logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Două adolescente, prinse la furat prin magazine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Februarie 2011 12:48

 La începutul acestei săptămâni, la dispeceratul Jandarmeriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit o sesizare prin care angajaţii unui supermarket din localitate, reclamau un furt. La faţa locului au fost identificate A.T. din Baia Mare şi C.C. din Sighet, ambele minore. Acestea sunt susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Asupra celor două adolescente personalul de pază al magazinului a găsit un accesoriu de păr, două rujuri şi mai multe dulciuri, pe care le aveau ascunse sub hainele cu care erau îmbrăcate, intenţionând să le scoată din magazin fără a le plăti.

Ultima actualizare Miercuri, 09 Februarie 2011 13:08
Citeşte mai mult...
 
Nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Februarie 2011 12:45

În data de 08.02.2011 a fost identificat de către poliţiştii oraşului Dragomireşti şi Postului de Poliţie al Comunei Strâmtura, Ion G., de 64 de ani, din satul Slătioara care deţinea o armă letală de vânătoare fără drept. Cercetările au stabilit că cel în cauză primise spre folosinţă arma în urmă cu două zile de la un consătean, Vasile Ş., de 45 de ani. La rândul lui, acesta a declarat că avea arma de la Vasile G., de 42 de ani din Cavnic, vânător şi posesorul de drept al armei. Poliţiştii au dispus ridicarea armei şi muniţiei aferente pentru expertizare. Cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor de foc şi muniţiilor, faţă de toţi cei trei implicaţi în cauză  iar în ceea ce-l priveşte pe Vasile G. va fi dispusă şi măsura administrativă complementară a revocării dreptului de port şi folosire a armelor şi muniţiilor.

Citeşte mai mult...
 
Cercetat de poliţişti după ce a incendiat patru clăi de fân PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Februarie 2011 18:35

Poliţiştii din Dragomireşti, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un tânăr din Botiza care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Doi cetăţeni din Poienile Izei au sesizat poliţia că la sfârşitul săptămânii trecute le-au fost distruse prin incendiere patru clăi cu fân. Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea suspectului:  Florin R., de 26 de ani, din Botiza. Prejudiciul în valoare de peste 2000 lei nu a fost recuperat. Suspectul este cercetat în libertate pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. 

Ultima actualizare Joi, 03 Februarie 2011 18:50
Citeşte mai mult...
 
Tânăr din Ruscova condamnat la peste un an de închisoare pentru trafic de migranţi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Februarie 2011 18:31

Poliţiştii din Ruscova l-au identificat şi reţinut ieri pe Vasile B., de 22 de ani, din localitate. Judecătoria Satu Mare a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei prin care l-a condamnat la un şi o lună închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi. Tânărul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Încă un utilaj de mare tonaj descoperit în Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 02 Februarie 2011 13:16

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat si indisponibilizat încă un utilaj in valoare de peste 30.000 de euro, despre care se detin date si informatii ca este furat din străinătate.

Menţionăm faptul că acesta este al optulea utilaj descoperit de lucrătorii IJPF Maramureş anul acesta, valoarea lor fiind estimată la aproximativ 580.000 euro.

In baza unor date si informatii detinute, la nivelul IJPF Maramures a fost organizată o acţiune specifică în vederea descoperirii unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.

Astfel, în după-amiaza zilei de 01 februarie a.c., poliţiştii de frontieră au identificat la domiciliul numitului M.B., din judeţul Maramureş, un tractor marca  Lamborghini. În urma controlului efectuat s-a constatat că utilajul avea seriile de şasiu şterse şi există suspiciuni că acesta este furat din Italia.

Ultima actualizare Miercuri, 02 Februarie 2011 13:23
Citeşte mai mult...
 
Siguranţa rutieră, prioritate a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 02 Februarie 2011 12:54

În perioada 21-31.01.2011, structurile de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul IPJ Maramureş, au executat un număr total de 91 de acţiuni, axate pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. La nivelul  judeţului Maramureş, aceste cauze sunt: viteza excesivă şi neadaptarea la condiţiile de drum, neacordarea de prioritate pietonilor şi indisciplina pietonilor manifestată prin traversări neregulamentare.

În cadrul acţiunilor efectuate, au fost constatate un total de 23 infracţiuni (21 la regimul circulaţiei şi două de altă natură) şi au fost aplicate 2.242 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum de 273.607 lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute în total 200 permise de conducere şi 39 certificate de înmatriculare.

În perioada 01 ianuarie - 01 februarie 2011, în judeţul Maramureş au fost înregistrate un număr total de opt accidente cu victime (mai puţin cu 10 faţă de anul trecut, aceeaşi perioadă), din care unul singur s-a soldat cu moartea unei persoane ( -5 faţă de anul trecut) şi cu rănirea gravă a şapte persoane ( -10 faţă de anul 2010, aceeaşi perioadă).

Citeşte mai mult...
 
Tăiere ilegală de arbori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 01 Februarie 2011 18:51

 

Luni, 31.01.2011, Poliţia Rona de Sus a fost sesizată de către Vasile S., din Rona de Sus, despre faptul că persoane necunoscute i-au tăiat cu un ferăstrău mecanic trei arbori de esenţă fag de pe proprietatea sa aflată pe raza aceleiaşi localităţi. Poliţiştii i-au identificat pe suspecţi: Vasile B, de 35 de ani şi Mihai B., de 60 de ani, ambii din Rona de Sus. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt.

Citeşte mai mult...
 
Actiuni comune ale Politiei, Jandarmeriei si Politiei de Frontiera PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 31 Ianuarie 2011 12:16

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural zona Sighetu Marmaţiei şi ai  Biroului Rutier, în colaborare cu jandarmi din cadrul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei şi poliţişti de frontieră, au efectuat o acţiune în data de 29/30 ianuarie a.c., între orele 22, 00 – 02,00. Cu această ocazie au fost efectuate nouă controale la persoane fizice şi juridice care desfăşurau activităţi comerciale în localităţile Bârsana, Onceşti şi Vadu Izei. Au fost controlate 65 de autovehicule aflate în traficul rutier. Ca urmare a acestor activităţi, a fost constatată o infracţiune de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei, în valoare de 5.670 lei, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost suspendat un permis de conducere.

Citeşte mai mult...
 
Acţiuni efectuate de poliţişti la Ocna Sugatag, Ruscova şi Vişeu de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 28 Ianuarie 2011 13:39
La Ocna Sugatag
    
    Ieri, 27.01.2011, între orele 07,00 – 15,00,  poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Mediul Rural zona Sighetu Marmaţiei, împreună cu efective de jandarmi au efectuat o acţiune pe linia Legii 12/1990, privind prevenirea comerţului ilicit şi OUG 195/2005, care reglementează regimul circulaţiei. Acţiunea s-a desfăşurat în zona Ocna Sugatag şi Budeşti. Cu această ocazie au fost constatate 36 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9087 lei şi au fost confiscate ţigări şi bunuri în valoare de 1032 lei. Dintre acestea, 28 sancţiuni au fost aplicate pe linie rutieră, iar ca măsură complementară au fost retrase două certificate auto pentru expirarea inspecţiei tehnice periodice.

     De asemenea, pe DJ 109 F, între localităţile Ocna Sugatag şi Breb, poliţiştii i-au depistat în traficul rutier pe Ionel S., de 20 de ani şi pe Ana S., de 37 de ani, ambii din Breb, aflaţi într-un autoturism cu care transportau 89 de pachete de ţigări de provenienţă Ucraina. Cei doi au declarat poliţiştilor că achiziţionaseră ţigările din municipiul Sighet şi intenţionau să le comercializeze pe raza municipiului Baia Mare. In cauză continuă cercetările.

Citeşte mai mult...
 
Prinşi la furat prin magazine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 28 Ianuarie 2011 13:15

La începutul acestei săptămâni, la dispeceratul Jandarmeriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit un apel telefonic prin care angajaţii unui supermarket sesizau faptul că o persoană a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care a identificat-o pe N. C. de 17 ani din Sighet, care este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Aceasta a fost oprită de către agenţii de pază, la ieşirea din magazin deoarece a încercat să scoată din supermarket, fără să plătească, o trusă cosmetică şi mai multe ciocolate, pe care le-a ascuns în poşeta pe care o avea asupra sa. 

Prejudiciul cauzat magazinelor a fost recuperat în totalitate iar dosarele cu actele premergătoare întocmite au fost predate Parchetelor de pe lângă Judecătoria Sighetul Marmaţiei pentru continuarea cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Acţiune pe linia combaterii comerţului ilicit în zona Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Ianuarie 2011 14:13

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat ieri, 26 ianuarie, a.c., o acţiune pe linia combaterii activităţii de comerţ ilicit cu produse de panificaţie şi cerealiere în zona Sighet. Cu această ocazie, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.000 lei. În Piaţa Revoluţiei din Sighetu Marmaţiei, a fost identificat Nicolae K., reprezentantul unei societăţi comerciale din Crăciuneşti, în timp ce comercializa 143 de produse de panificaţie fără să deţină documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 3.000 lei.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior171172173174175176177UrmătorSfârşit »

Page 173 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact