmaţiei şi Strâmtura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 12:49

La Sighetu Marmaţiei, Vasile S., de 31 de ani, din Bistra, conducea ieri, in jurul orei 09,00 pe str. Bogdan Vodă din localitate, în direcţia centru – Vadu Izei. La intersecţia cu str. Unirii a surprins-o şi accidentat-o pe Magdalena N., de 59 de ani din Sighet, angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Partea vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ieri, 18.01.2011, ora 07,50, Gheorghe R. de 26 de ani din Sighet, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 186, pe raza localităţii Strâmtura, a intrat în poarta unui imobil din localitate. În urma verificărilor efectuate de lucrătorii Postului de Poliţie Strâmtura s-a stabilit că persoana în cauză conducea fără să posede permis de conducere, un autoturism cu numere de Mureş care era deja radiat din circulaţie în noiembrie 2010. Mai mult, la testarea şoferului cu aparatul etilotest, a reieşit un rezultat de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte mai mult...
 
Focuri de armă la frontiera cu Ucraina PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 12:47
 
FOTO & VIDEO: Focuri de armă la frontiera cu Ucraina PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 12:30

Poliţiştii de frontieră din Maramureş au reţinut două  persoane care au încercat să introducă ilegal în ţară 15.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană. Pentru reţinerea acestora a fost necesară folosirea armamentului din dotare fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical.

În seara zilei de 17 ianuarie a.c., o patrula din cadrul IJPF Maramures – SPF Valea Vişeului, a observat, intr-o zona muntoasă la o altitudine de peste 1.400 m, mai multe persoane ce transportau colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul ţării.

Conform legii poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical.

În acel moment bărbaţii au abandonat coletele încercând să fugă profitând de ceaţa densă şi terenul accidentat. 

S-a trecut la urmărirea acestora şi la scurt timp, lucrătorii IJPF Maramureş i-au reţinut pe doi dintre suspecţi, ambii din localitatea Bistra.

Ultima actualizare Miercuri, 19 Ianuarie 2011 12:45
Citeşte mai mult...
 
Infracţiuni rutiere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Ianuarie 2011 15:48

Poliţiştii sigheteni l-au depistat în trafic, în data de 16.01.2011, pe Marius P., de 36 de ani, din Sighetu Marmatiei conducând o motocicletă pe strada Dragoş Vodă. La solicitarea poliţiştilor, acesta a prezentat un permis de conducere, care, în urma  verificărilor în baza de date a poliţiei, s-a dovedit a fi fals. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals şi uz de fals.

Citeşte mai mult...
 
Distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri la Vadu Izei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Ianuarie 2011 15:26

Administratorul unei societăţi comerciale a sesizat poliţia din Vadu Izei că duminică noaptea, un individ a făcut scandal şi a distrus bunuri în localul ce aparţine societăţii. Primele verificări efectuate au relevat că Viorel B. de 26 de ani din Vadu Izei, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat scandal şi a distrus bunuri în valoare de aproximativ 700 lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ultima actualizare Luni, 17 Ianuarie 2011 15:58
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior171172173174175176177UrmătorSfârşit »

Page 174 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact